short update

Hej Sverige! Orkar ja namna att ja ar ledsen att ja uppdaterar sa daligt? kanns som nan lame hypad grej som alla som ar ute och reser gor. Men vi har ju sa sjukt mycket att uppleva att man helt enkelt inte hinner mer. Har dessutom inga batterier i kameran sen nan dag tillbaka men ska slanga upp det ja har nar ja kopt nya batterier.
Nar ja ar tillbaka i Sverige blir det dock en fet mix av allas bilder.

Nu ar vi i alla fall tillbaka i Kuta pa Bali efter var lilla avstickare till Gillie Islands. Imorgon kommer 7 st till utav nykopingsgrabbarna hit sa da ar vi 14 st efter det att Andre och Robin akte tillbaka till Sverige ikvall (efter javligt mycket trassel som bara kan bero pa deras sjukt daliga kharma). Om ni laser detta grabbar sa hoppas ja verkligen att ni hade en safe flight.

Imorgon byter vi hotell och sen blir det valkomstparty for the new arrivals med pimps and hoes tema (tror det var Fagers ide, haha) och jag har en kansla av att det kan bli en lang natt.

Puss pa er sa lange! / C.Bradshaw relying on good-luck-charm


Kommentarer
Postat av: C.Bdankshaw

Inga excuses, if u began to blogg.....continue...du har railbirds out here!
Becka looking at me right now, shes shure im sending u a messege in a bottle if u dont get this.
Put Norrland on the map!
All our lovings to you CB.

2008-02-18 @ 20:19:27
Postat av: Sanna

gud vad roligt att bara få åka iväg och göra något sånt där. har du åkt helt själv eller? =)

Postat av: Therese

sanna: ja det ar grymt! helt klart det basta jag gjort. vi ar 4 tjejer som planerade resan. men vi motte upp 10 killkompisar fran nykoping har pa Bali. Fast efter Bali ar det bara the fantastic four igen! (=

2008-02-21 @ 06:19:51
URL: http://Cbradshaw.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback