Godmorgon Aussie, Godnatt Sverige

Idag ar den Stora Dagen. Jenna's brollop. Jag fick tjyvkika pa klanningen igar. Det enda jag kan saga ar... WOW! Har aldrig sett nanting liknande. Atminstone inte i verkligheten. Det har kommer bli ett riktigt sagobrollop och Jenna kommer se ut som en prinsessa. ...Och jag kommer springa fram och tillbaka med kameran for att hitta bra vinklar ocksa kommer jag stortjuta sa att all make up forstors. Jag grater namligen alltid vid sanna har tillstallningar. Brollop ar bland det basta jag vet!

Ciao!

Just nu Down Under





Karen har precis blekt slingor i mitt har (syns inte alls pa bilden) och just nu leker jag med familjens ena vovve Jamie och njuter av mitt nya blonda jag. Snart ar det dags for BBQ..  igen.. Jag alskar det har!

Fick foresten ett telefonsamtal fran Sverige idag som gjorde mig valdigt glad. Fint fint!
..Och fortsatt kommentera min kara, jag blir sa glad!

Make up news

Senaste kopet.
Lancômes Juicy Tubes Summer Edition.




Jenna's hen's night (Part 3)

Now this was when it started gettin hot..
...Sa nagon ringde efter en brandman!




Den blivande bruden far sig en lapdance..















That's all for now folks (;

Jenna's hen's night (Part 2)

Tjejerna larde mig en ny lek: Pass the parcel.
Man har ett paket inslaget i flera lager papper som man passar runt mellan varandra. Den som haller i paketet nar musiken stannar far det som ar inuti det lagret. Sedan forsatter man tills det sista pappret och den sista presenten ar utdelad.




Nana Jenny. (James's mormor)




Detta var min vinst. Kroppschoklad, glidmedel, kondomer och en lollipop? How suiting.. hahaha


Kirstie forklarar mattet pa ...nagot.. for Sue & Karen


No need for words...

Jenna's hen's night (part 1)

Lite mingel innan partyt kom igang pa riktigt.
Jenna fick mota sin guide pa Hilton hotels. Dar fick hon en ogonbindel ocksa tog vi henne till en pub dar hon fick sig en runda shots innan vi forde henne upp till lagenheten som vi hyrt i stan.






Kim (brudtarna) fixar lite cocktails




Helen & Jenna (bride to be)












Jenna, Kim & Jenna's mamma Sue

AUSSIE LIFESTYLE

- Dance!


Ch-ch-ch-ch-changes

Ooopa!

Har precis lagt upp lite bilder fran Jennas mohippa pa facebook (check it out!). Sedan borjade datorn krangla sa det kommer droja ytterligare nagra timmar innan ni far se dom har i bloggen.
 
Igar var vi och shoppade in Indooroopilly. Jag alskar verkligen shoppingen har borta och gjorde nagra riktigt bra fynd igar! Till exempel kopte jag en klanning for ca 42 kr som hade kostat 600 kr! 

Nu ska vi in till Brisbane och fixa lite sedan ska vi aka till ett koalareservat och mata lite koalor & kangurus. Lite annat an Skansen..


Linne med tryck "Find me on Facebook'' fran Supré

Cheers!


Surfers idag!

Hey guys!

Haft en superharlig morgon har hemma hos Sue dar vi spenderat natten med frukost i solskenet ute vid poolen. Nu haller alla pa att gora sig klara for vi ska aka till guldkusten, Surfers Paradise over dagen. Det ligger bara en timmes bilfard harifran sa det ar hur nice som helst.

Lyckades hitta en superfin klanning till brollopet igar for mindre an 100 kr! Dom har ju sommar-rea har eftersom hosten snart ar pa vag. ...Nagot man knappast lar marka av pa vadret...

Kommer massor mer bilder senare idag eller imorgon! Hoppas ni har en harlig dag hemma i snon medans jag ligger och steker pa stranden och spanar in alla surfers (;


TTFN

Lunch at the golfclub

Igar var vi och at lunch pa golfklubben dar Jennas & Albertos brollopsmottagning ska vara pa lordag. Helt sjukt vackert stalle! Nu ska jag ner och ta en simtur innan vi ska ivag pa aventyr inne i Brisbane city! Sjukt varmt & soligt idag men inga krokodiler eller mordarspindlar i sikte an sa lange! Bilder fran mohippan dyker upp lite senare!

The golfclub







Karen (James's mamma)

WELCOME TO AUSTRALIA

Godmorgon Sverige!

Flygresan till Australien gick riktigt smooth. Alldeles for bra for att vara sant faktiskt. Har i Brisbane ar det tropiskt klimat just nu. Varmen gor mig faktiskt ingenting, det ar bara harligt och det ar sa himla vackert har. Mycket gronare an vad jag forestallt mig. Hittills har jag vaknat varje morgon kl 06.30 av en pappegoja som bor utanfor vart fonster!!!

