something's just about to break

23.38

Even the smallest thing can break my heart into..
Helgen var helt underbar! Ibland krävs det inte mycket för att göra en flicka nöjd..
(even the smallest thing can make my day complete)
Jag ska berätta mer för er om helgen imorgon, nu ska jag lägga mig och läsa Jacie Collins - Chansen. (favoritförfattare just nu!)
Idag (söndag) har jag inte svävat på moln. Åtminstone inte sedan klockan slog 18.11 och Fredrik åkte tillbaka till Stockholm och jag blev tvungen att åka hem. Tillbaka hit. För att förstå att jag måste ta tag i mitt liv för att alla andra inte ska tycka att jag är dum i huvudet och inte är akademisk och utbildad och kulturell och fin i kanten så att jag kan tjäna mycket pengar och hålla en hög profil utåt så mamma har någonting att prata med sina bekanta om i fikarummet på jobbet. NEJ ÄT INTE MED FINGRARNA SA JAG!!!   
I
evigheten. amen.

"..and each and every day will lead into tomorrow.
tomorrow brings one less day without you.
but don't wait up, just leave the light on.
cause all the roads that i might take
will all one day lead back to you."

Fredrik Backlund - because you're mine i walk the line -v-

the show must go on

12.50


Day off. Day off. Day off. Okej, man kunde inte säga det på särskilt många olika sätt men Fyfaaaan vad skönt det är att vara ledig idag!! (Förlåt mamma jag ska inte svära mer..)

Först av allt, nästan iallafall,  så vill jag be min kompis Amanda (jag har en sån!!) världsmycket om ursäkt för att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har verkligen inte orkat. okej så säger alla alltid, men det är faktiskt sant!! Nu är ja ju igång igen åtminstone, Heja!

Och gottfolk - det har faktiskt hänt lite saker  sedan sist. Jag undrar just bara när sist var. Det var säkert bergis minst ett par dagar sen i alla fall! Så, alltså. Det mest nämnvärda är väl att jag i måndags fick jobb som förskolelärare på Solgläntans förskola. Förskolan ligger i en vit trevåningsvilla vid IP! Jag var ner på ett dagis nedanför där jag bor på skönsmon och presenterade mig och lämnade ett cv i måndags. De lät väldigt positiva och sa att de skulle höra av sig och att det kunde gå fort. 20 minuter senare ringde dagisföreståndarinnan upp mig (som jag inte ens träffat!!) och sa nånting om att ibland träffade man människor som gjorde intryck på en inom loppet av några sekunder och jag är tydligen en sådan människa. HA! Det är väl det jag alltid har sagt!!!! .. eller? Hur som helst så gav hon mig jobb på hennes andra förskola, alltså Solgläntan. Där har jag jobbat nu tis ons och det har varit rätt kul och bra har det gått också.

Nu sitter jag och lyssnar på Queen (Touché Amanda) - Who wants to live forever.. ja inte jag i alla fall .. eller förresten kanske.. om jag fick dra med mig några fler i fallet !!

Ikväll 00.20 åker jag till Sthlm för att hälsa på min pojkvän på K1 på fredag morgon. Dom ska ha nån såndär lumpar-anhörig-dag så vi som är Fredriks anhöriga får komma och kika hur han har det. Bra tycker ju jag, som längtar efter Fredrik en aning!! Sen ska vi ströma omkring i stan och mysa på jag & min babe och sedan ska vi gå ut och äta och 20.30 fredag kväll går tåget hem!

förlåt för att det här dagboksinlägget blev tråkigt och trist och rätt värdelöst också. men ni fick ju lite information i alla fall. Nästa gång ska jag lägga ner mer själ - promise !

Vi kanske ses i Stockholm! / Carrie Bradshaw.

Therése

there's just so many things..

22.05

..snus. Snuus. SNUS. det är all around! i butiken, på jobbet, hos mamma och pappa, i näven på bästa kompisen, i media. God damnit vad sugen jag är. det var nog världens dummaste jävla idé att sluta snusa (?) egentligen har det gått riktigt bra hittills, varit fri från tobak & nikotin i 15 dagar med ett eller två undantag som utförts på fyllan. but still, jag saknar tillfredsställelsen som sprider sig i hela kroppen när man lägger in en prilla så jävla mycket, särskilt nu när jag känner mig rätt deppig.


