London calling

I slutet av september åker jag till London och till J's familj. Och vet ni vad jag ska få göra?
JAG SKA FÅ GÅ PÅ MUSIKAL!!! Inte vilken musikal som helst heller.. Dirty Dancing ska vi se. Det finns ingen musikal jag hellre skulle se än den. För en gång i tiden (Det hela började sommaren 2003 närmare bestämt.) var det ju liksom jag som var Baby.


Ps. Till "Johnny". Jag hoppas du läser det här. Jag ska se Dirty Dancing live i London. Hajjar du?

Badhelg

Juniskär fredag 25/7


Nedan följer en serie bilder på min far som hittade en "båt" och bestämde sig för att leka Expedition Robinson...


Och som ni ser. He did it!

Oxsand 26/7

1 & 2. Beckis junar i solskenet.
 3. James tar sats för att komma och slänga upp mig i famnen och kasta mig i
vattnet.

It's a beautiful life! / C.Bradshaw loving each second.

Höstlängtan del 2

Så här vill jag se ut i höst.
"Synd" att man ska iväg till Oz & Usa i 8 månader från Dec så det inte är nån idé att investera i för mycket kläder i höst...

Autumn's bounty at Nina Ricci.
Bild från Syle.com

Ostindiefararen i Sundsvalls hamn

Idag tog jag & J en promenad in till Hamnen för att se Ostindiefararen Göteborg. Dom hade - förutom skeppet - en fin liten utställning i hamnträgården med berättelser om äventyr i länder långt långt borta. Allting finns kvar även imorgon så gå dit och ta er en titt!


Ostindiefararen Göteborg.


Mr. Delport


Little birdies.


Gladiatorsandaler Wedins, Chinos: Gina Tricot, Väska Topshop, Halsband från Thailand  och pilotisar från H&m.
Foto: Therése Löfgren & James Delport.

Minnen Frihet Vänskap Kärlek


Sofia Wahlgren. Min kusin och bästa vän. Imorgon ger du dig ut på nya äventyr. Egna äventyr.
Så tills nästa gång. Jag älskar dig - vi ses snart.
-"So kiss me and smile for me. Tell me that you'll wait for me. Hold me like you'll never let me go...

Foto: Therése Löfgren

Det magiska beslutet...

Flights.
Leaving from London 17/12 2008 -> Singapore -> Sydney 5/1 2009 -> Brisbane 20/6 2009 -> LA 1/7 2009 -> New York 13/7 2009 -> London.

Eventuell resplan klar.
Ibland är det resan som är målet...


Kingdom of Camodja mars 2008.
Foto: Therése Löfgren.

Krig

Jag & J har precis haft krig här hemma.

..Jag står i köket och samtalar i all vänlighet med min man, när denne plötsligt tar osthyveln och stoppar i smörpaketet. Han bara står där och smörar med OSTHYVELN och ler lite lurigt. Varpå jag drar en djup suck och plockar fram en "butterknife" ifrån lådan, räcker över den men får ett "nej tack". VADÅ NEJ TACK? man smörar väl förih*lvette inte mackan med en osthyvel?

Att han sedan plockar upp osthyveln igen (direkt från smörpaketet!) och börjar hyvla ost i godan ro med förklaringen "whaat? It was allready lying there" gör mig bara klar på en sak. Jag kommer aldrig. aldrig. att förstå mig på karlar.




/ C.Bradshaw - femme fatale.

C.Bradshaw tipsar om..

Factory Girl
- För den konstintresserade, den som diggar Sienna Miller, eller den som bara helt enkelt vill se en filmatisering om en gripande sann historia från en kool tidsepok i sann indie-anda.

Story: Edie Sedgwick. En av 60-talets stora trendsättare, Andy Warhols musa och utnämnd till  It-girl of the year i Vogue Magazine 1965. I filmen berättas den glamourösa, tragiska historien om Sedgwicks liv i Andy Warhols
The factory. Ett liv fyllt av droger, sex och drömmen om att slå igenom.


Stockholm runt på 3 dagar

Goddag allesammans!