Igar var vi pa en riktig australensisk BBQ hos James's moster, tyvarr dog batteriet i kameran.. Ikvall ska jag pa Jennas mohippa (James's kusin!). Det viskas om manliga strippor.. Kameranbatteriet ar pa laddning!!

Sahar ar livet i Australien so far














XoXo C.Bradshaw


Friends Forever

I Onsdags morse nar jag skulle kliva pa taget och borja min resa mot Australien kom Nicola och Andreas och overraskade mig pa tagstationen. Sa javla glad har jag aldrig blivit och jag grat hur mycket som helst. Nico hade med sig ett jattefint kollage pa oss tva och ett armband. Jag ska titta pa det varje dag och rakna ner tills vi ses igen.

NI AR BAST! Jag saknar er och raknar ner tills vi ses igen..







I'm gonna learn how to fly

Au revoir Sverige. Vi ses samma tid, samma kanal nästa år.
- Jag kommer sakna er.


Räddaren i nöden!

Det var nog tur att Mr. Delport ringde förut och berättade att han hade bra med plats över i sina väskor för här är det smockfullt. Klänningar, shorts & linnen, väskor & skor, jeans, leggings, diverse backpackingprylar & stylingprodukter. Ja till och med gitarren ska med! Nu blir det en liten packningspaus för en sista måltid med familjen. Usch vad dramatisk jag kan vara ..Men sen är jag ju min mors dotter!


Shopping i Köpenhamn -07.

....

Dagens lunch gick ju sådär... Vi får hoppas dom har micro i Australien!


Baby baby, you know i'm gonna leave you



Igår var en jobbig dag. Sista gången jag träffade min bästa vän Nicola och sista gången jag träffade någon annan jag tycker väldigt mycket om. Sista gången på länge. Förbannat länge. Men man får välja själv och ta saker som dom är.
...Dags att packa väskorna.

All my bags are packed I'm ready to go

Måndag. Sista måndagen i Sverige på över ett år. Det känns som att allting jag gör här hemma nu är för sista gången. Mamma väckte mig genom att öppna dörren och börja gapa om försäkringspapper som hon inte trodde att jag hade. Underbart. Undrar om det var sista gången också....?

So anyways.. Nu ska jag in till stan: Upp på jobbet och ta lite blodprover, finalfika med Nico & Daniel på Barista, banken och kanske ta en shoppingrunda. På apoteket. Catch you later!

Ps. Idag är jag blek och måndagsful i vanlig ordning. Ska bli skönt att få lite färg igen...

(Thailand maj 2008)

Sleep tight and hold on to the one sleeping next to you


(Angkor Wat /  Siem Reap, Kambodja mars 2008.)

Känner mig otroligt rotlös och rastlös. Det kallas tvivel, det där som stör. Och jag har tänkt och jag har tänkt om. Men efter 8 månader på hemmaplan är det nog faktiskt dags igen. ..Dags att dra. 3 more sleeps to go.

Godnatt Sundsvall!

Klassisk bakisdag

Har legat i soffan hos A precis hela dagen. Eller okej, jag har varvat lite mellan soffan och sängen. Somnat, vaknat - vaknat, somnat. Man skulle kunna säga att en klassisk bakisdag är som en skiva som går på repeat. Man har Simpsonsmaraton, äter pizza, sms:ar, lovar sig själv att aldrig mer dricka sprit och skrattar åt precis allt som man aldrig skulle skratta åt i vanliga fall. Nu är jag hemma hos mamma och pappa och sitter och försöker tänka bort allt som känns jobbigt. Som packning till exempel. Och som att lämna alla jag kommer sakna här hemma i Sverige på onsdag morgon...

Bakisdag med bagels i Köpenhamn 2007.

Rock 'n' rolla

Andreas sa att om han hade haft en pistol nu så skulle han ha skjutit sig i huvudet. ...Vi mår nog alla som vi förtjänar idag. Just nu ligger A i koma medans jag sitter här brevid och bloggar och äter geléhjärtan. Nej, nu måste vi rycka upp oss. Dags att försöka få tag i Nicola!


Thess leaves for Australia


Imorse fick jag frukost på sängen & geléhjärtan :') Underbar start på dagen! Nu väntar middag hemma hos mamma och pappa (entrecôte och potatisgratäng!) innan jag drar in till stan för att möta resten av eliten. För bra precis ett år sedan hade vi en one last night in Vegas som gick till historien innan jag drog till Asien. Ikväll är det dags igen.
Farväl Sundsvall - Australia here I come!
Håll i hatten!

Klockan tickar ner, 5 sleeps to go

Igår bakades det tårta till patienter och personal på avd. 95 för igår var min Sista dag på RPK Sundsvall. Kanske och förmodligen någonsin, eller åtminstone på ett väldigt långt tag. Nummer och mailadresser utbyttes, kramar delades ut och chefen tackades av med blommor och ett personligt skrivet kort. Jag som vanligtvis är väldigt blödig just vid avsked fällde inte en tår, även om det var nära ett par gånger. 

Resten av kvällen spenderades i telefonen.  Kämpar som en galning för att hinna göra allt som ska göras, träffa alla innan jag drar & lösa det så att alla blir nöjda.

Nu måste jag in till stan & fixa lite bankärenden samt möta upp N för en fika och updates om allt det senaste. Ikväll blir det lugnt och stillsamt med middag hos X. Ska försöka blogga lite därifrån!


Såhär såg det ut för bra precis ett år sedan idag.

Hold me when I'm near / Love me when I'm gone

Hallå igen!

Gårdagen handlade om bankärenden, försäkringar, fika på (numera) stammis-stället Barista med Daniel, en repa på stan och ett besök hos mormor och morfar. ..Men också om hur någon från det flörflutna knackar på dörren och vill komma in, om hur jag öppnar som jag alltid gjort. Om hur någon sover över en träff. Om att lägga saker på is och om att inte ha för bråttom. Och slutligen, om hur jag blir totalt utmanövrerad av en konstnär.


Kharma strikes again...


Onsdag

Godmorgon!

Idag är en sån där uppsamlingsdag för mig. Ni vet där man måste försöka hinna med allt som man bara struntat i att ta tag i tidigare. Men jag jobbar ju bäst under press så det ska nog gå bra. Dessutom blir allt så mycket lättare när man har underbara människor runt omkring sig som är villiga att hjälpa till! X lovade att kolla upp lite försäkringsfrågor till mig bla.


Nä, nu ska jag kickstarta den här dagen så jag blir klar i tid för kl. 14.30 kommer min älskade Nico hem från Barcelona!

(bild från nyårsfirandet hos Sebastian.)

Give me a guitar and I'll be a troubadour

Trubadurkväll på Hemmanet 31/1 2009.
- En kväll som gick till historien.




Jag & "pappa björn" (Andrew.)




Junior, Pernilla & hmm.. Linas karl (som tydligen är vår brevbärare)!








Jag och Jocke. / Jocke och jag.

Storsnö-odjuret!


You just gotta love her.



Valentines day

På lördag är det alla hjärtans dag och min avskedsfest. Det för tankarna tillbaka till förra årets valentines day som firades på underbara Trawangan några timmar utanför Bali med världens bästa gäng. Jag kan inte förstå att det gått ett helt år sen dess, det känns som igår. Vi var 6 st par (Robin var min kavaljer) som paraderade ner med paraplyer i monsunregnet till en jättemysig restaurang där vi hade långbord. Kvällen fortsatte längs bargatan nere vid havet, någon lirade Bob Marley covers och det fanns inga motorfordon på ön, bara åsnor. Det var en av dom absolut bästa kvällarna i mitt liv. Och jag kan inte hjälpa att undra hur det kommer kännas på lördag...





Vardagsglamour

Hej allihopa!
Unnade mig en härlig sovmorgon imorse och sov ända till 10.30. Nu måste jag ta mig i kragen och dra på en promenad med hunden, ska bara få i mig lite kaffe först.

Middagen på 7 kryddor igår var helt underbar. Varför går vi inte på restaurang på måndagar lite oftare? En enkel sak som piggar upp vilken trist vardag som helst! Det var dessutom skönt att det inte var så många andra gäster eftersom vi ville prata ostört. Tack för en trevlig kväll L!


YOU CAN'T START A FIRE WITHOUT A SPARK

Måndag.. Och min absolut sista vecka i Sverige på över 1 år. Helt galet!

Igår hos X blev jag bjuden på en supergod middag; marinerad, ugnsstekt kycklingfilé med potatisgratäng. Sedan såg vi en Beckfilm och var den där överskottenergin tog vägen har jag ingen aning om för innan 12-slaget sov jag som en liten prinsessa.

Nu har jag nyss varit på långpromenad i solskenet med jycken och ikväll har jag och L bord på 7 kryddor. We've got some diggin' to do. Kameran ska med!



Arbetsdagen lider mot sitt slut

...Och jag är inne på min åttone kopp kaffe, danger danger. X kommer få deala med en överenergisk Therése ikväll.

