Mitt i prick! ..eller..nästan.. i alla fall

Tro det eller ej. Efter en natts febrilt sökande på internet så hittade jag faktiskt en gul parkas som jag så länge velat ha. Den ser inte exakt ut som jag hade tänkt mig - tyvärr gjorde inte priset det heller - så det kommer inte bli något inköp för min del (Men hej, man kan ju inte få allt!). Men för er som kanske har en lite tjockare plånbok än mig så kommer den från Pepe Jeans och hittas på Asos.com. Är du snabb blir den din för 1.247 kr exkl. frakt!


image435
Min underbara mamma (som självklart följer min blogg!) har i alla fall kirrat en cykel åt mig. Jag är helnöjd!

Sommarcravings

Kaffe, kaffe, kaffe, kaffe..tja.. ni hajjar! 40 minuter kvar, sen iväg och träffa Nicola. Tidigt tidigt!
I övrigt: Bra natt. Mycket bra natt.

Fattigare än någonsin återvände C.Bradshaw från sydostasien den 25/5. Redan 4 dagar senare hittades en komplett vill-ha-lista på dennes skrivbord...
image434

Uppsnärjd i det blå

Vaknade 14.00 efter nattens arbete av att telefonen ringde. Och för andra gången sedan jag kom hem kände jag hopp. Jag hörde din röst och 4 månader blev en månad och plötsligt sken solen lite starkare, blev vindarna lite ljummare. Livet lite lättare.
image433
nightscene Sundsvall feb 2008.

Nu ska jag nog ringa Nicola och berätta dom bra nyheterna. Sedan sätta mig ute i solen och läsa lite.

" You and me together through the days and nights -  i don't worry 'cause everything's gonna be allright.
People keep talking they can say what they like. But all i know is everything's gonna be allright.
..No one no one no one can get in the way of what i'm feeling. "

Tables turned

Igår (onsdag) var jag på spelning på Almamia med min vän Kalle. Vi hade inte setts på kanske 8 månader, kanske mer. Simon med sin "Trio del Sol" spelade musik från Uruguay och  Brasilien för en publik på ca 30 pers. Men inför sista låten sparkade publiken undan stolarna och rycktes med av de sköna rytmerna. Det bjöds upp till dans.

För första gången sedan jag kom hem fylldes jag med hopp. Det kanske går att börja om. Och göra allting rätt den här gången. 4 månader kvar. Det är den 29 maj och det är sommar i Sundsvall.

De' e visst nån som e tillbaka

För 2 dagar sedan intog jag Sverige. Det känns sjukt konstigt att vara hemma. Som om mitt 4 månader långa äventyr i sydostasien bara var en dröm. Kan idag avslöja att jag reste själv från 28 mars till 25 maj. Jag sa inget av anledning att jag inte ville oroa mina kära föräldrar. Det finns så mycket att berätta om resan. Vart ska man börja?Mitt älskade Vang Vieng, Laos. Platsen där allt började..
image432

It started out with a kiss - how did it end up like this?
it was only a kiss it was only a kiss..

to be continued..  xxx / C.bradshaw

Nightscene. Location: Koh Phangan

image430

image431
- and if there's somebody calling me on - he's the one.

sander en tanke hem


image429


Vila i frid Algot ¢¾
- Hela Sundsvall sorjer


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2466726.ab

Koh Tao updates

Hej kara vanner och bekanta!

Regn pa Koh Tao idag (sista dagen har = trak). Jag och min room mate funtar pa att hyra en dvd, kopa ett gang dvdfilmer och bara ligga inne och kolla pa film hela dagen. Kanns valdigt lockande, har inte sett en film pa evigheter.

De senaste 10 dagarna har jag spenderat har pa Koh Tao och upplevt nanting helt nytt - the pleasure of diving! Som gammal simmare trivs jag ju saklart som bara den i vattnet. Men jag trodde aldrig att jag skulle vara sa pass fashinerad av dykning osm jag faktiskt ar. Har avverkat tva dykcert och som djupast varit ner pa 36 meters djup. Simmat med valhajar dessutom, asballt!

Imorgon drar jag vidare tillbaka till Koh Pahngan for att ta mig till ett litet litet stalle 30 minuters battur utanfor som heter Sanctuary..

I'll keep in touch! All my lovings, C.Bradshaw on vacation..