Sen kväll med Therése

04.00

Och vips så var klockan 04.00 och jag har inte packat en enda pinal inför morgondagens resa till Jämtland ännu! ..otippat?

Ännu mer "otippat" är att jag hade kvällvakt idag. 10-21 på rpk sundsvall, kan det bli bättre? - ja, det kan det. Efter jobbet åkte i alla fall jag, lars och per hem till lars och såg film. En riktigt trevlig (och rätt sen) kväll blev summeringen.. Vi såg Evan Allmighty, helt ok och man skrattade faktiskt en eller annan gång men trots allt lite väl tjatig enligt mig. Sedan såg vi ett avsnitt av Family guy också, much better!

Borde kanske ta och gå och lägga mig? Eller packa? Jag vet inte riktigt i vilken ordning jag ska göra allt, men det bör nog i vilket fall göras nu! 11.00 kommer Emil och hämtar mig imorgon. (Undrar föresten om det verkligen bara blir jag och en massa grabbar?)

Ska försöka blogga från Jämtland om det med lite tur finns någon som har med sig en laptop. I annat fall får ni detaljerna om resan i efterhand.

Adios amigos, drive safe / C.Bradshaw on vacation.

Lägger upp en liten to-do-list!

23.44 
  1.  Jämtland till Fasténs stuga med gänget 30/7-1/8
  2. 70års-fest för "farmor" (Lasses mamma) ute i vår stuga i Dyrån 3/8
  3. Utgång i Sundsvall 4/8
  4. Drakrodden Sundsvall 11/8
  5. Fira pappas 51års-dag 12/8
  6. Köpenhamn med sthlmstjejorna för att fira 60års-kalas (dvs 20+20+20) 24-26/8
  7. Skriva högskoleprovet 27/10 (blä!)


That's on my checklist so far. Sen såklart en massa shopping! Tack till alla goa arbetskamrater (Och Fredrik!!) som peppat mig till att bestämma mig för att trots allt vemod skriva högskoleprovet! Jag behöver ju faktiskt ha gjort det för att kunna söka in till Polishögskolan i jan.


Mot nya mål

21.57

God afton Sundsvall! Hade sån tur så jag fick skjuts hem av Per efter jobbet ikväll. Riktigt skönt med gentlemän när man är trött efter ett 10-timmars arbetspass.

Min helg har fungerat utmärkt trots jobb 10-21 fre, lör och imorgon även söndag. Det har faktiskt varit förvånansvärt roligt på jobbet, och även på träningen under luncherna. För att uppdatera er lite mer detaljrikt kan jag avslöja att jag i torsdags (efter att ha jobbar från 21.00 ons - 07.00 tors) tog mig i kragen och såg till att få de där förbaskade köksgardinerna fållade och upphängda. Jag är faktiskt en smula stolt över resultatet, det blev riktigt nice! Dessutom färgade Sendelbach (Frida) håret på mig, fick bort det mesta av det röda med en neutral brun nyans. Håret är väldigt mörkt, men jag måste erkänna att jag gillar det. Lovar att lägga upp lite pix när jag har mer tid. Passade på att tvätta i torsdags också (vilket var näst intill oundvikligt med tanke på tvätthögen!!).

Vidare fick jag igår ett erbjudande av Fastén (Fredrik) om att haka på han och ett gäng till hans stuga i Jämtland på måndag. Jag var självklart inte sen att tacka ja eftersom jag är ledig mån-ons. (Jobbar dock ons natt.) Det ska bli riktigt kul, looking forward to some vacation! Så på måndag bär det alltså av, Jämtland nästa!

Men det är fortfarande en bit kvar tills måndag så imorgon är det bara till att bita i det sura äpplet återigen och kliva upp (Utan att snooza!!) och gå till jobbet i vanlig ordning.

Nu är emellertid Sendelbach (Frida) på väg hit.  we're just hanging out tonigt. wanna join?

Denna väskan a'la Kate Moss på festival bara måste jag ha!
image43

i'm only lonely when the music's over

01.30


Sitter och lyssnar på Grant Lee Buffalo - Happiness. Och hur sjukt bra är inte den? Gives me the creeps.
Tänkte försöka hålla mig vaken så länge jag orkar eftersom jag jobbar natt imorgon. Känner mig så fruktansvärt ensam ikväll. Sitter och lägger upp nostalgi-bilder på Facebook.
(Någon mer än jag som för övrigt är helt fast i Facebook-träsket?)
Well well, imorgon är en ny dag. Då känns allt lättare. Hoppas på finväder. (Dvs inte regn, inte grått och mulet.) 

Har föresten hittat en klänning från J.Lindeberg som jag bara måste ha!

Nightie folks'

circumstances22.17

Hej alla balla töser och vassa grabbar! Är fullt medveten om att jag knappt skriver något just nu. Men för er som är besvikna kan jag förklara med att jag helt enkelt jobbar precis hela tiden nu. Gör över 60 timmar denna veckan. Så det finns liksom varken särskilt mycket att berätta eller särskilt mycket tid att berätta det på. Idag efter jobbet däckade jag till exempel på sängen och gick därmed miste om 4 h av min tisdag. Annars tränar jag.. och jobbar, som sagt. Imorgon jobbar jag however natt, så då blir det kanske ett eller annat äventyr för er att dela.


Är det föresten någon som har lyckats missa att Lindsay Lohan ertappats med rattfylla och kokain i bakfickan igen?
image42
(
http://www.veckorevyn.com/ )

Chris isaak - wicked game, tidlöst!


big girls don't cry

Idag efter jobbet hade jag och Jonas planerat att åka ut till Tranviken och steka lite. Så det gjorde vi. Och fick Moa med oss på kroken. Det blev en kort men ack så trevlig (sandig!!) vistelse! Har dessutom förstört min dygnsrytm totalt. Lika bra att hoppa in i duschen nu innan klockan är alldeles för mycket. En hårinpackning vore nog på sin plats också. Vet ni vad? På fredag är det löning, halleluja!Me myself and I have got some straightning out to do.


Amos Lee - Seen it all before, tack.
untouchable face

-"VARFÖR ÄR DET ALLTID SÅ MYCKET MÅNAD KVAR I SLUTET AV PENGARNA?

Nu ska jag cykla till Ica. Imorgon blir den första lediga dagen sen jag minns inte när. Då ska jag träffa Issa i stan för en fika och sedan ska jag till Moa och äta middag, supernice!


over 'n' out

right behind a cigarette and a devilish smile

-"din byst är full med rock 'n' roll och håret lyser blont, det vore väl orättvist om någon skulle döma dig för sånt. vi går ut strör små smulor till fåglarna på marken. vissa dagar är man ett med alla människorna i parken. du min ängel här i livet får man sota för all skit som man har tyckt. det gör dig matt och arg och nedtryckt, i två alldeles för grova skor. din mun ångar av rök, vi går hem du kan väl ruttna på en stol i mitt kök? jag säger kom..Ikväll ska jag leka. underbart (: 

YOU CAN DO THE MATH A THOUSAND WAYS BUT YOU CAN'T ERASE THE FACTS.

C.bradshaw,  kommer alltid tillbaks med veta-bättre-direktiv!

-"tvivel.Det kallas tvivel, det där som stör.
Ja det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör.
Och du ser hur jag tänker på nått, hur jag längtar mig bort som en fågel i bur.
En obehaglig distans, en konstig känsla nånstans. Det känns tomt. - Eller hur? 

 
'Cause all the roads that i might take will all one day lead back to you.

149498-1


leave me alone!


go away give me a chance to miss you
say goodbye it'll make me wanna kiss you
i love you so much more when you're not here
watching all the bad shows, drinking all of my beer
i don't believe that adam and eve spent every goddamn day together
just give me some room and there'll be room enough for two..

toniiight leave me alone i'm lonely alone i'm lonely tonight.


i don't wanna wake up with another
but i don't wanna always wake up with you either
no you can't hop into my shower
all i ask for is one fuckin' hour
you taste so sweet but i can't eat the same thing every day
cuttin' off the phone leave me the fuck alone
tomorrow i'll be beggin' you to come home.

go away come back  go away come back - why can't i just have it both ways?


image32

sommartider

19.11 torsdag.


trött. äter fiskbullar utan nånting till. har spelat lite gitarr. och lyssnat på musik i mina fina hörlurar. men det var sjukt bra igår! grillning och kubb på norra med jobbet. sen ner på gatufesten såklart. inatt ska det jobbas, hur det går får ni veta mer om imorgon. då kommer chif, dennis och k.g från sthlm upp och bor hos mig ett par dagar också. tänt var det här! sommartider hej hej sommartider!

"hurra länge leve"

"Hurra länge leve", skrivet av mig måndagen den 23e oktober 2006.

"Grått, regnigt. Aska och damm överallt. Och ingenting var vad det borde.
Men vad hade hon väntat sig?
Hösten kom som vanligt. Vardagen gick i samma gamla lunk och hon hade massor idéer, tusentals frågor och tusentals svar. Men kom ingen vart det här året heller.
Nånstans långt borta skymtade en solig eftermiddag med löv i sprakande färger, vattenfall och tvåsamhet. Men det var då. ..i begynnelsen.
För kärleken övervinner allt. Och vantar räddar sällan dem från kylan, som inga skor har.

some things are better left unsaid. you find a nice place to hide them.

- jag älskar dig fredrik.. "

Som så många gånger förr.

Sitter jag nu här, och lyssnar på Thåström - fan fan fan..


Efter en helgs jobb lör, sön 10-21 sitter jag nu här. Ensam, i mörkret. Bloggar och lyssnar på Thåström. Det känns nästan som om jag förflyttat mig bakåt i tiden. Isn't it ironic? "fast jag inte sett dig på så länge tänker jag på dig ibland. Du var nånting som fastnade på mig, nånting som aldrig helt försvann. Fan fan fan, det skulle vart du." Det är så fruktansvärt många tankar som snurrar i mitt huvud just nu. Mest på framtiden, på det som jag ännu inte vet. Och sen på det som var, och det som aldrig riktigt blev som det skulle. Hur många chanser får vi egentligen? .. satsa allt, satsa kallt.. Men vågar vi det när tiden är inne? Alltför många gånger har vi tvekat. Jag har sett det. Jag har själv varit där. Vad är det som säger att vi inte fortsätter tveka för alltid? Är det det som skiljer oss åt. Det som placerar oss i fack. De som lyckades, och de som aldrig gjorde det?  "Fick jag vrida tillbaks tiden, om dom gav mig en ny giv.. Fan fan fan, det skulle vart du." En del av mig slutar aldrig tro. Ger aldrig upp. Medans en annan del är för realistisk för att hoppas. Sunt förnuft. Rädd för att bli besviken. 

Här tar de slut för idag. orden.

Don't cry because it's over, smile because it happened.  

image23