Sitter på jobbet och dagdrömmer lite. Den 29e åker ju jag & James till Stockholm i 3 dagar. Har funderat lite över platser jag vill hinna med att visa. Jag har kommit fram till följande: Djurgården (Skansen & Grönan), gamla stan, Humlegården (min favvo-slacker-park!) & skärgården känns ju given.

Men sen då? Tips mottages varmt från alla 08or eller andra storstadsvetare!


Höstbild från Djurgårdsbrunnsbron.
(Foto från kma.nu/foto)

Fullspäckad dag

Var i stan och köpte mina efterlängtade chinos idag. (bild kommer imorgon). Ikväll har jag, James, mamma och pappa varit och ätit indiskt. Trerätters på Tandoori House. Jag hade kunnat äta ihjäl mig - älskar indiskt! Deras nya takterass var väl inte det jag hoppats på, men maten är kickass och dom har jättebra service vilket ger restaurangbesöket överlag högt betyg.


Nu har vi hyrt 3 filmer av Frida på videomix och bänkat oss framför tv:n med Ben & Jerrys. (såklart!) Domino är på just nu. Det ser lovande ut..


- the happy couple.

Lördag är den dag som vi gillar allra bäst

Vaknade för 48 minuter sen. Och det är kalasväder ute. Ångeeest!
Det blir nog en sväng in till stan för att ligga och steka  vid ån samt prova chinosen som Nic lagt undan till mig. Åh, hoppas dem passar. (Annars går jag lös på farsgubbens garderob!) Ska man föresten gå ut ikväll? ..Eller vad är det som gäller?



- Psst. Igår såg jag Ps. Jag älskar dig. Jag grät & skrattade i ett kör. James blev lite rädd. Se den!

Lördag hela veckan


Vem sa att det måste vara helg för att unna sig något?
Sen middag med tända ljus och äppeljuice i rosa champangeglas sätter pricken över i.

Färsk spenatfettucine med räkor, färska chillifrukter, soltorkade tomater, ingefära och haricots verts!


Do you want to go to the seaside?


Moningsandstranden vid 12-snåret idag.

James Delport meets the Hedqvists


Min stackars fina pojkvän har nu blivit utmanad i Singstar av samtliga i familjen. Ring of fire av Johnny Cash ekar i hela Dyrån. ...Och han förlorar hela tiden.
Det är inte lätt att komma in i min familj....

"the taste of love is sweet - but he fell into a burning ring of fire.."

Lightblue days sailing by..


Hej allihopa!
Vi har det underbart här nere i Hälsingland.
Jag & James har spenderat dagen på stranden medan pappa och Arne har snickrat för fulla muggar. (Det ska bli en jättestor inglasad altan här ute på vårt sommarställe.) Mamma & Mona har stått för god mat och efterrätt. Snart ska vi ha lite singstartävling. Njut!

(Internt)

Till Moa:
Kl 04.13. Du har så rätt min lilla grisekno. Jag är fullt beredd att gå i god för att det är mitt väsen ni hör en våning ner. Klick...klick...klick...klickklickklickklick....klick....
Det bara ekar imellan de brandsäkra väggarna på "Bunkern" från mitt klapprande på tangenterna. To be continued...


(Jag med gasen i botten.)

(ut)sliten


Sista nattpasset på ett tag nu. Min kropp har lagt av totalt. Jag behöver en massage. Någon?  Klockan 07.00 kliver jag av sen är jag ledig i 5 dagar. Då passar Jag & James på att åka till mitt sommarställe i natursköna Hälsingland för att fira min 20-års dag (2 månader senare....) med min familj och pappas sida av släkten. 2 lata dagar med god mat, sång och dans och förhoppningsvis lite beach-häng. Det ska va gött å leva!

Dagen i bilder


Jag och James på väg hem till Frida & Mats.


På vägen dit såg vi en fet brand alldeles där jag bor. (bild tagen från bilen)


Brandbil på plats och snart spärrade polisen av hela Västra vägen.


Jag kallar honom Fantomen.


Frida har spejsat deras sovrumsvägg med lyrics från Creed.
Kreativt och skitsnyggt. Det gillar vi!

Höstlängtan


Jag är så sugen på att bära min röda kappa (t.h). Och med en sunkig sommar som den här kan jag faktiskt säga att jag längtar lite till hösten...

hair i am


Det svider i mitt lilla harhjärta.
Fy fan vad jag saknar mitt långa hår. Har på allvar börjat överväga extensions...

Stjärnskott

 - stjärnskott. med det menar jag ett skott i pannan. ett stjärntecken-skott.


Tvillingen:

Tvillingen är glad, livlig och nyfiken som person. Du är lättsam att ha att göra med, och är omtyckt av många genom ditt pigga och trevliga sätt.

Tvillingen är rättvis, snäll och ärlig och blundar inte för att säga ifrån om du tycker att någon i din närhet farit illa. Du är självständig och bra på att entusiasmera andra till sådant du gärna vill dela med dig av.

Du tänker och funderar mycket, och har ett stort behov av att utbyta detta med andra, eller få uppleva det du funderar över. Därför omger du dig gärna med många människor så du inte riskerar att gå miste om något.

Hos Tvillingen finns ett stort behov av att känna frihet och göra som den vill. Du vet ditt värde och ingen ska få trycka ner dig.

Tvillingen kan utåt sett ibland verka lite känslokall, otrygg och flyktig. Du kommer alltid ständigt med nya idéer och infall, och ibland kan det upplevas som jobbigt

Tvillingen har också tendenser till beslutsångest. Du skjuter gärna upp saker, mitt i din glädje och nyfikenhet på allt det nya som ständigt kommer i din väg.

Fantastiska Mary-Kate


Sjukt snygga Mary-Kate på omslaget för Elle Us.

Bling bling money ain't a thing?

Om jag inte var fattig. Som jag är just nu för tillfället. Så skulle jag slagit till på den här fantastiska byxdressen med detsamma. Men som beatles sjöng: "can't buy me love". Och lycklig. Det är jag just nu. Väldigt lycklig.

Beställningsvara hos Chicy.se (359 kr + frakt.)


Modemorgon

Hallå bloggen!
Ny vecka igen.
Började dagen med att lyssna till Elin Kling i Hallå P3 (webbradio) eftersom jag missade det i torsdags. Gossip girl-trenden fortsätter tydligen även i höst, då mer 50-talsdressat med tweedkavajer och lite längre kjolar. Dessutom ser vi mycket spets och sjuttiotals inspirerade jeans. Det låter ju lovande. I övrigt måste jag säga att programmet inte var så spännande som jag kanske hoppats på.



Nu - iväg till farmor som jag inte varit hos på kanske.. 1.. 1.5 år? Skärpning Therése!
Kanske hinner jag svänga förbi Sundsvalls relativt nya secondhandbutik också!

Lovely Sunday

Ni som följt mig en längre tid vet redan att jag älskar söndagar. Utan tvekan veckans bästa dag. Jag & james ska upp till Sidsjön för söndagslunch på Växthuscaféet med Moa & Marro samt eventuellt Frida & Mats & Eleni & Patrik. Triss i par. Ni som bor / befinner er i Sundsvallsområdet bör definitivt försöka ta er dit. Ett annorlunda café (de odlar egna vindruvor som omger borden där ni sitter) med storslagen utsikt, trevlig personal, bra priser och äkta vindruvor. Vad mer kan kan önska sig?

Vidare ska jag försöka få tag i ett gäng gipsskruvar så att jag kan sätta upp min nya helfigursspegel nån gång!

Hur spenderar ni er söndag?

picnic pics!

Bilder med utsikt över Sundsvalls stad tagna från Norra stadsberget under vår härliga picnic i torsdags!






foto: James Delport.

Som ni ser på näst sista bilden spottade vi en söt lite ekorre på väg ner från berget också!


Sommarförälskelse


Japp. Fast igen. I shoppingträsket. Jag är kär kär kär i den här tunikan från Gina Tricot.
Barbent, solbränd, höga klackar och med en fruktig drink i handen.

Looking back over my shoulder


Minns du hur det var? Här levde vi livet.
James kastar sig ut på en swing på Swingbar. Vang Vieng, Laos 2008.

C.Bradshaw tipsar om..



