Sån här var min helg!

Fredag: Tjejdag i Birsta med Nicola & Lisa. Lunch & framtidsprat på Waynes. Jag shoppade en ball hatt från Monki & Lisa gick igenom hela parfymavdelningen på Åhléns. Kvällen spenderades i soffan med film.



Lördag: Promenad in till stan där Stenstadsdagarna var i full gång. Människor var klädda som förr i tiden och allting var som back in the days!? Mysigt! Åt sushi och hängde hos Jens på studion. Senare = Middag på Daltons följt av förfest hos Oskar där en massa folk från Umeå & Uppsala var på besök för att se bla Raised Fist som spelade på Aveny. En sväng till Frida innan vi drog vidare ut. Det blev Allstar för hela slanten med många bekanta ansikten. En riktigt trevlig kväll!


promenadklar på väg in till stan lördag dag.


Oscars place.

Supersöta Issa.







Fridas plejs.




Söndag: Tårtkalas och personalmöte på Daltons. Träffade N en snabbis för att snacka om helgens bravader. Mys hemma med G. Vi lagade mat och tittade på Jamie Oliver. Vi gillar Jamie. Han är bäst!

Kommentarer
Postat av: Knatti

HAHA va roligt att hitta din blogg med bilder från kvällen hos Oskar. Jag (randigt linne) ser ut att som vanligt hålla låda om något (frågan är ba vad).


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback