i used to be a superhero




my hands are tied.. my body bruced..
he's got me with.. nothing to win - and nothing left to lose.
with or without you

Team Sleeping Inn

Sa..Jag kirrade RSA certifikatet och lyckades fa jobb pa ett hostel (Sleeping Inn). Vi far betalt i gratis boende och vissa middagar betalda men det gor att jag sparar atminstone 7000 i manaden och dessutom har the time of my life. However, sa har jag blivit erbjuden att jobba pa en av nattklubbarna har i Surfers (The Drink). James vill daremot aka upp till Darwin for han hittar inget jobb har och han tror att det ar mycket lattare dar. ..Men jag vill ju stanna!
Sa alltsa - What to do Sverige?

PS. Spana in Facebook for massor med nya bilder. Luuv!

Happy Easter From Sleeping Inn








Get excited about where you sleep.
www.Sleepinginn.com.au











Regards, Team Sleeping Inn.
Surfers Paradise.

3323 Surfers Boulevard

Ny adress, nya tag!

Under dagarna som gatt har foljande roliga saker hant: Det har regnat nagot hysteriskt, jag har blivit mordad av bedbugs (bo aldrig pa CHEERS!!), jag har gjort min RSA-kurs (nu far jag alltsa jobba i bar/restaurangsvangen) och blivit bestulen pa en limpa brod och 4 liter 10 dollars Goon. (Vem fan ar sa girig att dom stjal 4 liter vin for 60 kr??)

Skamt asido. Jag trivs jattebra i mitt nya hem: Surf 'n' Sun Backpackers som jag delar med James, 2 kanadensare och en snubbe fran NYC. Idag ar jag ute och letar jobb ocksa sa allt ar inte hopplost. Wish me luck!





Ps. Vad hander pa hemmaplan? 

XXX