Sommarens favorit till budgetpris. Finns hos Kicks, Åhléns mfl.

Uteliv

Igår på min lediga dag hade vi en härlig picnic på Norra stadsberget. På kvällen spottades jag i röda wayfarers på en av stans uteserveringar i sällskap av dom 2 personer jag gillar mest, Nicola & James.

Bilder kommer senare idag!

Gatufestförfester

Som ni vet var det festival här i Sundsvall förra veckan. Här bjuder jag på lite bilder från alla förfester.










the clock's run over

                         

fina nyheter från cocoo.se


Den vattentäta (och snygga!) Casioklockan till höger kan jag varmt rekommendera för den praktiske. Min pojkvän har en och när vi dök i Thailand så visade det sig att den klarade 36 meters djup utan problem. Vår dykinstruktör som dykt i 20 år hade aldrig tidigare sett en klocka som stod pall för det. Casio alltså!


Music makes the people come together

Trubadur - och - grillkväll står på schemat! Jag & James, min familj samt en annan familj samlas för första gången på över ett år. Kul!

ps. Inatt drömde jag om Aussie. Yes! snart är vi där!






















Svensk sommar











































Foto: James Delport.

C.Bradshaw on the road again

29 juli drar jag och James till Stockholm.

(Bild från
flickr.com)

Gatufest outfit.



Kjol - Indiska.
Topp - Indiska
Klocka - Cocoo.se
Halsband - Ego Jewelry

Söndag. Sabbat. Dag för vila. Gatufesten... Äntligen är den över.

who's that bimbo?

Vafan.  Då var man full igen.
Gatufest 2008. Vad ska man säga? Chifen - jag saknar dig!


"
She's been faking since day one
A friendly kiss includes no tongue.
Now she's sleeping in my bed
God i wish that she was dead
I need to know - who's that bimbo?"

please don't put your life in the hands of a rock 'n' roll band

När jag vaknade imorse ville jag dö. Varför är inte jag som Blondinbella som bara dricker 2 glas vin när hon går ut? Tur i alla fall att jag har en karl som är fin och lagade världens bästa hangoverkiller-frukost. ägg & bacon. Det blir inte mer engelskt än så. Oasis spelas dessutom på hög volym väldigt ofta här hemma numera.

Oh well. Nu ska jag och min jättebrittiska pojkvän in till stan en sväng innan vi åker upp till Eleni & Patrik. Och dricker vin igen. Ja. Jag vet. Säg ingenting. Vi ses väl i något av öltälten på gatufesten ikväll. Det är jag som står längst fram i kön i baren. Hela tiden.


(jag saknar köpenhamn särskilt när jag ser denna bilden.)

Det ska va' reggae på sommar'n

Hade överraskande roligt på Gatufesten igår! Grillning och kubb med jobbet var som vanligt succé. Träffade massor av människor som var där och då och som man inte sett på åratal. Imorgon intar vi dansgolvet på Stadshuset & Yardie days. Det ska va reggae på sommar'n! ...Shoppade gjorde jag igår också. "No money no honey".

Nu - favoritkvällsfikat och film (Hairspray, den med John Travolta ni vet!)

From here to eternity

Idag kom den officiella inbjudan till bröllopet. Åh vad jag längtar!


Come what may!

Just nu ser planen ut såhär.

Dublin, Ireland aug 2008
London, England sept 2008
Australia dec 2008 - dec 2009

It's called the past 'cause I'm getting past and I ain't nothing like i was before.
-  you oughtta see me now

Gatufestvecka!

Gatufestveckan är igång. Dvs festivaltider i Sundsvall. Mina bejbs från Sthlm bryter traditionen i år och kommer inte upp och leker kollektiv med mig pga jobb. Så jävla tråkigt!

Jobbar från 10.00 idag till 07.00 imorgon. Måste hitta någon söt miniklänning till imorgon! Tips? Annars blir det nog jeansshorts. På kvällen samlas vi från jobbet enligt tradition på Norra berget för grillning och kubbspel innan vi drar oss ner mot öltälten och allsången i stan. I'm comin' up so you better get this party started....


Jag & Tevrén Gatufesten 2007.