Put your hands up for Copenhagen

- The greatest city.

"Jesus" vad bra det var i Köpehamn! Värsta världsmetropolen, sjukt bra uteliv och galet bra shopping. Så nu frågar jag mig; varför bor vi inte i Köpenhamn? Träffade en massa helgalna sköna människor, sov 1.5 h på 2 dygn och ja.. jag clubbade 24/7! Den här låten spelade flitigt på favoritstället "In (La Hacienda)"  
Nik og Jay - I Love ya. Lyssna!!

Vi bodde på City Public Hostel, i dorms med typ 30 andra människor. Haha, det var riktigt kul faktiskt. Och det hade verkligen varit helt ovärt att bo på något annat vis eftersom jag som sagt inte spenderade mer än drygt 2 timmar där.

Igår hade vi 20-års lunch för Linda hemma hos Linnea. Det blev lite av en vin-lunch. Mycket trevligt kort sagt. Sedan hade vi middag här hemma med två japaner på besök. Och nej, det är ingen idé att jag ens försöker mig på att berätta vad dom hette. Efter en rätt så utdragen (dock trevlig) middag blev jag tvungen att rusa eftersom jag skulle hem till Chif och se film.

Jag visste att jag verkligen inte borde låtit honom välja film, men vad gör man inte? vi såg 300, som jag förövrigt redan sett tidigare och nej, jag tycker inte att den är bra. Men det var ju skoj att träffa Chif i alla fall så det var det värt!

Idag har det shoppats i stan med Linda. Jag har bland annat köpt världens kanske snyggaste väska på Topshop! Gjorde naturligtvis, som vanligt, av med för mycket pengar. Varför är jag så sjukt oekonomisk?
Har ingen Usb-kabel med mig så jag kan tyvärr inte dela med mig visuellt av min nya skönhet!

Ikväll blir det chill hemma med lite pyssel inför Lindas present. Men nu vill jag bara att torsdagen ska ta slut så det kan bli fredag och Lindas 20-årsfest på Stuvsta Källaren, är helt övertygad om att det kommer bli en riktigt grym kväll! Hoppas vi ses där! So long!

Delar med mig av några bilder från Köpenhamn. (Glöm inte kolla resten av bilderna på Facebook på mån. Och för er som inte redan har Facebook - Skaffa! Nu ! )

   

Storstads news

Det här är Therése Löfgren skrivandes direkt från Huddinge C.

..Vaknade kl 09.58 med en katt i ansiktet av ett telefonsamtal från P. Bestämde mig för att jag var tillräckligt utvilad, knuffade bort Tipsy (katten i ansiktet) och gick upp och drack nybryggt kaffe med med favoritkusinen Affe som var hemma på lunch och som bor här i 10 dagar tills hans lägenhet är klar. (Shit vilket kollektiv det är här i huset just nu!!)

Har knappt hunnit vara här i 16 h och har redan fått veta att; S ska göra ett boob-job om 2 veckor (!), tjejerna har bokat en jorden-runt-resa med start 27 november, alla och bokstavligen alla (förutom Linda då förstås) har hunnit bli singlar under den korta tiden jag varit hemma i Sundsvall, Dunja har köpt en lägenhet och Effi (!) ska bli polis.

Och i utbyte har jag utelämnat mitt eget dokusåpa-liknande liv till allmän beskådning. Har dessutom hunnit vara "ner på byn.." som farmor så fint kallade det, och köpt den supersöta jackan som några av er röstade fram i ett tidigare inlägg. Kommer bli helt perfekt för blåsiga dagar med en coffee-to-go i höst!  Hade dessutom en club-rabatts-check på 20% som jag glatt utnyttjade.

Nu ska jag gå upp till farmor och fortsätta se på "Våra bästa år" i väntan på att Sofia slutar jobba så jag & Linda kan åka in till stan för att möta henne över en fika och lite mer av det senaste skvallret.

Ps. Köpenhamn imorgon, tillbaka i Sthlm på söndag. Bloggar nånting mer då. Och för er som undrar så är jag tillbaka i Sundsvalls runt den 1 sept. Ds

the play pretend

Sagt och gjort!
Igår cyklade jag runt Alnö!! Tillsammans med Fredrik formligen flög jag fram på min (egentligen Johannas) Sjösala "Västanvind". Pappa sa att det är 4 mil runt ön, men jag tror väl kanske att det var 3,5 snarare. So anyways, trodde att jag skulle dö innan vi sparkat igång, men det var inte alls så farligt som jag trodde. Istället blev det en riktig kanondag. Hela grejen med detta var ju att jag och Fredrik skulle cyklat runt Gotland i sommar, men eftersom omständigheterna gjorde så att det inte blev av, hade söta Fredrik arrangerat detta.

Vi stannade i Hartungsviken och åt lunch också, det är så himla vackert där! Grabben hade gjort favoriten pastasallad med kalkon och dessutom Cashew-nötter till efterrätt, thumbs up! (:
Efter lite vila i sanden vid Hartungsviken cyklade vi vidare och var snart tillbaka där vi började.
"Vem kan segla förutan vind? vem kan ro utan åror? Vem kan skiljas från vännen sin, utan att fälla tårar?"

Nu däremot borde jag definitivt inte sitta här utan rycka mig i kragen och packa. Åker ju till Stockholm ikväll och sedan vidare till Köpenhamn på fredag för att slutligen landa i Stockholm igen och stanna där ännu en vecka. Tågen från Sundsvall går 18.11 och jag har inte ens börjat packa ännu!! Innan jag åker ska jag dessutom hinna med följande: In på banken och lösa ut en check, ta en fika med Madeleine samt äta middag hos mormor och morfar. Wish me luck !!
 

visar lite bilder från cykelturen igår (fredrik leker som vanligt på alla bilder, haha) :  


med tusen järn i elden

16.42

Fan fan fan. Jag ber om ursäkt för den utlovade resumén av förra helgen som aldrig dök upp. har haft ett par hektiska samt en jävligt tuff dag så det har inte blivit av. ni får en quick review nu i alla fall.

Lördag 11/8: Missade såklart bussen in till stan och fick jogga in i högklackat för att inte missa Drakroddens kvartsfinaler 16.00. Väl framme fick ja bevaka Rpk:s samtliga båtar ta sig vidare till semi. Tyvärr fick dom möta varandra i semin och 93:ans båt slog ut 95:ans. Tragiskt men sant. Sedan blev det målfoto i finalen mellan Rpk:s båt och Hl Plasts. Tyvärr avgjorde kamerorna att Hl plast var segrarna och vi fick nöja oss med ett silver.

Lika glada för det gick jag, Lars, Tore och Mattias hem till lars på lite förpepp. Sedan mötte Petter upp oss på väg till Söder och vi hamnade på någon sorts klinikfest. Där var det bra drag, hade trevligare än på länge faktiskt. Det blev lite av varje, men många kära återseenden och glada miner.


Igår var däremot en inte lika bra dag. Först svimmade jag på jobbet mitt i ett samtal med en patient och sedan kom nästa tragedi. Men nog om det.

Ikväll blir det utgång med Eleni och förhoppningsvis Jonas samt lite andra peops. Kanske ses ute i vimlet!

Den här sjukt söta väskan fyndade jag föresten i stan idag för ynka 299 kr.

 
(Ledsen att det blev en så dålig bild)

gunwald is ze shit!

23.03


Blir en kort skrivning idag. Jobbat 7-16.30. var iväg med en pat. till Timrå några timmar, skönt att komma ut från avdelningen ett tag faktiskt, due to the fact that i love my co-workers. Efter jobbet kom jag hem och slocknade på sängen 2 timmar eftersom jag sov så sjukt dåligt inatt. Sedan tog jag en promenad, kom hem och myste ner mig i sängen med lite karra och en Beckfilm. Längtar som en galning till Köpenhamn den 24e aug. Har bokat tågbiljett till Stockholm också eftersom gänget väntar där nere vid flyget. Men jag åker ner redan den 22a och stannar nog kanske en vecka efter det att vi kommit tillbaka från Köpenhamn också. Tänkte passa på att ta mig lite semester. Välförtjänt semester. Samt få lite kvalitativ tid med alla jag längtar efter nere i vår kära huvudstad.


Det är nog dags att ta en dusch nu och sen mysa ner sig i sängen igen för det blir jobb imorgon också 7-16.30.
Uppdaterar lite om helgen imorgon, missa inte!

solklar vinnare;

image45

tell me baby, what's your story?

23.05

Happ! Då var det ännu en gång bevisat. Min lediga dag och det har regnat och varit grått precis hela tiden. Kharma? Det blev en date med
Eleni på Coffee House tidigare idag. Med andra ord en fika istället för tröst-shopping. Minst lika bra! Vi hade hur mycket som helst att berätta för varandra. Helt sjukt vad mycket som hinner hända på så kort tid, hur mycket som kan förändras. Och ändå känns det på något vis som om dessa 9 veckor aldrig existerat, som om tiden bara flög iväg.

Dom ringde från jobbet tidigare idag och ville att jag skulle jobba imorgon 7-16.30. Jag var inte sen att tacka ja. work-o-holic? Synd dock att jag missar en heldag på Tranvikens beach med grabbarna grus. 

Har nyss varit  på en kvällspromenad längs ån. Galet fint ute, men ack så läskigt. Nånting dök (förmodligen en bäver?) och gjorde magplask. Det lät helt sjukt högt och jag sprang fortare än kvickt därifrån. Nu ska jag ta en varm dusch, kirra lite thé och avnjuta min sista fördärvade snus. (upptäckte inte förens nu att dosan snart är tom!) Kanske läsa lite ur Jackie Collins - Hollywoodfruar (den nya generationen). Vad vet jag? Natten är ung.

Carpe diem - carpe noctem. Love, Therése.


måndag

Jag avskyr måndagar. På måndagar är jag ful. Usch. Sov helt galet länge efter att ha jobbat natt inatt. Somnade vid 08.30 och vaknade 14.20 av att mamma ringde, panik!! Nu ska jag i alla fall ta mig i kragen och fixa till lite här hemma, sen en rask promenad in till stan och kanske tröstshoppa lite för att det är taskigt väder. Och måndag.

Eleni är however änteligen hemma från Kreta '07. 9 veckor! 9 långa veckor har hon varit borta, helt sjukt vad tiden går fort. Allra helst på sommaren. Vi ska nog ha någon slags get-together ikväll eller i värsta fall imorgon. Ska dessutom till tandläkaren imorgon, lagom lägligt till det utlovade fina vädret. Nu är det slutgnällt för idag.


På återseende! C.Bradshaw, writing from down under.


Ps. Tack till er som faktiskt röstade på snyggaste jackan i föregående inlägg. Och ni som ännu inte gjort det har fortfarande chansen, shoot! Ds.


sunny days make people happy

21.50

Hello hey!

Längesen jag skrev nu (jag vet, det börjar bli en dålig vana.)

Quick review: Firandet av farmors 70-årsdag ute i stugan var hur som helst toppen! Hon fick ett Ps2 med en hög Singstar spel så karaoken var i full gång till framåt 2-snåret,skönsången ekade genom hela Dyrån! Och farmor såg ut som en 10-årig flicka som just fått en ponny.

På lördagen blev det förpepp hos Per och sedan utgång. En helkväll på stadshuset blev det. Promoe spelade, riktigt bra. Dock ett minus för att dom var 2 h sena, men hej, är man i gott sällskap går tiden fort. Blev däremot hoppad på foten av en inte särskilt liten tjej med stilettklackar vilket resulterade i en väldigt blå och öm fot dagen efter.

Under veckan har jag badat / solat och jobbat natt. Spenderat en heldag med Frida då vi dessutom var och grillade  hos mina föräldrar, hur trevligt som helst.

News: Nu är det bokat och klart, Copenhagen 24/8. Säger som
Sofia, there's no going back now. fire!


Och btw, har hittat två "have-to-have" jackor. Nu har du chansen att påverka valet, vilken är snyggast i höst?

image45image46

back in town

01.00

..Så var man tillbaka i Sundsvall igen efter tre dagar vid vackra Gransjön, Jämtland. Ett älskvärt återseende var elen och det rinnande vattnet. Passar på att snabb-blogga lite nu från jobbet. (Ja, just det. Jag är och jobbar natt. Heja!) Det blev however tre dagar med alldeles för lite sol, en aning för lite fiske, alldeles lagomt med skratt och en censurerad mängd alkohol och sång. Någon enstaka bild kommer läggas upp vid tillfälle. Men de riktigt smaskiga detaljerna lämnade vi i Jämtland. ("What happens in Vegas stays in Vegas")


På Fredag bär det av till Dyrån, Gnarp för att fira Lasses mammas 70-årsdag. Så vitt jag förstår kommer det att bli ett kalas utan dess like. Har pratat med F idag och det snackas om att han eventuellt ska haka på, vore sjukt kul!


Kanske kikar jag in igen vid gryningen med några visdomsord. Untill then - keep it low!

-"Jag kan motstå allt, utom frestelser - Oscar Wilde.