WHERE THE WILD ROSES GROW

Såhär mitt i natten.. har jag klickat hem denna lilla burk från det grekiska märket Korres. För ett tag sen bloggade en tjej från LA om just den här krämen och den ska tydligen vara väldigt bra men också dyr. När jag nu fått ett medlemserbjudande från Sofies mode som gav 15 % rabatt kunde jag inte låta bli att slå till.


WHERE 'AVE ALL THE COOL KIDS GONE?

Sundsvall. Var ar alla roliga manniskor som brukade festa mig mig jamt och som borde vara mitt entourage? Nar blev alla sa trakiga har i stan? Jag vill passa pa att hitta pa en massa saker medans det ar sommar och fint. Men alla ar upptagna med sitt, hela tiden. Jag vill dricka ol i parker och lyssna pa bra musik, grilla & bada i havet. Na alltsa, har kan jag inte sitta! Jag far helt enkelt ga ut och roa mig sjalv. Kanske aker ut till mamma och pappa i eftermiddag och grillar ocksa. Jag har inte varit hos mina foraldrar mer an en enda gang sen jag kom hem till Sverige.. Katastrof!

XXX Thess

HELGEN I KORT

Hej!

Att det inte blev nagon rapport i midsommar har sina forklaringar. Glomde dessutom min kamera uppe hos Joel & Sanna i Sidelake sa jag har inte kunnat fota nagot under resten av helgen heller. Helgens hojdpunkt var i alla fall latt Himlabadet igar. Att fa lapa sol i en utomhusbassang i det fina vadret (fick faktiskt lite farg!) och ett ak i turbon & black hole gjorde min helg. Jag ar nog ett litet barn ibland, som G alltid sager! Hur som helst ar jag riktigt imponerad av Himlabadets satsning. Tummen upp till Hasse Bergqvist!

CBRADSHAW ÖNSKAR ALLA EN TREVLIG MIDSOMMAR

Hej allihopa!

Ikväll ska vi fira midsommar hos fina Sanna & Joel vid Sidsjön. Svensk midsommar har jag inte upplevt på 3 år. Höga kilklackar, somrig topp & tighta jeans eller en enkel klänning, det är frågan.. Vi hörs igen efter jobbet då även jag äntligen får göra helg. Hur ska ni fira midsommar?

JUST US TWO



Av: Therése Löfgren


JAG? MORGONMANNISKA?

En numera - underbar morgon for mig innebar tydligen uppstigning 06.45. Varningsklockorna borjar ringa i oronen.. Har jag blivit gammal och trakig? En riktigt mormorstyp? ...En Blondinbella? Aaaah....





LET'S GO FOR A WALK













kilklackar 699 kr Eurosko
vaska kopt i Australien
klanning 198 kr H&M
palsvast kopt i London


GOTTA KEEP ON MOVIN'

Igar ringde dom till sist fran Birsta City och tyvarr blev det inte jag som fick uppdraget som programledare. Lite ledsamt saklart men samtidigt slapp jag fatta nagra jobbiga beslut.. Dem ville att vi skulle skriva kontrakt pa ett ar och det ville val egentligen inte jag eftersom jag hade en massa andra planer ocksa. Sa jag tror att det finns en mening med allt! Men ett stort grattis till Liselott som vi kommer se i tv-rutan framover!


Ps. At varldens kanske godaste burritos i solen vid vangavan med Moa igar. Kanske kopte ett par nya skor igen ocksa...  It's the little things!

WERE U BORN TO RESIST OR B ABUSED?

Halla igen.

Helgen inneholl grillfest hos min fina van Kalle i lordags. God mat, lite dans & en massa prat senare tog vi en taxi in till stan och landade pa Invito. Sjukt att jag aldrig varit dar forut, latt mitt nya favoritstalle i Sundsvall. Enda stallet i stan som spelar "riktig" musik, heja Daniel Westin! Dessutom kirrar grabbarna i baren vilken drink som helst! Tyvarr glomde jag kameran hemma sa inte en enda bild pa dena reunion blev det.


Nu ska jag hoppa in i duschen & gora mig klar for att promenera in till stan och traffa Moa. Vi ska ga och fika, hoppas pa att hitta en uteservering som ligger i solen.

Vi startar dagen med denna gamla favorit.



ETT HISTORISKT ÖGONBLICK

Svenska folket kan snart pusta ut. Som vi har väntat. Och som Victoria har väntat på att äntligen få sin Daniel. En kärlekshistoria - på riktigt. Idag klockan 15.25 äger vigseln rum och hysterin kring det kungliga bröllopet avtar. Trots att media har tjatat sönder Victorias och Daniels Stora dag aningen för mycket, kommer jag nog sitta där bänkad framför tv:n ändå med tårar i ögonen. För detta är utan tvekan ett historiskt ögonblick för Sverige!

 Ett stort grattis till det lyckliga brudparet!


(bild lånad från
http://www.detkungligabrollopet.nu/brollopsbloggen/)

MER BEHIND THE SCENES

Hittade lite battre bilder fran Castingen pa Fridas blogg. Liksom det enda jag har att bjuda pa en trist & regnig dag som denna. Sen har ju mina nya tokhoga heels kommit idag ocksa, men dom far ni se en annan dag. Skepp & Hoj!


min smiley piercing ser ut som nan jattekonstig sak pa tanden..?







WHAT'S IT WORTH TO YOU?

Hej Sundsvall.

Fantastisk morgon. Lyssnar pa bra musik, dricker thé och pratade nyss med N i telen. Vi pratade om hur ironiskt det ar att det helt plotsligt ska borja dyka upp en massa chanser nar man sjalv egentligen har andra planer och hade sin mind set for det.. Den situationen ar jag verkligen i just nu, men kan inte saga sa mycket om det annu. Och jag antar att det egentligen borde vara ett ganska angenamt problem.

Nu ska jag snart in till stan & fika med N, ses dar Sundsvall!


N rensade min garderob i mandags!

BEHIND THE SCENES

Castingen gick jattebra och viktigast av allt: jag hade asroligt! Traffade massor av spannande, inspirerande manniskor och fick en liten inblick i media branschen. Vem som kammade hem jobbet far vi veta inom den narmsta framtiden. Har ser ni litegrand hur det kan se ut nar man spelar in.


Stylisten Sanna fixar otroligt snygga Frida!


Sabrina tranar in manus


Jag valjer klader till inspelningen


Hansi var pa G


Ibland blir det lang vantan ocksa...


Stylisten Sannas otroligt smockfulla makeup vaska, nagot avis!


Jag & Liselott chillar medans S spelar in i studion


Green screen


Jag & Frida forsoker hinna med att posa



Ratt kassa bilder pga blixten, men dom far funka. Maste verkligen skaffa ny kamera snarast! Nu ska jag ata en god middag med min alskling och bara njuta av hur harlig och bra den har dagen har varit. Gokvall!

ONE SHOT, DO NOT MISS YOUR CHANCE

Har laddat med rejal frukost och myst runt till Rock klassiker pa radion, tant ljus och haft en riktigt avkopplande morgon sa nu ar jag taggad till tusen. Det ar alltsa idag det galler. Hur det an blir med jobbet sa har jag en rolig och annorlunda dag framfor mig och det ar jag valdigt tacksam over. ..Fast nanstans langt inne i huvudet ekar dom gamla slitna orden "I want to be the girl with the most cake..."




PROGRAM for dagen!

Kl. 10.00        Samling Konsertteatern

Kl. 10-12        Intervju med Ikano Retail Centres

Kl. 10-12        Styling påbörjas

Kl. 12.00        Lunch

Kl. 13.00        Coaching

Kl. 13-           Inspelning i studio


Ers höghet

Dessa klickade jag hem idag. 14 cm hoga skyskrapor som kommer bli perfekta till nastan allt. Halleluja!
I ovrigt har min alldeles egna Rachel Zoe varit har idag och rensat min garderob. 4 fulla sopsackar med klader har vi slangt och annu en med klader som ska saljas. Galet skont kanns det. Som att bo i ett helt nytt place liksom. Efter jobbet var avklarat bjod jag pa middag. Ugnsstekt lax med fetaost & avocado. Nu - 2 1/2 men.

Garderobsrensning & casting imorgon

Hola! N ar pa vag hit likt en raddare i noden for att hjalpa mig rensa min garderob. Det star svarta sackar med klader lite overallt just nu, bade i lageheten och kallaren.. Men nu ska det alltsa slangas, laggas undan & saljas sa hall utkik pa tradera!

Imorgon ar det dags for sista castingen till programledartjansten for Birsta City Live och jag borjar kanna lite pirr i magen. Vi ar bara tre finalister sa det kanns verkligen "sa nara men anda sa langt borta". Lyckligtvis stylar dom bade har och smink dar samt valjer ut klader sa det behover jag atminstone inte fundera nanting pa. Ahh hall tummarna for mig allihopa for jag vill det har sa himla mycket! Na, nu ska jag lasa igenom manuset en snabbis och gora en kopp kaffe. Puss pa er!


N & jag pa Stadshuset i torsdags.


POWER OF A FLOWER

Daisy by Marc Jacobs.


Present till mig sjalv som sa fint pryder en av mina ekhyllor. Till G kopte jag Jean Paul Gaultier's Classique, storfavorit bland bade dam & herrdofterna. Nu luktar han godast i hela varlden!


Aland 2010

"Mayhem"


Samling pa Dallan 08.30, alla var redo!


Cilla laddar med banan istallet for ol. Hon var bakis!


Spendrups sponsrade resan men vi hade lite andra godsaker ocksa..


Sebbe ville hanga med oss langst bak i bussen. Saklart!!


Daniel och jag, 2 posers


Fina Vilma & Moa var taggade


Babbsan var ocksa dar & var taggad. Var chef Peter ser inte lika taggad ut...


Mikka gillade Babbsan, dom tog sig en svangom!


Fina Cillan & Daniel


Inte lika vackra..


D ar stark


Skargarden


Jennifer var inte pa topp. Dagen efter dagen fore.


Aterstallare..


Moa omvardar M.


Sol och ol. Jag var helnojd!


Tillnyktringsenheten

Hej igen!
Finland var bra. Forbannat rolig resa med massor av tokigheter, dans och skratt. Men det ar ocksa valdigt skont att det ar over. Jag vet inte riktigt om jag skulle pallat mycket langre. Slanger upp lite bilder senare.

Idag ska jag traffa N i stan samt halsa pa mormor och morfar & lamna en present jag kopte pa baten!

Ses i stan!

Östersjön nästa!

Hej allihopa!

Snart dags att packa väskan för imorgon bitti drar jag till Åland med hela arbetsstyrkan från Dalton's. Ska hinna med lite tax free shopping till både mig, mamma och kanske någon liten present till Ger, relax och såklart en massa dans och tokigheter med mina arbetskamrater. Se upp Östersjön! Jag har på känn att det här kan bli just - ett riktigt sjöslag.


PLEASEDON'TPLAYTHATRECORDAGAIN

Intog RPK's lokaler 06.50 efter en riktigt dålig nattsömn (har på sista tiden drömt en massa mardrömmar där min pojkvän är otrogen, försöker mörda mig och en massa annat obehagligt! Gaah!) samt ett oroväckande uppvaknande kl 04.50 efter 2 sms från N där det stod "13 veckor sweet" och "RING!". Hmm..

Igår blev det en riktigt trevlig after work på Stadshusets uteservering. Mer sånt!


Hallå i TV-rutan?

Just det! Glomde att beratta att for ett tag sedan var jag pa en casting for en tjanst som programledare till Birsta City. Idag ringde dom och berattade att jag ar en av dom som gatt vidare sa den 15e juni avgors det! Da ska vi forst fa har och smink fixat, intervjuas lite mer och sedan ska vi in i studion och filma pa riktigt. Jatteroligt och jattespannade och jag ar jatteglad. Hall tummarna for att det blir mig ni ser i TV-rutan snart!

Hej sa lange!


Foto taget for nan vecka sedan pa ett av mina favorit cafeer har i Sundsvall, Tant Anki & Froken Saras.
Val vart ett besok om ni ar fikasugna!


No smoking

Jag ar sjuk och elandig idag. Har hostat sa mycket den senaste veckan att dom borjat reta mig pa jobbet. Och jag som inte ens roker utan bara har taskiga luftror! I alla fall sa har det inte blivit manga knop idag utan jag ar hemma och kurerar med frukt och gronsaker i mangder, multivitaminer samt echinacea & lite andra homeopatiska grejer.

Imorgon ska jag aka ut till basta Nicola for att fota en massa klader som jag ska salja pa Tradera. Hall utkik!

Yesterday

Igar var det soligt och (forhallandevis) varmt i Sundsvall. Sweet tyckte vi och plockade fram engangs grillen och avnjot en middag utomhus i graset. Flintastek och potatis sallad blev det, yummie! Lyssnade pa bra musik och lag ute i solen hela kvallen. Nan cider blev det visst ocksa. Hej sommar!




Passion for Pink

Igar kom antligen mitt efterlangtade paket.


Min nya ghd pink limited edition.

Underbart da min gamla hanger pa en trad. Bokstavligen!


EFTERLYST

Mitt fina rosa paket hade inte kommit ännu. What? Fick mail redan i torsdags om att det var levererat så om det inte kommit imorgon får jag nog ringa några upprörda samtal till DHL.

Sov bort hela förmiddagen idag eftersom jag hade jobbat natt & jobbar natt idag igen. Tog en kortare promenad i solskenet och sedan gick jag hem och lagade Chili con carne & myste ner mig i soffan med G någon timme innan det var dags att gå till jobbet igen. Åh vad jag hoppas att sommarvärmen är här för att stanna nu!


Imorgon ska jag in till stan och kika runt, kanske ta en fika. Hörs då!