Helt plötsligt, som en skänk från ovan, känner jag mig tvärdeprimerad. utan att dagen har varit helt over the edge. det har visserligen inte varit en toppendag. men jag har definitivt varit med om värre.

jobbat i Granlo & Nacksta, fastnat i en hiss, fikat med frida, vilat, mått illa, inte tränat för att jag mått illa.
 Beautiqueen of only eighteen
dessutom har jag en pojkvän som jag för i helvete aldrig får prata med när jag vill för att han ligger i
she had some trouble with herself
skithelvetes jävla fanskaps lumpen. (jag har egentligen inget emot varken det militära eller min pojkvän,
he was always there to help her
bara att de tar honom ifrån mig och att det ibland känns som att jag bryr mig mer än han gör.) allt jag
she always belonged to someone else.. (?)
rabblar upp låter i och för sig ganska ångestframkallande såhär i efterhand.

however, imorgon är en ny dag. en ny möjlighet. - ..till vaddå? att städa snabbare i granlo och nacksta så att jag får komma hem tidigare och äta så jag blir tjock och oattraktiv eller så att jag hinner med en repa på stan så att jag kan spendera massor utav pengar som jag inte har i ren förtröstan eller så att jag kan ligga hemma och vara deprimerad och vänta på att Fredrik ska komma hem? Fy fan vad tragiskt. Men såhär känner jag mig just nu. Men frukta ej mina vänner! Detta är som alltid en övergående fas i min vardag. Dock känner jag verkligen på riktigt att jag skulle behöva göra något radikalt snart. Any ideas? Ni är som alltid välkomna med förslag. Ni känner ju snart mig bättre än jag själv gör, så what the fuck. HEJA!

Grattis älskling!

18.50

Har inte orken att skriva ned allt jag skulle vilja just nu. Men jag måste ju i alla fall berätta för er att Fredrik tog körkort idag (grattis baby!!). För att fira bjöd Fredrik mig och Moa på kinarestaurang idag, mys (: Ring och gratta eller skicka ett gulligt sms till karln vettja (;

Kort summering av helgen:
Fredag: Träning, Fredrik kom hem från sthlm. Inte så mycket mer.

Lördag: Jobb simhallen, jag & fredrik bjudna på rysk middag hos kalle av honom & eva (: sedan utgång! Var en jättelyckad kväll förutom att jag sneade ur på Fredrik ett kort tag. Hur mysigt som helst hemma hos Kalle och sedan träffade jag galet mycket trevliga människor ute också!

Söndag: Johan kom hem från Dubai i lördags, jag & grabbarna firade hans hemkomst igår såklart. Härligt att ha honom hemma igen och sjukt kul med gänget var det igår!

Jag lovar att jag ska skriva mer så fort orken är tillbaka.

Fredrik Backlund, min tro mitt hopp min kärlek.

Just nu: Juvelen - Watch your step

practise what you preach

Forgot to mention..

Gösta Modig 82 år - you made my day!
Jag önskar dig all lycka och välgång i framtiden!

communication makes me miss you

20.03

Ledsen att det inte blev något mer skrivet igår ladies and gents'. Det hände dock inte så mycket utöver det jag nämnde skulle ske under dagen. När jag hade varit på Ego och tränat, så for jag hem och lyxade till det med ett låångt bad, en ansiktsmask och lite mys. Sedan såg jag två nyligen nedladdade avsnitt av The O.C. Hur bra är det inte? Eller.. är det verkligen det? Kanske är det så att jag tycker det bara för att jag är så svag för allt som är vackert?! Men om du ska vara ärlig, så gör nog du också det. älskar allt som är vackert alltså. Estetik måste vara den bästa uppfinningen som någonsin skapats. Vackra kläder, vacker natur, vacker musik, vackra människor, you name it, i love it!


Idag hade jag en dubbel körlektion med start 08.05. Naturligtvis blev jag så illa tvungen att köra med karln jag fick sist som jag inte trivdes med alls. Vi kan kalla honom Berra. Have to admit though, han skötte sig bättre idag. Så jag har bestämt mig för att ge honom en chans till. 

Drog sedan en fika på Tinells med mitt favoritkusinpar, Kalle & Eva såklart! Vi snackade skit, sex och alkohol! Kalle bjöd över mig och Fredrik på middag på lördag, som skulle resultera i utgång senare förstås. Jag var ju naturligtvis inte sen att tacka nej, am i ever? Min älskade pojkvän däremot vet inte om något än. Jag jobbar på att smida en bra övertalningsplan nu eftersom han inte är rätt tråkig när det gäller sociala sammanhang som innefattar alkohol och krogen.. konstigt nog.. eftersom han är den mest sociala och älskvärda människan i kanske hela världen i alla andra sammanhang. Men om jag sköter det snyggt kanske jag kan lyckas få med honom ut för en gångs skull också. Ni får hålla tummarna för mig!

På söndag ska jag i alla fall ner på Daltons och ta en öl i goda vänners sällskap, eftersom Johan kommer hem från Dubai. Åh, vad han saknar mig! han kan knappt berga sig tills han får träffa mig igen, men vem kan det? haha!!

Nu ska ja ta och hitta på något annat ett tag, kanske skriver nån rad till innan jag lägger mig och sover.

And hey Bat! .. if you read this.. jag saknar dig! Ibland när jag tänker på hur det var när det var bra.. då för längesen.. fan vad det gör ont..
 i've had you so many times but somehow i want more..


Sincerly yours, C.Bradshaw.
149498-1

Goodmorning people

10.27

Tingsek - World of it's own strömmar ur högtalarna och jag är pigg som en lärka!

Vaknade 09.00 imorse av väckarklockan, ringde moa halvt om halvt sovandes. Sedan gick jag upp till Mamma och Lasse och drack lite kaffe. Då kom mamma som vanligt helt hysterisk och gapade om att jag måste skynda mig att hämta upp tvätten eftersom "gubbarna" var här och skulle korrigera fjärrvärmen. "Halleluja! Lugna dig kvinna", tänkte jag, men sa förstås inget utan hämtade upp skiten istället.

nu ska jag snart göra i ordning lite gröt, klä mig och sminka mig och sen ta ut Becka en sväng (jycken min). Vid 2 ska jag och Moa åka på introduktion på Komvux och registrera oss. (Jag ska läsa psykologi B via komvux på distans nu i vår för att känna efter hur pass intresserad jag är.) Efter introduktionen ska vi gå och fika. 18.45 ska jag på spinning på Ego, ses vi kanske där?!

Annat som står på schemat för dagen är följande: söka nytt jobb, boka fler körlektioner, boka halkbana!

Vi hörs mer senare alles! cheerz

2oo7

16.11 Och återigen var det alldeles för längesedan jag skrev. härmed börjar resan som vanligt med lite updates:

30 dec 2oo6 - for till sthlm med pojkvän för att fira nyår
31 dec 2oo6 - cocktailparty hos kusinen i Skärmabrink, finklädda herrar & damer & en otrolig feststämning!
1 jan 2oo7 - jag och fredrik beger oss hem till sundsvall.
5 jan 2oo7 - jag skriver körkortsteoriprovet... och lyckas! var så glad!

Därefter har vi haft julgransplundring, det har regnat och blivit halt, mamma har fyllt 41, fredrik har åkt tillbaka till sthlm efter 18 dagars jullov... och så var vi änteligen framme vid dagens datum. 9 jan 2007!

Idag hade jag körlektion 08.05. min rätta körlärare var borta så jag fick köra med en annan idag. jag tyckte väl ärligt talat inte att det var något vidare alls faktiskt, men sånt händer ju också ibland. Efter körlektionen gick jag till mormor och morfar och la mig och vilade någon timme, för att sedan möta upp grek (Eleni) på stan. Vi var och drack världens godaste thé på Coffee House & sedan drog vi en liten shoppingrunda. Eller rättare sagt så drog jag en liten shoppingrunda och Eleni hängde på. Jag köpte nödvändigheter som tandkräm, tandtråd, deo och bananer. Sedan köpte jag ett nagellack från Mavala och  lite sexiga underkläder från Kappahl också, eftersom Agent Provocateur inte finns i Sundsvall eller ens Sverige ännu ^^

Har precis kekat middag uppe hos mamma nu, mackaronipudding blev det. Kanske inte min favorit men jag är inte särskilt kräsen trots allt. Nu har Lasse nyss varit här och satt upp Tavlorna som jag fick av min pojkvän i julklapp. (Brooklyn bridge & NY av fotografen Henri Silberman)  OCH DET BLEV SÅ JÄVLA SNYGGT!!! I love it !!

Tänkte åka och träna. Men har börjat tänka om considering the rain and the halka. Måttligt less på detta väder! Dock kan jag informera om att det idag endast är 5 månader kvar till Kreta 2oo7 gänger drar! ..Så kanske borde jag gå och träna trots allt.. men nej.. det får nog bli imorgon! Idag ska jag fixa naglarna och pyssla om mig själv istället.

Just nu: Natalie Imbruglia - Big mistake

Arrivederchi / C.Bradshaw