When I wake up...

En helt vanlig morgon i Paradise.

Vaknar kl 06.30 kissnodig och med en mun torr som Sahara. Ligger kvar en stund och funderar pa hur manga drinkar det blev igar egentligen. Kanner att det kliar lite pa foten och tanker "hoppas det inte ar bedbugs igen..."

Stapplar in till rummet med en skylt som sager "STAFF ONLY, NO EXCEPTIONS!!!" (Notera tre utropstecken.) Har mots jag av ett perfekt kaos. Leftovers overallt, oppnade olflaskor, mjolk och smor som statt framme sen gardagen och vem som an varit nightsecurity sovandes pa soffan (potentiellt tillsammans med frammande gast. Se skylt ovan.)

Kryper ner brevid  Milly och trangs i hennes enkelsang och borjar babbla om gardagens aventyr innan vi somnar om och vacks klockan 09.30 av stadarna med dammsugaren fran helvetet, sina sprayer, trasor och borstar. och VIPS sa ar allt prydligt och fint igen. Och sa borjar det om. Varje dag 7 dagar i veckan.

Men vi bjuder pa oss sjalva, berattar allt for varandra (nastan...), skrattar tillsammans och grater tillsammans. Framfor allt sa bor vi och jobbar tillsammans. Och hatar varandra emellanat. Vi ar ett team. Team Sleeping Inn. Och ska man lita pa recensionerna sa ar vi den roligaste personalstyrkan i hela Surfers. Undra om stad haller med...?


On any given day - Surfers is Paradise.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback