Ge mig kraft att ta mig igenom dagen

Känner mig helt sjukt o-pepp idag. På riktigt. Jag vet inte om det är vädret eller om det är något undermedvetet som jag förträngt. Eller. Om det bara är p.g.a jag jobbat 10-21 fre, lör och även idag; sön. Hur som helst så är mitt mål för dagen inte högre än att jag helt enkelt ska ta mig igenom den.

Någon som har tips på en blogg som skänker lite energi, framtidshopp eller bara är väldigt underhållande?


Krönika: Insikten. (original version)

Ja. Eftersom det blev ett sådant rabalder kring min krönika så har ni nu här, som utlovat, mitt orginal. Den publicerade (kapade) versionen finner ni sedan HÄR. Läs, jämför, hylla, klaga. Hit me hard!


Insikten

 

(..Vaknar kl 02.53 av att jag inte kan sova. Då plötsligt slår det mig.. Jag ska skriva en krönika!)


Under mitt 19 år korta liv har jag träffat många killar. Vi snackar oräkneligen många. Vissa möten angenäma, andra kan man snarare kalla för "ett jävla oflyt". Idag finner jag det här med sex, kärlek och relationer vara en hel vetenskap. Jag ser en märkbar förändring hos mig själv som speglas i vilka jag numer väljer att träffa. Alltså, tyvärr. Jag faller inte längre för random guys med påklistrade leenden som försöker få med mig hem med någon sjaskigt klyschig kommentar om att "jag har de vackraste ögonen han någonsin sett".


Kanske kräver jag för mycket, när jag säger att ett vackert ansikte och ett bländande leende inte räcker. There's gotta be more to it than that! Jag letar efter en man med båda fötterna på jorden, med en karisma och en utstrålning som får klockorna att stanna. Någon som är på samma nivå som jag. Någon att munhuggas med. Någon som kan sätta mig på plats med en sådan slagfärdighet att det helt enkelt inte finns en kommentar i världen som kan stå till mitt försvar.


Nedan följer några gyllene regler du absolut bör följa om du vill få mig på fall:


  1. Kom ALDRIG aldrig med påståendet att "jag tror du och jag är ganska lika", när vi känt varandra i exakt 5 dygn och 28 h. Tro mig baby - Du har ingen aning om vad jag går för.

  1. Prata under inga som helst omständigheter om ditt ex. Eller någon annan tjej du träffat heller för den delen. Hade jag varit det minsta intresserad hade jag frågat, okej?

  1. Spela inte svårfångad men var inte för intresserad. A) Spelar du (för) svårfångad ledsnar jag. För nej, jag kommer verkligen aldrig krypa på mina bara knän för att få ditt nummer. B) Snälla. Gör inga desperata försök att få min uppmärksamhet. Det kommer sluta med att jag avfärdar dig som "killen som givit sig på varenda levande (och eventuellt död) varelse i rummet utan att få napp."

  1. Berätta inte att rosorna du köpte till mig faktiskt kostade dig hela 22 kr. För, tro det eller ej, så vill jag verkligen inte veta varken mitt - eller rosornas - värde i kronor.

Kanske tycker ni att det jag skriver är väl hårt. Å andra sidan ska man kanske inte ta det på så stort allvar. Det, som är skrivet av en tjej, som förväxlade Gud med Jonas Gardell när hon för första gången såg ljuset.. och vaknade av att någon tände taklampan. 


Av: Therése Löfgren

Hemma efter ännu en kväll i studion

Låg vaken till klockan var nånstans efter 4 inatt - Katastrof! Dessutom ringde chefen och ville ha upp mig på jobbet vid 07.00. Så det var bara att kliva upp, slänga på sig lite kläder och gilla läget.

Har varit en helt sanslöst rolig dag idag. Lirade lite innebandy i hallen på jobbet. Efter det var jag i köket och skulle hjälpa till med middagen (titta på med andra ord). Då kom helt plötsligt min chef (lång, gänglig, 65+, men med ett Go som heter Duga) och slängde upp mig på axeln och tog ett varv på avdelningen. Det har inte skrattats så mycket på jobbet på länge länge..

Kvällen har spenderats i studion med Stefan. Vi har kämpat på som bara den. Det var phett kul ikväll, vi fick massor gjort. Även där blev det X antal omtagningar för att jag gjorde bort mig totalt och började tokskratta mitt i alltihopa.

I helgen blir det jobb fre, lör, sön 10-21.

Obs! Missa inte heller att läsa min krönika (den som skrevs 02.53 och nämndes för några dagar sedan)
HÄR
Får dock tillägga att de har kapat en hel del, vilket enligt mig gjorde att den lite tappade själva poängen.

 Men ja, enjoy!

Paradise next door

Sitter och drömmer mig bort till alla vackra platser jag och tjejerna ska besöka feb-maj. Just nu känns det väldigt långt borta. 5 månader långt borta med andra ord. Men en kväll som den här, när livet känns lite upside-down, är det helt perfekt att ha något så vackert som det här att se fram emot:

Bali


(tänk att jag faktiskt kommer sitta där på den där stranden, och se solen gå ned och upp, precis som på bilden.)

Thailand




Laos



Vietnam



Har börjat sjunga i kör igen!

20.45, nyss hemkommen efter att (naturligtvis) ha missat bussen...

Du hörde rätt! Från och med idag sjunger jag återigen (efter en paus på över 1 år!) i kör. Åkte iväg helt utan förväntningar till en kör som annonserade efter fler deltagare i tidningen i förra veckan. Väl där visade det sig att jag redan kände 2-3 stycken tjejer sedan tidigare, trevligt tyckte jag. Vi höll på från 18-19.30 och jag måste säga att jag blev imponerad av kör-ledaren. Hade  inga som helst förväntningar och inte heller någon som helst aning om vad jag gav mig inpå. Men man måste ju som känt våga för att vinna. Och det känns som om det var precis det jag gjorde ikväll.
Jag vann.

a night in the studio

Vid 18 kom S och hämtade mig igår. Vi åkte hem till honom på en kort "grande tour" av huset innan vi satte igång. Gick ner till studion och lyssnade igenom lite gammalt material som han gjort tillsammans med andra. En del hade jag hört tidigare, annat var för mig helt nytt. Efter det var min tur. Give and receive, ni vet.. 
Drog två låtar rakt av och sedan var det klart. Han gillade mig! Ett vagt Halleluja ekade i mitt inre! Med andra ord satte vi igång nästan direkt. Vi spelade till och med in en del igår, av låten som jag haft hemma ungefär en vecka nu. Mer som test, både texten och musiken ska bearbetas. Men hur kul som helst! Vi ska träffas igen på torsdag och fortsätta projektet. Känner på mig att det kan bli en riktigt spännande höst!

Det visade sig även att världen är bra liten. Eller. Så är bara Sundsvall litet. Jag tippar mer på det sistnämnda. However, så kan man väl säga att det bara är slumpen som avgjort att jag & S inte stött ihop tidigare i livet. Det visade sig nämligen efter ett samtal till hans mamma, att hon kände min pappa samt mina systrars mamma. Väl dessutom. Isn't it ironic.

blood red perfume



Men det kommer en dag imorgon
med nya tidsfördriv..
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du..
älskade älskade du..

C.Bradshaw does it again

Ja! Det är helt sant! Nu är den påväg! Sex And The City-filmen spelas in just nu! Någon mer än jag som längtar helt galet mycket efter att få återse Carrie, Big och resten av tjejerna igen? Och dessutom är (helt galet) avundsjuk på Sarahs klänning (och kavaljer!) från filminspelningen nedan?


image70

A night with Becks

09.00 ringde alarmklockan imorse. Pratade i telen med Fredrik till 02.10 igår för att jag inte kunde sova och fick därmed inte alls den skönhetssömn jag skulle behövt. Tog en promenad in till stan och sedan började jakten på skinnjackan. Fredrik hade sett ut tre stycken i förväg som han gillade, så han gjorde det ganska enkelt för mig!

Jag gav min åsikt (och fick som jag ville). Butiksbiträdet höll med till 100 % och tackade mig (haha) för att jag hjälpte Fredrik på traven. Efter shopping av jacka gick vi och köpte en 18-årspresent till Fredriks syster Johanna (Ha! Johanna! jag vet vad du ska få av brorsan (: )

Sedan trillade vi in på City Café hos Macke, där Fredrik närde mig med kaffe & varm macka. mums!

 Här har vi Fredrik på City Café iförd dagens inköp, den nya fina skinnjackan!


Kikade förbi mormor och morfar också innan jag promenerade hem igen. Kvällen har mer eller mindre spenderats framför tv:n; Idol och Victoria Beckham Special. Becks hade ju humor, thumbs up!

Sitter  just nu och suktar efter denna dröm från Miu Miu. Varför är den inte min?  - Jo Therése, därför att den går loss på 9200 rikstalet. Just därför.


image69


Söndag, luspank.

Jobbade natt med P.H igår. Tur var väl det för jag behöver ju som känt pengarna. Ganska kul var det också! Fick dessutom en kvällvakt på fredag idag, toppen!

Är dock en aning bekymrad över mitt hår. Det bara hänger och är långt, ingen frisyr alls. Jag är verkligen i behov av en ny haircut. Men jag har verkligen inte råd. Så om du är hyffsad på att klippa, och känner dig manad att ta dig an mitt barr för en symbolisk summa pengar; Hör av dig omgående!

Imorgon ska jag in till stan. Har lovat Fredrik att hjälpa honom hitta en ny skinnjacka. Så om du ser mig, och jag blundar, så är det bara för att jag inte vill se alla fina saker som jag ändå inte har råd att köpa. Men.. jag kom faktiskt underfund med en sak ikväll. En sak som är lätt att glömma i denna " ekonomiska kamp på liv och död" som jag är inne i just nu. -"The best things in life are for free. Och ärligt talat.. Så är jag nog rätt så nöjd ändå.

Tung förlust för Svartvik

Svartvik hemma mot Mariehem. En match som tycktes vara sannerligen emotionell. Slutresultatet 3-2 till Mariehem resulterade i avancemang från div 3 till div 2. Svartvik måste nu istället ta chansen i kvalet. Jag, pappa och Marie hejade så gott vi kunde, medans Alexander 6 år tog chansen att vara bollkalle mot gratis varmkorv och gratis klubba. Stundtals en för övrigt ganska spännande match!


På tisdag blir det en träff i studion med S. Hoppas för Guds skull att han gillar mig, för jag ser så himla mycket fram emot det här.

För övrig föll jag pladask för dom här underbara bootsen från Asos.com. Dessa skulle jag vilja knalla runt i i höst!

image66


Therése - Never just and ordinary girl

Vaknade kl 02.53 inatt av att jag inte kunde sova. Då slog det mig plötsligt. - "Jag ska skriva en krönika!"

..Så det gjorde jag. Av resultatet att döma, kan man antingen tänka att "fan alltså, hon kan sin grej den där tjejen." Eller (vilket är mer troligt) så kan man nog lätt tänka att  "den där människan är inte riktigt frisk". Ingenting är dock ännu vetenskapligt bevisat. Vi får se om krönikan eventuellt publiceras någonstans här framöver.

Har firat lill-kusinen Alexander idag, som fyllde 6 år igår! Hipp hipp hurra! Vidare ringde S förut för att snacka mer musik. Så vi ska ta och träffas (så snart som möjligt hoppas jag!!) framöver, jag ska sjunga nånting. Vidare får han hissa eller dissa, och går det min väg så hoppas jag på ett fantastiskt teamwork i höst!

Sover hos mamma och pappa på Hemmanet ikväll. Det är imorgon det gäller! Ska såklart (Efter ett löfte till en viss M) se matchen Marie Hem - Svartvik här ute imorgon kl. 15. Bara det inte regnar!

Gokväll!

Älskade hatade Jonas!

Satt och tomsurfade på Aftonbladet nyss och hittade en chat med Jonas Gardell. Och nej. Jag förstår verkligen inte er som inte tycker om honom. Jag har verkligen försökt att inte göra det, men jag har liksom aldrig riktigt kommit mig för. Därför har jag nu bestämt mig för att bibehålla min tro: Jonas Gardell är Gud och Gud är Jonas Gardell.

Utdrag ur
Aftonblades chat med Jonas:

sasa säger: tja jonas! hur blir man så cool som du??
Jonas Gardell säger: Man vaknar varje morgon och utropar högt tre gånger: Andra människor är misstag!

snygg-majsan säger: Hej Jonas! Vad gör du och Mark för att hålla kärleken vid liv?
Jonas Gardell säger: Knarkar, knullar och är otrogna.

Jonas far säger: Vad har du för musik smak?
Jonas Gardell säger: Snälla du, har du inte hört min skiva: jag har ingen smak!!!

Sjung för lycka, sjung för rädsla.

kl. 21.48

Idag har jag hunnit med följande: Gå en promenad in till stan (poäng till moi). Hjälpa mormor med sin nyinköpta (väldigt fräscha) sonyericsson mobil. Äta middag hos mormor och morfar. Dra en snabb shopping-runda på stan. (Handlade dock bara för kuponger jag fått från H&M + Kicks.) Därmed gjorde jag världens kap och köpte detta
 ansiktsvattnet från Loréal för ynka 24 kr! Vanligtvis kör jag endast med Cliniderms grejer från Apoteket, men när ekonomin inte tillåter får man "rätta munnen efter matsäcken." Tog sedan en promenad hem från stan (poäng till mig igen).

Under kvällen har jag följt Idol som bara den (och självklart hejat på Gathania), samt spelat lite gitarr. Då slog det mig! Jag har ju glömt berätta att jag anmälde mig till en kör häromdagen. Ons (den 26:e) ska jag dit på introduktion. Så om dom gillar mig, och jag dem så kommer jag att börja sjunga där. Det vore verkligen Helt Underbart att få komma igång med sången igen! Håll tummarna för mig nästa vecka! -"Gokväll!

Kom igen, rösta på Nicola!

image64
Kom igen allihopa! Hjälp till att rösta fram Nicola
HÄR a.k.a. "Senapsgul Halsduk". (Andra tjejen fr. v.)

-"Pank som fan men glad ändå

Var väldigt dålig koncentration framför säsongspremiären av Desperate Housewives i soffan hemma hos oss igår. Jag och mamma fastnade i en massa relevanta (åtminstone tycktes de vara det då..) konversationer om kärleken (det hela gick ut på att hon pressade mig på info om vilka jag dejtat under hela mitt liv som hon kan råka känna till). Sedan snackade vi lite om min kommande resa också. Det känns så jävla (ursäkta uttrycket) bra att mamma och pappa stöttar mig i detta. Och idag fick jag flygbiljetterna hem i brevlådan!! Nu känns det verkligen att; Det här händer! -" You're going to fuckin' Bali honey!

Vad som känns mindre bra, är att jag äger 140 kr fram tills lön (och hundra av dem fick jag av mamma?). Men med tak över huvudet, internet, mat i kylen/frysen och en himla massa underbara ögonblick att se fram emot i feb-maj känns det faktiskt inte så illa ändå!

Och du! Om du missade Kristallen-galan igår, så missa inte att
spana in kändisbilderna från galan här!

Tisdag eftermiddag på Hemmanet

Det brinner i min mun. inte bokstavligen. Men ja, min familj är fortfarande lika inne på att krydda maten till max. Ska dock inte klaga när jag kommer hit och äter gratismat (: Har nidag berättat för mamma och pappa att min resa är betald och klar. Dom tog det väldigt bra och tyckte att det var jättekul, måste erkänna att jag var lite rädd att det skulle bli en del konflikter.

Var och tränade på jobbet i förmiddags. Första passet sedan innan semestern, så det är väl strax över 3 veckor sedan. Riktigt skönt att komma igång igen efter en utdragen halsfluss!

Nu blir det lite poker, sedan myskväll med mamma framför tv:n.
Idol kl. 20, looking forward to it! Sedan säsongspremiär för Desperate Housewives kl. 21. Vilken härlig tisdagskväll!

image63

No going back

Closed deal.

10 feb 2008 bär det av. Från Arlanda till Bangkok, från Bangkok vidare till Bali. Och sedan efter en tid tillbaka till Bangkok igen. Därifrån tar vi oss själva (jag, Sofia, Caroline och Dunja)  till Laos och Vietnam. Den 1 maj går flyget från Bangkok tillbaka till Sverige. Idag betalade vi resan, there's no going back now.
- Vi ska till Bali tjejer! 

"Asså seriöst.. om det spårade såhär jävla mycket under 2 dygn i Köpenhamn, hur kommer det bli under 3 månader i Asien?" - Citat av Dunja

Tråkigt nog hade dom höjt avgiften på avbeställningskyddet med närmare 400 kr, which kinda' sucked since I'm not exactly ritch right now.. Biljetten gick loss på 11869 kr om jag inte missminner mig. Så jag vågar inte ens tänka på hur kommande månad ska se ut eftersom jag bara får lön för 4 dagar + Ob från månaden innan nu den 28 sept. Det blir en kamp på liv och död.. för mig att genomleva - och för er att följa!


söndag (L)

Kaffe.. kaffe.. jag behöver kaffe! Måste bli till människa igen. somnade naturligtvis inte före 01.30 inatt heller, typiskt! Tur jag är ledig och får sova ut imorgon. Hade en riktigt trevlig hemmakväll hos Jonas igår, och det är väl tur att jag även kan avnjuta en hemmakväll eftersom det lär bli mest sådana i höst om jag ska spara ihop tillräckligt med pengar till resan i feb. (: Vi var på Videomix och hyrde film och handlade godis av Frida. Det blev Alpha Dog med allas vår Justin T i en utav rollerna, som jag varmt kan rekommendera en kall och blåsig höstkväll, helt klart sevärd!
 
Ikväll ska jag mysa ner mig i Soffan hemma med världens bästa Fredrik och hoppas på storvinst på Bingolotto! Nån mer som ska spela? .. kanske..?

Psst.. Väldigt vackra bilder du hade länkat i kommentarer i föregående inlägg Fredrik. Verkligen. Menneh.. jag ska inte till Kina (?).. :P

lördag kväll

Okej.. jag ändrar mig. Ibland känner jag kanske att jag faktiskt inte har det absolut bästa jobbet i alla lägen. I eftermiddags  höll jag verkligen på att få frispel. Drömde för övrigt riktigt udda mardrömmar den korta tiden jag sov inatt, psych varning. Tittade även på en dokumentär om sälar klockan kl 05.30 imorse innan jobbet.. Jag tror jag är nära att få ett nervsammanbrott! Men nu - till Jonas. Film och godis och chill. Vad är dina helgplaner?

every rose has it's thorn

ännu en tidig morgon på jobbet.

Kände mig tvungen att skriva lite om min gårkväll. Jag kunde absolut inte somna igår. Trots att jag släckte lampan vid 23.00 tittade jag på klockan sista gången vid 01.30. Jag låg och tänkte.. och tänkte.. och tänkte.. Analyserade av någon outgrundlig anledning mig själv och mina brister fram och tillbaka; allt ifrån tidigare förhållanden som spruckit till chansen jag aldrig tog och det där jobbet jag aldrig fick. Jag kom fram till en hel del (och vissa nästan skrämmande) saker om mig själv  som jag nog behöver jobba på.

Brister Fem-i-topp

1.
jag litar egentligen inte på någon och tror alltid det värsta om folk.

2. jag tänker för mycket.

3. Jag tror alltid att gräset är grönare på andra sidan.

4. Jag har lätt för att klamra mig fast vid det som varit, så att jag inte ger mig själv & andra en ärlig chans att gå vidare.

Vad hittar du för brister hos dig som du skulle vilja ändra på? skriv och berätta i kommentarer, jag behöver feedback! Anonymt eller inte kvittar.

C.bradshaw g0es abroad

Evening folx!


Har nu avklarat ännu en underbar kväll på jobbet. Faktiskt. Jag älskar min arbetsplats. Det tål att sägas om och om igen. Nu blir jag kanske tvungen att ta ett till jobb, så jag kan jobba i princip dygnet runt i höst (och här till nyheten som utlovades i dagens tidigare inlägg) för att kunna spara in lite pengar till min kommande resa! Yes, ni hörde rätt. Sagt och gjort, 10 feb - 1 maj finner ni mig på underbara platser som Bali, Thaiand, Laos och Vietnam. På måndag sker inbetalningen, som dessvärre kommer svida. On the other hand, it's gonna be so totally freakin' worth it!



However, så blev det aldrig någon klippning.Tidigare under dagen var jag istället, tillsammans med mamma, på middag hos mormor och morfar. Det kändes lite fredagsmys. Även om våra gemensamma middagar ("tyvärr") mest påminner om familjen
Gilmore's. Nu blir det lite poker, sedan skönhetssömn. Jobb 7-16.30 lör, sön. Och efter jobbet imorgon ska jag & Jonas hitta på något rackartyg. Trevligt värre (:


Gänget som tillsammans ska ut och fortsätta upptäcka världen feb-maj (Här i Köpenhamn).
image62

Thank God it's friday

Okej okej.. Jag erkänner.. Jag är världens kanske sämsta bloggare genom tiderna. Har ingenting att skylla på denna gången för att jag inte uppdaterat, jag har liksom inte riktigt kommit mig för helt enkelt. På söndag är det 8:e dagen i rad jag jobbar visserligen, men jag skulle nog ändå kunnat finna tid där emellan. Det ska bli skärpning!

