Hos mig just nu!

  • Har bokat en 180 min lang make up kurs pa Makeup store den 11/3
  • Sms maraton med Wenner for att boka in en fika imorgon innan jag drar till Dublin!
  • Forsoker fa reda pa om Lisa kommer ihag var dejt ikvall!
  • Dricker kaffe.
  • Inser att jag maste roja det sista i lghn idag samt packa resvaskan!

<3 Skype


(Jag & Gerard under nyarsaftonsfirandet 09/10 i varat lilla hus i Cairns)


Sitter just nu och skypar med min pojkvan. Och de senaste dagarna har jag spenderat framfor datan med Nicola. Antligen har jag hittat ett satt att vara nara de 2 manniskorna jag inte klarar att vara utan aven pa avstand. Skype har verkligen oppnat en helt ny varld for mig, haha!


Pa fredag natt borjar min langa resa mot en ny stad i ett nytt land, namligen Dublin. Min pojkvans hemstad och just nu ar han dar och halsar pa sin familj for forsta gangen pa ett och ett halvt ar (jag som knappt klarar av att vara utan honom i en vecka!!). Sa jag ska aka over i nagra dagar for att fira hans fodelsedag och lara kanna mina svarforaldrar... spannnande!

Det ska besokas pubar & drickas Guiness, spanas i Second Hand butiker och tittas pa en massa bra band sa haka pa vettja!

Peace


On the road again...?

Efter en jättetrevlig kväll i Moas nya lya igår som avslutades på Kåren sitter jag nu ute hos mor & far på Hemmanet och väntar på att Frida ska dyka upp. Frida min finaste barndomsvän som jag inte sett på ett och ett halvt år!! Det ska pratas, drickas vin, ätas grillspätt och kollas på melodifestivalen med allt som hör till.

Videosamtalade med mina svärföräldrar inatt (en upplevelse i sig) som försöker övertala mig att åka till Dublin till helgen för att fira min pojkväns födelsedag. Eftersom jag har svårt att säga nej till att hoppa på ännu ett flyg mot nya äventyr sitter jag nu och kollar på priser.... to be continued!Jag & Jonna hos Moa igår kväll.

Knight in shining armor...

katastrof nr 1.
hjalte: pojkvan.

Datorn brinner. Inget internet = ingen dagstidning, inga betalda rakningar, inget modespan och framfor allt inget Gossip Girl.  Som tur var lamnade min underbara karl mig sin nyinkopta laptop idag nar han akte hem till Dublin pa semester.
 

katastrof nr 2.
hjalte: mamma.


Fick en inbjudan om att ga ut och gora stan ikvall. Som pa den gamla goda tiden. Och eftersom jag inte varit hemma pa ett ar och nu dessutom ar ensam kunde jag inte hitta nagra ursakter att tacka nej. - utom en.
Jag har inga skor. Da ringer mamma och paminner mig om mina fina klackar som jag kopte i London 2008 som bara legat och skrapat. Dessutom kor hon hela vagen in till stan fran Hemmanet for att lamna av dom till mig.


I'm a lucky girl!


Vi ses ikvall Sundsvall. Cheers!

Rumour has it..

.. that little girls playing with fire most likely get their fingers burnt.

Och så har det gått ett år Sundsvall. Så är man äntligen tillbaka. Samma tid, samma kanal. Samma språk. Samma människor. Fast ett år senare. Jeansen är lite mer slitna. Man har blivit ett år äldre.. Och har med sig nytt bagage. Ligger lågt ett tag. Allting är liksom lite annorlunda den här gången. Stan är sig åtminstone lik  ..God it's good to be back.

Ha en fin alla hjärtans dag allihopa. vi ses snart...