Morning has broooken

Allvarligt nu. Jag somnade kl 19 igår. Kl 19 !?!? Vad handlar det om? Garanterat utbrändhetssyndrom! Måste vara rekord för dom senaste 10 åren... Kameran hade dessutom slut på batterier så ingen outfit-bild blev det  heller. Vi får se om jag kan lösa det under dagen. Denna underbara söndag handlar om träning & jobb fram tills klockan 16. Sedan ska jag träffa X.

Babe this is the time

Yes! Fransvästen är min. (bild kommer senare idag!) Var ner på lunchen och slet åt mig den sista svarta i strl s! Nu sitter jag på jobbet och ska snart sluta. Skulle egentligen in till stan och bjuda en konstnär på glass. Det var mycket jag egentligen hade tänkt göra idag, men detta eländiga väder bara ställer till det. Fast med dagens pms:iga humör känner jag ändå mest för att åka hem och lägga mig i soffan och titta på Schlagerfestivalen.. eller kanske Lost och äta mammas och pappas goda mat. Vad gör övriga västernorrland i snökaoset idag?

Nico, jag saknar dig!

Yippie

Minns ni fransvästen från Forever21 som jag visade i bloggen för ett tag sen? Nu har jag fått veta att Cubus har fått in en liknande! Gissa om jag ska ner och spana på lunchen imorgon.


Nä - Fick nyss ett spännande sms: "Jag har världens nyheter att berätta. Ring när du kan". Dags att ta reda på vad som menas med det, pronto!


TTFN Folx (Ta-ta for now!)

Systemkrasch

Nu har jag officiellt varit trött i 3 dygn. Jag & M lade oss i varsinn soffa att vila på lunchen (självklart fick jag den största soffan trots att jag är minst!) Under den oändligt långa timman hann jag drömma en massa roliga saker om M. Som att han sa till mig att jag hade minne som en Macintosh? Därefter gick han i drömmen och skalade en clementin och jag var snabb som sjutton att springa dit och knycka alla utom en. ha ha ha ha. Vad är det som händer? Jag har nog stängt av systememt för den här veckan.... Trevlig helg Sundsvall. Vi hörs ikväll!

Remember yesterday?

And I'm back in the game..

Det sägs att alla handlingar kontras av en konsekvens. Mitt konsekvenstänk är dessvärre fruktansvärt outvecklat, men jag jobbar på det.

Just nu sitter jag i en studentläga på Dalgatan och lyssnar på någon som spelar gitarr. Ölen står på kylning och stämningen på topp. - Vinden har vänt! Nu ska jag börja blogga som vanligt igen. A.S.A.P




Sweet dreams Sundsvall / C.Bradshaw

Rumour has it that..

..some secrets are better left unsaid...

Det sägs att sanningen alltid varar längst.. Men ibland undrar jag om inte vissa sanningar mår bäst av att förbli hemligheter. 15 dagar kvar tills jag återigen lämnar landet, språket, hemligheterna, lögnerna och människorna bakom mig. 
Men kanske viktigast av allt, sanningen.




Ikväll efter jobbet ska jag bli bjuden på middag av X. Jag börjar bli en bortskämd tös.

Recension Hedbergskas vårshow 2009

I fredags efter jobbet drog jag & X och mötte Moa och hennes syster Tove på Hedbergska för att se årets vårshow som hålls av esteterna. Måste erkänna att det kändes som om man hela tiden satt och väntade på att det skulle tända till - men det gjorde liksom aldrig det. Om det var publiken som inte lyckades tända artisterna eller tvärtom är lite svårt att säga, men detta  var helt klart den lamaste fredagskvälls-föreställningen jag någonsin sett på en Es-show. Dock var det ur rent musikalisk synpunk som vanligt jättebra. (Ett extra plus i kanten till dem som skötte ljudet i år!) Några insatser som imponerade särskilt var Paulina Allberg som bondbrud & Matilda Åström med finalnumret - Fame! Och icke att förglömma alla som var med och dansade Charleston - en fantastisk humörhöjare! Överlag en trevlig stund med varierande och bra låt-uppställning, många bra dansinsatser & gitarrsolon.
Men vad jag undrar är: var fanns explosiviteten?



(Hippieklädd kör i låten Aquarius. Bild lånad från Dagbladet.)


Grabbar - Jag tror vi har en hit!


En favorit i repris från 2006.

Jag tänker champange. Jag tänker silikonbröst. Jag tänker svettiga pojkar med backslick i rosa skjorta, glasögon och med helt  snedvriden självuppfattning. Jag tänker Stureplan.

Bakom lyckta dörrar

Från en far till en annan:

- Jag hörde att min son ska åka ut till er och spela gitarr i helgen.
...Vi får hoppas att han sätter fingrarna på strängarna och inte på din dotter.


Hur hela historien slutade? Det enda han fick sätta fingrarna var i halsen på sig själv.
Ha. ha. ha.