Greetings from London

Nu ligger jag har och dricker "proper engelish tea" ur en blommig kopp i ett litet engelskt hus i Kingston. Ett riktigt!! Som i Notthing Hill, ja filmen alltsa. J's familj ar hur mysig som helst. Igar kvall nar jag kom fram sa at vi middag framor tvn och sedan akte vi och hyrde flm. Idag sa vi ut pa upptacksfard. Bilder kommer inom kort!
 
/ C.Bradshaw, varldsmedborgare - alla lander ar mitt hem.

Goodbye country Hello nightclub

God morgon allihopa!
Fick sätta mig på locket till resväskan för att det skulle gå igen, men nu är alltså allting kirrat. Eller  som Dunk skulle ha sagt "Då va man klaar!" ♥
Nej, destiny is calling me. Hejdå Sundsvall, vi ses igen i mitten av oktober!
Goodbye country - Hello nightclub.


/C.Bradshaw leaving for London


She hit the floor


Haha jag döör. Jag saknar att ligga brevid J i en egenbyggd dubbelsäng för tre på ett hotell i Thailand, dödstrött efter en hel dags djuphavsdykning i Chompon, dricka Chang och skratta som man bara kan skratta när Elin dansar. ..Och ramlar in i garderoben. Shorty got low low low low low low low low. Bigbrother-Elin, du kommer vara saknad i Oz!

PS. Tack Gud för djupfryst ost&skinkpaj på en söndag. DS

Oh Cinderella they aren't sluts like you


Skolhusallén vid 7-tiden imorse. Oj vilken natt!

Nej.. Måste ta mig i kragen och hämta upp resväskan från källaren. London imorgon!

PUTONYURDANCINGSHOES


Tog en snabb promenad in till stan och tillbaka eftersom jag kom på att jag led av strumpbrist.
Sedan en lunch bestående av lövbiff, ruccolasallad och soltorkade tomater - yummie!
Nu - Babyshambles på högsta volym och in i duschen!

Vi kanske ses ikväll! / Therése.

Ledig lördag

Hej allihopa!
Ledsen att jag inte höll mitt löfte om att uppdatera igår kväll. Lekte syateljé här hemma och gick totalt in i det. Sydde om ett par benvärmare och lagade lite kläder som jag vill ta med mig till London på måndag. Jag ska ju faktiskt vara där i 16 dagar så ni förstår ju säkert hur många ombyten det kommer behövas! Var ju i stan igår på eftermiddagen och hämtade ut ett halvårspaket med linser och fick med mig en liten reseförpackning med linsvätska som man kan ta ombord på planet, praktiskt! Sedan var jag in på Make Up Store och köpte en ny makeup-borste också. Var så trött på den eländiga budgetborsten jag hade innan som bara fällde hår över hela mig. Fick tag på en fin oxblodsröd och man känner verkligen skillnad mot huden med en riktig borste jämfört med en budget!

Klockan 6 börjar avslutningsmiddagen hos Erik ikväll. Kameran följer med såklart!


Hej svejs

Haft en fartfylld dag.
Lämnade Hemmanet strax efter klockan 6 imorse efter en "avskedsmiddag" hos mamma och pappa igårkväll. Får bli liter mer uppdatering efter jag kommit hem från jobbet ikväll vid 21. Till er som redan avslutat arbetsveckan får jag önska en riktigt trevlig helg!

För er som är nyfikna..

Så är alltså det här min pojkvän...


En kväll på soffan

Nyduschad iförd myskläder har jag intagit soffläge med ett glas rött och choklad för att se Idol tätt följt av senaste Gossip och One Tree Hill. Jag älskar hösten!

(Granlokullarna, Sundsvall 23.09.2008.)

Back to the 80's

Fick tre par Levis från det ljuva åttiotalet av faster Mari idag. Tack!
Ps. Hämtade mina skor hos skomakaren idag som nu är som nya. Har börjat få lite resfeber.
 Tänk om jag gör bort mig totalt inför mina nya svärföräldrar..Hjälp! Ds.


MUSICMAKESPEOPLECOMETOGETHER

Pratade nyss med Erik om kalaset på lördag. Den kvällen blir nog ett bra avslut för mig i Sundsvall på ett tag. Först middag hos Erik med resten av grabbarna som var med och spelade in skivan och därefter droppar resterande gäster in.  Fick också veta att skivan kommer att mixas till veckan så när jag kommer hem från London i mitten av oktober får jag mitt ex. Ska bli riktigt spännande att höra slutresultatet! Nu ska jag ringa Eleni & Isabel och höra om dom har lust att följa med på lördag.

Till Viqan. Bättre sent än aldrig. Här är den andra tatueringen som jag inte la upp nån bild på tidigare.
Sitter mellan skuldrorna.
Godnatt ♥


Tog en sovmorgon

Sov 12 timmar inatt. Det ger mig lite lätt ångest för det innebär ju att jag sovit bort timmar då jag istället kunnat leva. Hur som helst så ska jag promenixa in till stan nu. Hörlurarna på förstås. Som alltid. Middag hos mormor och morfar också ska jag svänga förbi Hemköp och hämta upp mitt senaste traderafynd som jag nog egentligen inte har en aning om varför jag budade på. Fin är den ju i alla fall. Ikväll blir det Entouragemaraton! Vill du vara med?


XoXo

Ett är hopp och ett är tro och ett är skit

Så trött att jag inte är på riktigt men liksom ändå inte kommer mig för att sova. Som om jag väntade på något. Som om jag ständigt väntar. Och som om det är denna ständiga väntan som står i mellan oss. Mig och livet.
- Vad är det du väntar på? undrar du. - Sanningen, svarar jag. Om man inget frågar får man inget veta sa alltid mormor. Och jag kom mig liksom aldrig för att fråga. Kanske hade det varit enklare nu. Aldrig då. Det är just det att det är först efteråt. När det är för sent att göra om. Så går en dag ur vårt liv och kommer aldrig åter.. För sent att förändra. Man står på sidan av och tänker om och tänker men. Det som sagts har sagts och det som gjorts har gjorts och kan aldrig göras ogjort. Om man inget frågar får man inget veta. Hon har så rätt min mormor.


(Thecobrasnake)

They don't call it fall for nothing


Blus & klänning från H&M, bälte second hand, strumpbyxor & benvärmare från Lindex.

Trots att det är 18 grader varmt idag gick jag och köpte en ny mössa (eller en basker snarare.).
 Lämnat 3 par skor på klackning inför London nästa vecka, fikat med Isabel & nu väntar 5 timmar i tvättstugan.
Just det! Världens bästa mamma var här och lämnade en massa godsaker som hon hade handlat till mig också: färskpressad apelsinjuice, soppor, bröd, vindruvor och lite annat smått och gott. Jag är rädd att hon tror att jag svälter.

Lika barn avvika bäst

Tittar på Idol på tv och Hanna Antonsson får mig att vilja gråta i takt med att löven växlar färg. 
Gult rött grönt brunt.
Du är med, du är inte.
 Nånting med mig är väldigt fel just nu.

Ny förpackning samma innehåll

Det fanns så mycket kvar att säga, så mycket kvar att ge. Men så bet hon sig i tungan för att inte yppa det hon bittert skulle få ångra. Det förbjudna. Allt som aldrig sades i ord men som hon hoppades att han förstod. Allt som aldrig sades i ord men som han hoppades att hon förstod. Det är inte slut. Vi är inte passé. Man måste blunda jävligt hårt för att inte se det. Hjärtat klappar. Är det sant att du är lycklig nu? Att du har allt det du nånsin drömt om? Oroa dig inte. Du kommer aldrig behöva ljuga igen. Du kommer aldrig mer behöva se mig i ögonen. Jag vet ett berg dit jag brukade gå. Berget minns inte. Inte träden. Inte stenarna. Inte vinden. Så är allting förändrat. Så är allting precis som det alltid varit. Minnet bleknar för varje andetag. Precis som fotspår i snön gör.

"Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans."


Min smarta pojkvän

Jag har av någon anledning alltid trott att J hoppade av skolan när han var 16. Vad det kommer ifrån vet jag inte riktigt men förmodligen är det bara kontentan av hur lätt det uppstår missförstånd när man dricker alkohol och för långa konversationer om nätterna utan att tala samma språk. Nu är det såhär att min pojkvän är väldigt smart. Ibland irriterar det mig i smyg att han vet så mycket. Så idag i telefonen skulle jag skoja till det och frågade hur det kom sig att han var så himla smart som bara gått i skolan tills han var 16 år. Då hör jag någon skratta så han tappar andan i andra sidan luren. J har tydligen studerat längre än vad jag har gjort. Ganska mycket också; politik i 2 år, affärsjuridik/ekonomi och filosofi bland annat. Han tyckte det var ganska roligt att jag trodde att han hoppat av när han var 16. Jag blev mest bara generad och lättad över att inte behöva känna mig intellektuellt brädad av en 16-åring utan utbildning...


10 dagar kvar till London. Ser ni den röda bussen i bakgrunden?
Can't wait!

wordcloude


En sammantattning av C.bradshaw.
Titta närmare på mitt wordcloude här!

Neggo

Bella planerar sin kommande klädkollektion, Lisa har orienterat idag och Stina bor på hotell i Stockholm. Jag... Jag är på jobbet. Stirrar på skylten "Endast personal" och känner hur den stirrar tillbaka på mig. I övrigt har jag skurat golven hemma idag. Slängt sopor och bokat tvätt-tid. Men man ska inte klaga. Nej det ska man inte. Det vet ju alla. Att man inte ska. Klaga alltså... Nå väl, jag är i alla fall glad att jag slipper byta med Lisa. För fan vad jag avskyr orientering.


Ps. Natacha Peyre har likadant vardagsrumsbord som mig. Jag som alltid trott att jag har bra smak..

(Bild från improveme.se/natacha)

5 bästa klädköpen genom tiderna

Del 5.


Pumpsen.

Finns det nånting som är enklare men som ändå gör så mycket som ett par höga klackar? Kan förvandla den enklaste outfit på ett ögonblick så att du är redo för nattens äventyr. Man får snygg hållning och snygga, tränade ben på köpet. Helst av allt skulle jag gå i höga klackar alltid och jämt.

Allt är lagom och bra(?)

God morgon bloggen!
Jag jobbar för 9e dagen irad idag och någon superkvinna har jag aldrig varit även om jag alltid försökt. Det blir bättre bloggning snart. Idag kommer i alla fall sista delen i 5 bästa klädköpen genom tiderna!

Psst. Någon mer än jag som ser fram emot tvpremiären av "Lätt och lagom landet" på lördag?

Allt handlar inte om pengar?

Under hela min uppväxt har jag fått höra att allting inte handlar om pengar. Jag anser visserligen inte heller idag att lycka kan köpas för pengar, men visst fan underlättar dem en hel del. Det var nog först när jag var ute och reste som jag insåg pengars värde. När det enda människor vill ha av dig är pengar, när du inte nånstans kan få hjälp om du inte kan betala för dig. När folk sliter i dig för att dom vill ha pengar till mat och när du inte kan få medicinsk hjälp utan pengar... Då är det omöjligt att inse hur stor makt pengar har över oss människor idag.
 
Kontra denna materiella hysterin jag är van vid i vårt högkonsumerande välfärds-Sverige så har jag  fått uppleva att det faktiskt går att vara hur lycklig som helst så länge man har pengar till mat och husrum. I grunden behöver vi inte den där 40 tums LCD-teven för att vara det. Det är en fiktion, ett sätt att hävda sig inför andra och ett sätt att på kort sikt tillfredställa ett behov. Hur många tjejer säger sig inte bli "lyckliga" av att shoppa t.ex.?

För mig har pengar ändå kommit att bli en viktig del av mitt liv. Om jag ska kunna leva ut mina drömmar så är det nämligen det som krävs. Men jag är beredd att jobba hårt för att nå dit jag vill. Vilket jag också gör, ständigt. I genomsnitt arbetar jag kanske 55 timmar i veckan. Så när människor frågar mig hur jag har råd kan jag inte annat än säga att det handlar om prioriteringar. Att äga saker har inte längre ett lika stort värde för mig. Det är mycket jag får välja bort för att kunna leva som jag gör. Fritiden komprimeras, inköpen begränsas och det krävs en hel del planering. Jag reser därför att jag vill vidga mina vyer, uppleva nya saker och för att ständigt få utvecklas som människa.
 - "Ibland är det resan som är målet."

UNCOVERTHENIGHT



Eftersom jag handlar mycket på KICKS får jag alltid en massa prover med mig hem. Igår fick jag bla ett prov på DKNY's nya parfym - Delicious Night. Och jag är stuck stuck stuck för denna lite tyngre och sexigare variant i Delicious-serien. Nu vet ni vad jag doftar av för en tid framöver.

Breathe - Exhale

Styrketräning blir dagens effort. Är egentligen ganska led på styrketräning så imorgon kväll tänkte jag ta en simtur. Dom har något som kallas för "vuxensim" på sporthallen på tisdagskvällar när dom tänder ljus och har hela bassängen avsatt för motionssimning. Visst låter det mysigt? Efteråt blir det förstås en lång bastu, hårinpackning och body scrub.

Efter jobbet idag blir det middag hos mormor och morfar eller Sushi. Har lite att ta itu med nu - vi hörs senare!

Ps. Om 2 veckor idag befinner jag mig i London. Här är ett smakprov på vad som kommer införskaffas till min garderob. (Måste ju gardera mig med klänningar inför Australien!)


God hates us all

Som du kanske redan hört, jag är hos dig igen.
Stilig, charmig, slagfärdig om så en aning trasig.
Hank Moody jag är all yours.



Ps. Allting krånglar; dykcert, visumansökan, lägenhetsuthyrning, lungröntgen.  Jag Hatar Australien.


Gårkvällen

Shit vad roligt vi hade igår! Femkamp, brottning med Sumodräkter, karaoke, styrdans & hamburgergrillning. I like it! Hoppas på att få bilderna som togs till veckan.
Ikväll ser jag fram emot att ligga i soffan. Prata med J, kanske äta lite grillchips och spela spel på mobilen. Haha.

Puss på er

HUSHLITTLEBABY

Fem månader tidigare nere vid floden i Laos.
Lägereldar, svartsjuka, ett främmande språk, flera. Alkohol som flödar, missförstånd, dramatik. Det nya året som skålas in. Människor som ler, dansar, flyger, hoppas på livet. Kaos runt omkring. Hur vi erövrade världen. Högtalarna som dånar. Hur du håller fast min blick och hur det inte fanns nånting mer att säga.
It started out with a kiss...


James, jag älskar dig.

From here untill eternity


Fina mormor och morfar.

Igår hängde jag & Daniel på Barista i nästan 4 timmar. Idag sov jag bort eftermiddagen efter en innebandymatch som tog alla mina krafter. Imorgon är en ny dag. Klinikfest står på schemat!
Jag kikar på Idol. Gör ni?

WILLYOUBEMYFRIEND?

Nu står vackra Natalie utanför och tutar så jag måste skynda mig.

Ska ner och simma på sporthallen sedan ska jag fika med Daniel.

Later!

The Game


Eller? Gör han det?
Den debatten pågår ständigt inuti mitt lilla hjärtformade huvud. Jag föddes nämligen med en speciell egenskap. Egenskapen att för stunden kunna vara precis den Du vill att jag ska vara. Likt en kameleont. Så jag spelar spelet. Jag är framåt, mystisk, blyg, slagfärdig, vulgär eller vad helst du behagar. Jag charmar. Nästan alltid när jag tänker efter. Det är helt enkelt så jag gör det. Så jag knyter kontakter, nätverkar, får mina jobb, träffar män. Men som allting annat så har även den där stunden ett slut. När du har fyllt ditt syfte - eller jag mitt - beroende på hur man ser det kan vi sluta låtsas. Och där brister det oftast. Det kanske är därför jag trivs bäst i storstäder. Där behöver jag inte spela spel när jag inte orkar. Jag slipper springa på mitt ex och hans nya flickvän, min föredetta bästa vän eller det otrogna svinet som jag aldrig kom över.

Sedan finns det alltid dem. Dem som inte köper min akt. Som själva är bättre skådespelare. Dem som kryper under skinnet. Som spelar ut mig i mitt eget spel. Då finns där bara lilla jag kvar. Game over. James är en av dem. Han har nog fått erfara fler förrvirrade-Therése-scener och dåliga-hårdagar-utbrott än dagar där jag är den kärleksfulla flickvännen som kan allt, har svar på allt och aldrig blir osäker. Och ändå säger han att han älskar mig? Varför då? frågar jag mig. Ofta beslutar jag att han inte vet vad kärlek är och att det är därför som han tror att han är kär i mig. När han blir lite äldre (han är redan 2 år äldre än mig.) så kommer han inse att han kan få nånting mycket bättre, tänker jag. Då säger han att jag aldrig behöver fatta några beslut åt honom. Att han kan fatta sina egna.
- Jaha. Om det är så du vill ha det säger jag. Two can play that game...

Life in luxury

Solade med Frida, tog en sväng i stan. Mysmiddag hos mormor och morfar (jag fick ett jättefint halsband av dem!!). Fikade med Nathalie på Barista. Tjejkväll hos mig med Americas Next Top Model, Gossip Girl, färgning av mitt hår (it's now dark as the soul!), planering och tjejsnack. Ibland älskar jag att vara ledig.

Nu står det klart att nyåret kommer firas tillsammans med vänner i en stuga högt uppe i Åreskutan.
Stjärnklara kvällar på terassen, bastu, pimpling, skidåkning, sällskapsspel, nakenbad i snön och tolvslagskyss står på schemat. J är min plus one, såklart.  ..Och jag liksom står på sidan av och ser hur livet plötsligt förvandlats till en sagodröm.

Ps. Från och med idag äter jag klassikern Mittval Kvinna. Ingen mer trötthet av järnbrist!

XXX, C.Bradshaw

So I think I'll keep on walking

Nu promenixar jag in till stan för att hämta upp Frida på kontoret och sedan dra och sola. Ska springa lite ärenden i stan innan jag ska upp till mormor och morfar för att bli bjuden på middag, mysigt. ..Appropå ingenting så är jag lite avundsjuk på mormor och morfar för att dom bor så jävla centralt jämfört med mig. Borde det inte vara tvärtom? Ne mannen, måste studza nu (känner ni ghettovibbarna?)

 

Idag bär jag den nya koftan från Erikshjälpen.

Det bästa som jag har

..Det är alla underbara människor som jag har runt omkring mig som gör att jag trivs så bra med min vardag. Människor som ser till att det är roligt att arbeta. Människor som tar en omväg med bilen för att skjutsa hem mig eftersom dom inte vill att jag ska gå ensam i mörkret. Människor som diskuterar alla viktiga livsfrågor med -och ifrågasätter mig. Människor som muntrar upp och orkar lyssna på mitt gnäll när någonting inte gått som det var tänkt. Såhär fantastiska människor har jag omkring mig varje dag. Ni är viktiga för mig! Det är er jag tänker på när jag skrattar för mig själv på en strand nånstans på andra sidan jorden. 

Hur glad blir man inte av ett sånt här sms?
"Therése, ska du inte komma och jobba hos oss? Du är ju så bra! / Malin."


Äntligen lite ledighet

Mitt sista 9-21 arbetspass idag. Sedan väntar 2 dagars ledighet. Då ska jag bland annat passa på att


Gå och sola med Frida, tisdag
Simma på sporthallen, tisdag eller onsdag
Bli bjuden på middag hos mormor och morfar, tisdag
Lägga ut alla plagg på Tradera som jag ännu inte hunnit, tisdag och onsdag
Prata med vicevärden om att hyra ut min bostadsrätt, onsdag


Det kommer alltså finnas lite mer att berätta om i bloggen. När jag arbetar blir det ju dåligt, särskilt som jag har sekretess. Ni förstår säkert.

PS. 20 dagar kvar till 16 dagars äventyr i London. Halleluja!


Mat-Tina får sällskap i köket

Efter helgen kallas jag numera för mat-Therése. Men oroa dig inte Tina, du står fortfarande ensam som förste kock i köket. Jag sitter brevid och äter.

Sen i fredags har jag hunnit äta: glass, M n M's, chips, en bit smörgåstårta och en bit hemgjord pizza. What's going on???? ...kanske ni frågar er. Jag vet faktiskt inte. Jag vet bara att nu så har hälsofreaket i mig vaknat  till liv igen och jag har kommit på andra tankar. Bättre tankar. Därför äter jag numer istället Marabou Premium 70% Cacao signerad
Blondinbella. Alla vill vara som hon. Jag vill vara som hon. Därför äter jag Marabou premium 70% Cacao. Gör det du också!!!


Garderobsrensning

Just nu ligger min fiskbensmönstrade Skepparkavaj från H&M ute på tradera. Fler auktioner kommer ikväll och imorgon. Utropspris 1 kr på alla varor. Check it out!



The wackness

I'm thinking 'bout becoming  a shrink..
Figured I should be and expert since everyone around me're so fuckin' crazy.


Fotspår i snön

Mina händer mot ditt bröst. Två blickar som möter varandra. Min vassa - din varma. Min ärlig - din förrädisk. Och vinden viskar "det är dags nu". Dags att stänga dörren. Löven gulnar när jag korsar bron och luften känns precis som då. Då när jag fortfarande var lyckligt ovetandes om hur det skulle gå. Hur vi skulle förorena du och jag. Var och en på varsitt sätt oanandes den andres svek. Jag andas den. Samma luft. Lite djupare ändå. Och minnet av personen i skinnjacka som kommer gående emot mig i mörkret och lämnar stora djupa fotspår i snön bleknar med varje andetag. Precis som fotspår i snön gör.


5 bästa klädköpen genom tiderna

Del fyra


Leggingsen.
Jag använder nog faktiskt leggings alternativt grovstickade strumpbyxor mer än jeans. Kan visserligen ha att göra med att jag egentligen är en klänningstjej. Billiga, bekväma, finns i hur många olika längder och varianter som helst och funkar till allt. Leggingsen kom för att stanna. Åtminstone i min garderob.

Vinden har vänt

Kilade upp till mormor och morfar för att visa nya "nallen" och det första mormor säger är: Men.. dom har ju hittat den du tappade..? Jag: - VA?  ..Varefter jag gjorde några glädjeskull och önskade Gun på serpentinvägen allt gott i världen för att hon hittat min telefon och förvarat den åt mig. Displayen hade gått sönder, så jag behåller den nya men det viktiga var ju att jag fick tillbaka simkortet med alla nummer, bilder och fina sms!

Alldeles innan det glada beskedet så var jag och fikade med Isabel. Kom över en helt underbar kofta i folklore-stilErikshjälpen.

Nu - dusch och kvällsmys!

Den tar jag!


Den här lilla manicken blev det. (1990 kr på Media Markt.)
Och det känns genast lite bättre. K660i - mitt nya liv. Välkommen hem!

Blogg-grodor

Och precis när jag börjar tro att hon är med i matchen gör hon det igen. Bella "Blondinbella" Löwengrip om Katrin Schulmas fight med viktnegdgången: "Du är 30 år! Du borde ha självförtroende att inte bry dig om 5 kilo hit eller dit."

Asså jag vet ju inte det eftersom jag inte kommit dit ännu. Men får man liksom en stor kartong självförtroende med posten när man fyller 30? Och vad har egentligen självförtroende med viktnoja att göra? Hur var det med det här med skillnaden mellan självkänsla och självförtroende som du skrev om för ett tag sen Isabella?


Nu - Birsta & telefonköp. Vad kul det känns. Jo. Men verkligen.


Grevebäcksparken. Vår 2007.

FEELTHERAINONYOURSKIN


(Bild från Sophomore.)

all my friends are dead. all my friends are dead. they got shot in the head. all my friends are dead.

*nynnar*

ET phone home

Finns det några mobilgenier där ute? Jag måste ha tips på bra telefonen tills imorgon då jag (tyvärr) måste köpa en ny.
Rassla till med en massa bra förslag på Sonyericssontelefoner i prisklassen 1500-2200 kr. (Gärna en walkmantelefon!) Vinnande förslag får en puss!


I ain't got no money

Gissa vem som kom på strax efter 4 när hon var tvungen att åka och jobba vart mobilen tagit vägen? Jo jag. Jag kom på att jag la den på biltaket innan jag for in till stan från Hemmanet. Grattis Therése. Kanske får du gå på gala och få pris för årets mest disträa människa.



James if you read this. Lost me phone today. Try 'n' call me 2mrw 6(ish). Should've been able to get me a new one by then. XXX

Ms Absentee strikes again

Förlåt för att jag inte uppdaterar. Men det råkar vara så att mina dykcert är spårlöst försvunna. Dom måste för övrigt skickas till Australien typ.. NU! Min mobil är borta. Fredrik provade ringa och kom fram till röstbrevlådan direkt. Stulen? Rösterna i mitt huvud sjunger i kanon. JAG ORKAR INTE!
Jag är fortfarande praktförkyld och ska infinna mig på jobbet om en timme. Dekadens!


Nha Trang, Vietnam.

Just nu vill jag leva

Sundsvall nuläge.
Det regnar. Det är kallt. Det är grått. Och jag är tvärförkyld. Igen.

(Försökte få James att sluta röka i somras. Det gick sådär..)

MIDNIGHTHOUR


SO CALLED MS.ABSENTEE

You've got mail.

Dina vänner har på Facebook röstat fram dina starka och svaga sidor.

Svaga sidor.
Most absentee - mest frånvarande
Tough(est) - slagskämpe, mest hårdhudad

Starka sidor.
Prettiest - sötast
Best singer - bästa sångerskan
Nicest - snällast.



- Sån är alltså jag...


Livelifetothefullest

Förutom att jag fått spendera förmiddagen promenerandes med min hund i solen, käkat lunch med Frida på hennes kontor, hämtat ut kavajen som jag Traderade hem så har jag dessutom vunnit biobiljetter och ekologiska chips. Nu ska jag bjuda min fina mamma på bio i höstmörkret!

EVERYJUNEENDSWITHSEPTEMBER


Moa Ördell, Linda Wahlgren, Stefan Eriksson, Dunja Kantola, Emil Hammarström, Caroline Halvardsson, James Delport, Daniel Jonasson, Nicola Stewart, Andreas Wenner, Mamma & Pappa, Frida Sendelbach, Alla på jobbet, Mats Hagberg & Marie och alla Ni andra. Tack för att Ni var med och förgyllde ännu en sommar.

Sommar 2008 du kommer aldrig åter. Tack och Hej!