Igår hände nångting alldeles fantastiskt. Jag drabbades av en sån otrolig livslust. Det var som om ett lyckorus sköt igenom varenda ven i min kropp. Helt fab! Jag hoppas känslan håller i sig ännu lite till.

Igår kontakade äntligen S mig, skickade över lite musik som han gjort, så snart ska vi förhoppningsvis börja pyssla lite musik ihop han och jag. Jag ser verkligen fram emot det, hur kul som helst. Sitter och lyssnar in mig på låten här nu och funderar över lite idéer. Hamnade dessutom i Dagbladet igår under en casting på Jc. Kul att det händer något i staden! Spana in artikeln här:
http://www.dagbladet.se/artikel.php?id=359155&avdelning_1=109&avdelning_2=51&sokdatum.


Ska snart in till stan och förhoppningsvis klippa mig samt träffa mamma. Sedan bär det av till jobbet igen. Denna dagen mellan 16-21. Uppdaterar lite senare idag med nya, riktigt riktigt spännande nyheter!

Saker att spana in just nu:  Idol 2007, det spelar ingen roll vad kritikerna säger. Programmet är ett jävla halleluja moment rakt igenom.
Serien Californication med David Duchovny i huvudrollen, som hittills släppts i 4 avsnitt, helt fab! 
Det otroligt softa höstmodet som butikerna levererar på rullande band, för er som har råd! Ett hett tips är att besöka butiken Monki ute i Birsta City, som fram tills nu inte funnits i Sundsvall.

see you later alligator..

"när allt känns hopplöst, ring mamma."

Det är ett begrepp som faktiskt är sant. Så det tog jag och gjorde i onsdags, när jag vaknade och bokstavligen mådde piss. Hade feber, värk i hela kroppen och halsen, samt en hosta som inte var av denna jord.

Fortare än kvickt kom mamma till min undsättning :) Hon hämtade mig hemma och tog med mig hem till Hemmanet. Här har jag nu varit sedan dess och blivit ompysslad precis som man blev när man var liten. Jag har verkligen behövt det. Har legat i 40 graders feber och kan verkligen inte minnas sist jag varit så dålig, måste vara runt 10 år sedan. I alla fall så fick jag igår klarhet i att jag har halsfluss, så nu äter jag pencillin i 10 dagar. Rätt skönt ändå att det var halsfluss, för då kan man ju som sagt få antibiotika så man blir mycket piggare rätt snabbt.

Jag har bestämt mig för att jag ska jobba imorgon i alla fall (10-21). Mamma gillade inte idén eftersom jag fortfarande är genomförkyld, men jag klarar inte av att gå hemma längre. Jag vill verkligen till jobbet. Har ju inte jobbat på tre veckor nu nästan, eftersom jag hade två veckors storstads-semester, helt fab! och sedan blev sjuk direkt efter.

jaja, enough for now. ska lägga till mig i soffan och se "Underbara, älskade" med underbara skådisen Mikael Nyqvist! Hej så länge!

Dagens visdom: "It is foolish to fear what you cannot avoid."

Delar min favoritbild från Köpenhamn med er läsare, in case nån av er inte har Facebook!.
(Jag kallar den; "Livet från den danska sidan." )

image61


bota.förkylning.nu!

kl. 07.24. Och jag är ledig. Jag är sjuk. Har åkt på tidernas förkylning minsann.
Så det är alltså såhär det är? Att vara nitton, halvsnygg, halvsmart och leva ett hyffsat care-free liv som medelsvensson i en mellanstor stad? Nej! säger jag. Jag nöjer mig inte. Something's gotta give.


" I hope you know I hope you know
that this has nothing to do with you.
It's personal. Myself and I, we've got
some straightning out to do. And I'm gonna miss you
like a child misses her blanket, but I've
got to get to move on with my life.
It's time to be a big girl now.. and big girls don't cry  "

Goda Fergie.