Året som gått..

Ju mer jag tänker på det. Desto mer inser jag hur framgångsrikt år 2007 har varit för mig, på alla plan. 2007 var året då jag tog körkort, köpte lägenhet, skaffade nytt jobb och gjorde slut med min pojkvän inom loppet av 3 månader. Allt gott som året innehöll, det bär jag med mig. Det som inte riktigt gick som det skulle, det lärde jag mig något av. Nu kan jag inte mer än hoppas på att år 2008 delar med sig av allt det bästa livet har att erbjuda.

innan vi öppnar dörren för det nya året tänker jag dela med mig lite mer av mig själv.

3 sanningar om mig

Jag är alldeles för van att alltid få som jag vill (och ja, jag vet att det inte är en av mina charmigare sidor)
Jag är egentligen inte så öppen som människor gärna uppfattar mig. (Jag är bara bra på att låtsas att jag är det.)
Trots att jag anser mig vara realist svävar jag gärna iväg ibland och är pinsamt naiv.

Årets mest minnesvärda händelse 2007

Lätt Köpenhamnsresan med Sofia, Carro & Dunja. out-fucking-rageous

Årets tråkigaste insikt

Att det inte alltid räcker med att älska varandra för att få ett förhållande att funka.

Årets mest minnesvärda flirt

Bartender-Majk i somras.

3 ord att summera år 2007

Känslosamt
Händelserikt
(Sjukt mycket fester, massor av nya möten och upplevelser)
Spontant (Diverse oplanerade Sthlms-trips, Köpenhamnsresan, samt bokandet av Asien 2008)


Årets låtar 2007

Vill först bara nämna att jag burit ned bordet nu. Stolt som fan!

Vidare tänkte jag presentera årets låtar 2007.
(ps. inga personliga val utan låtar som spelats på repeat på radio / klubbar landet runt under året som får mig, och kanske er, att minnas lyckliga eller katastrofala stunder..)

Sean Kingston - Beautiful Girls
Kobojsarna - Sång om ingenting (katastrof!)
Byz - Karatefylla
Alicia Keys - No one
Fredde Le Grand - Put your hands up for Detroit
Jamie T - If you got the money
Lumidee feat. Tony Sunshine - She's like the wind
Magnus Uggla - Pärlor åt svin
Maskinen - Alla som inte dansar är våldtäktsmän
Britney Spears - Gimme more
Rihanna - Don't stop the music
Yves La Rock - Rise up (Favorit!)
Timbaland - Apologize (har föresten inte alla hans låtar spelats på repeat i år?)

Möblerar om

image274
Yes. Strax efter senaste inlägget satte jag igång och möblera om inför kvällen. Och lägenheten känns så väldigt mycket större nu! Nu finns det gott om plats för alla att sitta och dansa ikväll, perfekt! Helt knasigt vad lite det kan krävas ibland.

Gruvar mig för att bära ner barbordet till källaren. Men ingenting kommer ju ske av sig självt. Så det är väl snart dags att bita i det sura äpplet och få det överstökat. Sedan dusha och dra in till stan och handla det sista inför kvällen.

Tack till er som upplyste mig om att stan faktiskt är öppen idag, så jag slapp gå in i onödan!

waking from tormented sleep

Någon som har förklaringen till varför jag vaknade 04.47 imorse? ..Spänd inför nyåret kanske? Haha. Som på julafton när man var barn. Låg länge och försökte somna om men insåg snart att det inte skulle gå. Låg mest och funderade på dukningar, vad jag ska ha på mig ikväll samt räknade på hur många vi blir. Så istället ligger jag nu i soffan och tittar på MTV. Och det är helt sjukt bra musik dom spelar! Jag tror jag måste börja stiga upp den här tiden oftare. Nä, nu ska jag nog börja möblera lite inför kvällen. Det kommer bli en lång nyårsafton..

The hostice

Mitt första nyårsfirande i Sundsvall på 3 år. Och inte så otippat blir det jag som "hostar" kvällen. Vi blir 6 st som äter en (förhoppningsvis) fin och ytterst välplanerad 3-rättersmiddag hemma hos mig. Senare dyker ytterligare några gäster upp för att skåla in det nya året på 12-slaget. Jag förstår verkligen inte de som tycker att nyårsafton är överskattad. Jag ser varje nytt år som ett nytt äventyr. Nya möjligheter. Allting känns helt plötsligt så spännande.

Det är dessutom ett tillfälle då jag mer än nånsin reflekterar över det gågna året och allt som det inneburit. Vad har jag lärt mig? vilka upplevelser bär jag med mig? Vad gör jag inte om? Och vilka människor har tillkommit i min omgivning respektive fallit bort under året och varför?

Just nu reflekterar jag däremot inte över nånting annat än vad jag ska ha på mig imorgon...
image273
Ps. Någon som vet om butikerna i Sundsvall har öppet imorgon? Strumbyx-kris!

Huddinge listen up

2004 var sommaren då alla i Huddinge kallade mig Baby utan att de flesta egentligen kände till historien. Kärt barn har många namn, men vissa sitter lite mer än andra. Så en vinterkväll i december 2007 sitter jag och "zappar" på nätet. Och hittar denna
image272
varför äger inte jag denna tröjan? Vem som helst (Till exempel Linda eller Sofia) är välkomna att snickra ihop en sån här tröja till mig i 20-årspresent. Jag skulle inte gråta!

Reagge / Ska på Stadshuset

image271Gårkvällen gick kanske inte helt planenligt.
 
Det var så livat hos Eleni när jag kom dit att jag var tvungen att bara sätta mig i ett hörn, hålla för öronen och hinka i mig vin för att förtränga hur mycket alla bara skrek i munnen på varandra. Till vänster om mig i hörnet satt Isabel assisterandes. Det lugnade dock snart ned sig. ..Eller var det vinet?

Moa som var min egentliga +1 till Stadshuset pallade inte riktigt trycket. Hon kastade in handduken efter för mycket vin och sprang iväg till pumpa och vagn redan kl 23. Allt är dock glömt och förlåtet och vi blickar nu fram emot nyårsafton.

Isabel ersatte Moa. Och vi hade självklart fett roligt igår. Det var bara lite mindre folk än lagomt och precis som jag förutspått intogs dansgolvet redan tidigt. Men var befann sig min danspartner Kadir egentligen? Jag är lite smått fundersam.. I övrigt träffade vi en massa trevliga vs. galna vs. sliskiga typer. De förstnämnda är att föredra. Till exempel träffade jag på Thomas igen. Ni vet han. Främligen. Från fotot.. Dessutom stod det en kille i baren som jag skulle presentera mig för. Saken var bara den att han redan visste vad jag hette.. Och han kunde namnge min blogg. Impressive!


From hero to zero

Ja. Det är ungefär så det känns. Vaknade upp strax efter 11 och kände mig som den där låten vi fick sjunga i högstadiet med vår dåvarande musiklärare Jessika Falk. Den gick nånting i stil med "Tom kartong tom-tom kartong. tom kartong tom-tom kartong Aj-a-aj-aj Aj-a-aj-aj" Sa jag att vi gick i högstadiet?
image270
Det positiva är väl att jag åtminstone inte vaknade upp ensam. Fick med mig min vän Isabel hem igår eftersom hon inte hade skjuts hem till Skatan. Nä peops, jag måste nog vakna till lite med en kopp Indonesiskt grönt thé och återkomma med mer om gårdagen!

Let's escape into the music

image268
Håller på att göra mig i ordning nu. Makeup snart klar. Garderob nästa. Tror det får bli den lilla svarta från Top Shop ikväll. Zippar ett glas vin och diggar medan jag funderar. Ikväll känner jag för att dansa som aldrig förr.

"your hands around my waist, just let the music play.
i wanna take you away, let's escape into the music""

Dagens

Det är så roligt. När man kliver in på avdelningen på morgonen, och ingen kommit ihåg att fixa fredagsfika. Och man hör någon ropa i bakgrunden "Men det är lugnt, det finns ägg. Therése tycker ju om att baka!"

Jag förstår verkligen inte var dom får allt ifrån. Det blev however en sån här:

image267

mellandagsstress!

Var på jobbet kl 8 imorse och inser väl på plats att jag inte börjar förens kl 9. Kan inte för min värld förstå varför jag i min kalender skrivit att jag jobbar 8-16 när jag uppenbarligen egentligen skulle jobbat 9-17. Jaja, det blev ju nästan bättre detta.

För sedan måste jag snabbt hem, hämta paket till syrran som fyller 32 år idag (Grattis!). Sedan in till stan och handla (försenade) julklappar till hennes kidz. Till Julia 8 år köper jag pärlor så hon kan göra egna smycken, men vad köper jag till Elias 6 år? Hjälp! Snabba tips mottages varmt!

image266


hoes over bro's!

Msnorton.blogg.se - Jag skrattar mig nog till sömns inatt.

Imorgon blir det girls night out med Moa, Eleni och tjejerna som kommer upp från Göteborg. Reagge/Ska-kväll på Stadshuset. Underbart!


Stämmer verkligen det här?

Your Reputation Is: Wild Girl
You love to give people something (and someone) to gossip about
As far as you're concerned, all gossip is good gossip
Do You Have A Bad Girl Reputation?

Vad säger ni? True or false? Hit me hard i kommentarerna!

i don't have to sell my soul, he's allready in me

image265

Idag åt jag pizza. Mums!

Skvaller - Alla var där!

image264Det ryktas om att det var 2000 pers på plats under kvällen. Och visst kändes det tidvis att det var lite väl mycket folk. Kö för att komma in, kö till garderoben, kö till baren, kö till toaletten. Tja, ni hajar. Jag pratar såklart om Stadshuset på juldagen. Alla var där! Själv får jag tacka en utav vakterna  som jag känner för att vi över huvud taget tog oss in, eftersom vi inte hade några biljetter och som vanligt var ganska sena. It's all connections baby.

Ibland förvånas man över hur mycket okänt folk det faktiskt finns i den här stan. Jag hamnade på bild tillsammans med en främling på Stadshuset för ett par veckor sedan. Han kände igen mig och kom fram och hälsade. Thomas hette han och nöjet var helt på min sida..

Självklart träffade jag också på människor som inte direkt fick mig att slå frivolter av glädje. Till exempel tjejen som mitt x var tillsammans med innan mig. Det är knappast nån hemlighet att vi, trots våra falska leenden och vänliga hälsningar, egentligen finner varandra avskyvärda. ..Det är ju då åtminstone nånting vi har gemensamt förutom dålig smak när det gäller karlar.

Imponerande arrangemang av all personal på Stadshuset. Spegelsalen var lätt ballast! Där intog  jag såklart dansgolvet större delen av kvällen tillsammans med min danspartner Kadir. dancing is freedom.

/ C.Bradshaw, helt utan veta-bättre-direktiv.

communication breakdown


if i was dressed in my best defensive
would you agree to meet me for coffee?
if i did my tricks with smoke and mirrors
would you still know which one was me?

i used to be a superhero
no one could touch me
not even myself
and you were like a phonebooth
that i somehow stumbled into
and. now look at me. i am just like everybody else


- talking without thinking is shooting without aiming

Vad dolde egentligen julklappspapperet?

JA! Vänner! Äntligen kommer det vi alla väntat på. Ni väntat på. Det stora avslöjandet. Vad fanns egentligen under julgranen (som är rent fiktiv, eftersom mormor tycker det är för jobbigt att ha en!) hos familjen Löfgren / Hedqvist på juleaftonen (som en gång firades till minnet av Jesu födelse) år 2007?


I juleklapp fick jag världens bästa saker som var:

En lyxig 65 liters Haglöfs backpack till resan där ja kommer få plats med alla mina saker jag alltid måste ha med mig. (Dock inte gitarren. Jag köper en ny på plats!)
Nya satinsängkläder, röda (Ja, jag gillar att glida runt i sängen)
Handdukar, röda  
En pläd, mjuk & röd med vita snöflingor (allt det röda är nog en reaktion från släkten på mitt tjat om att jag äger för lite julsaker)
Smink från min storasyster Victoria (som även innehöll en Lip-plumber, förra året fick jag en sminkväska med texten "Lippgloss Bitch"...)
Pengar (Eftersom alla i släkten är kommunister och inte gärna ger bort saker.)
En sidenpyjamas (Mormor gillar inte tanken på att jag sover naken)
En förgylld penna med texten Rättspsyk (Chefen ville att jag skulle ha något att vara stolt över!)

Med andra ord, en alldeles förträfflig jul för en matrealistisk 19-åring.
 
Ps. Det är inte mina elaka tvillingsyster som är mycket roligare än jag som har tagit över bloggen. Bara jag som är trött efter juldagens vilda västern och snart ska åka och jobba natt..

Julaftonen

Hade världens bästa julafton hos mormor och morfar med god mat, fina klappar och glada miner. En överraskning var att Fredrik dök upp helt oväntat utklädd till tomte och önskade vår familj en god jul. Han finns alltid där för mig.

Mer specifika updates om vad som fanns i paketen under julgranen osv dyker upp i bloggen 26/12 för imorgon är det fullt upp.
 
Med de orden vill jag, från mig och Fredrik, önska alla våra vänner och bekanta en god jul och ett gott nytt år!
image263
(Kadettbal Kungsholmen juni 2007)

Som ett barn på julafton..

image262

Jag längtar tills klockan slår 15 och Kalle börjar. Då sitter jag som så många tidigare år i soffan hos mormor och morfar, mitt inne i stan, och myser. Och ni skulle se vad fint det är i stan i Sundsvall kvällstid runt jul och Nyår! Känner mig lika förväntansfull som när jag var liten. Tomten och klappar är kanske inte det väsentliga längre.. Det är det familjen som är. God jul allihopa! Greetings from C.Bradshaw..


Uppesittarkväll

Jajjemen. Ikväll det är uppesittarkväll! Jag saknar att kunna säga "Uppesittarkväll med Loket". Oh those were the days!! I år blir det dessutom uppesittarkväll på jobbet. Jobbar natt altså. Heja!
Ps. det blev väldigt mycket "uppersittarkväll"..

Allt det här glömde jag i all hast nämna igår:

1. mamma fick broddar i julklapp. (känner man min mamma hajar man det roliga)
2. Jag vann 100 kr på en Trisslott.
3. Jag fick en skruvdragare. (igen..känner man mig hajar man det roliga)
4. Pappa fick en flaska lampolja. (man behöver inte känna min pappa för att haja det roliga i det här.)

julmiddag nr 1 - check

Årets första julmiddag avklarad. Kvällen har spenderats på bästa sätt i juletider. Hemma hos Lasses mamma (Mona) med glögg och mingel följt av god mat, förväntansfulla kidz (kusinen Alex 6 åt + Linnea 1.5 år) och traditionsenligt julklappsbyte. (Vi firar i förväg eftersom vi spenderar själva julaftonen hos mormor och morfar.)

Jag blev ikväll en Alladinask, 500 kr samt en digital termometer rikare. En riktigt mysig lördagskväll som avrundades med att se
Sweet home Alabama här hemma framför brasan. Inatt efter jobbet kommer Kent hit också. En gammal vän till familjen. Han gör det ibland. Dyker upp som en blixt från klar himmel. And i love it!


Fairytale of new york

Som alla (åtminstone nära och kära) redan vet.. så har jag värsta New York-fetischen. Tavlorna jag fick av Fredrik i julklapp förra året som Henri Silbert fotograferat motivet till värderas väldigt högt. Utom gitarren är det nog dom jag skulle ta med mig ut först om det började brinna. Och kanske några av mina favorit-klänningar..

Därför mina vänner. Delar jag nu med mig av en favorit i jul. Pogues - Fairytale of New York.
 (okej, det är egentligen irländskt.. but hey..)Ps. Är hos mamma och pappa nu och julstökar med pappa i köket till Cat Stevens ljuva stämma. Det ska va' gött och leva!

Dan' före dan' före..

Vilken härlig morgon alla Sundsvallsbor. Solen skiner och det bästa färdmedlet är utan tvekan skridskor. Synd att jag aldrig önskade mig några i julklapp. Well.. upp upp och iväg. Måste in till stan och hitta en klänning till juldagen. Har sett ut två stycken på förhand som jag ska kika lite extra på. Föresten ska vi till Stadshuset på juldagen, Moa och jag. Och allvarligt nu. Vi borde få ett rum på stadshuset, vi är verkligen där alldeles för ofta.

Det är bara en tidsfråga innan vi blir inbjudna på personalfesten!


are you romantic?

För ett par veckor sedan fick jag frågan: Är du romantisk?
Så jag bestämde mig för att ta reda på det och hittade passande nog ett test. Svaret lyder såhär:

I'm Passionate romantic
You love to love, and to party. Your relationships usually dont last very long because you always have your eye on someone new. You are a risk-taker and love to experience life to fullest...Your romance is adventure and you love to love your man in that romantic adventurous moments.

image261

what have i done?

Snubblade över några bilder från Sthlm i sept plus Halloween. Det var roligt och skönt att klippa & färga för L'oreal Pro och få en ball frisyr.

MEN JAG SAKNAR MITT LÅNGA MÖRKA SVALL! :'(

image260

fashion against aids


image259
H&M och Designers Against Aids
lanserar tillsammans en kollektion som finns i butik i februari i hela landet. Balla T-shirts till ett gott ändamål då 25% av intäkterna går till HIV/Aids-förebyggande projekt världen över. 
Minst en kommer garanterat inskaffas. Kanske den som Cardigans designat eller  "Love is my religion" tröjan med tryck i rastafarifärger. Spana in fler smakprov på t-shirtsen
här.

jingle bells jingled all the way

Julen är här! Är på jobbet nu och julpysslar för fullt. Klär granar, lyssnar på julmusik, julbakar och allt annat som hör julen till. Lovely!

Igår skulle jag träffat någon jag inte träffat på väldigt länge. Man skulle kunna säga att om jag var Carrie vore han Mr. Big. Tyvärr var jag helt färdig och sov över vår date igår. ..Knocked out by kharma?

image258

Mer updates lite senare. / T

där drömmar blir till verklighet, där väntar jag på dig

2007 börjar lida mot sitt slut. År 2008 står för dörren. ..Och jag ger allt jag har..
image257

 men jag minns allt som naglarna mot glas..
en vind blåser skräp längs korridoren en sista gång
och du och jag håller andan och håller händer i språnget
..det är inte så långt hem..


WOW!

image256

C.Bradshaw Rullar ut Röda Mattan för Er idag. Ett nytt rekord är satt. Igår hade jag hela 122 st besökare på min blogg. Nämnvärt!

det blir aldrig som man tänkt sig..

Haha nej. Det blir det sannerligen inte. I sista sekunden ställdes bowling/middags-planerna för kvällen in, det var tydligen för många som hade fått förhinder. Jättetråkigt verkligen. Så istället för jobb 9-16 blir det jobb 9-21 idag + jobb 7-14.30 imorgon samt jobb på fredag 10-21. Och jag som trodde att detta skulle bli min lediga vecka...

Obs!
Imorgon följer jakten på julklappar till alla (jag har alltså inte börjat ännu!!) samt förstås den perfekta juldagsklänningen (I värsta fall får det bli någon ur garderoben). ..Sörjer fortfarande lite över att jag inte kommer få svassa runt i
denna...

lugnet efter stormen

4 clementiner, 2 koppar vaniljthé och två avsnitt Ugly Betty senare har jag äntligen hämtat mig från panikångest-attacken över att jag inte har något att ha på mig i jul / nyår. Varför är det alltid så? Att hur mycket kläder man än äger så känns det ändå alltid som om man inte har något att ha på sig..

Har nu retirerat och börjat fundera över morgondagen istället. (step by step, day by day liksom..) Vi vikarier från jobbet ska slå våra kloka ihop för bowling, middag och kanske en drink. Kan bli hysteriskt roligt! Har föresten kommit på att jag vill lära mig spanska. Så ja, det tänker jag göra. Och kanske Italienska. Och ååh.. det finns så mycket jag vill lära mig och göra. Hur ska livet räcka till?


Startin' to panic

Okej. Jag insåg just att jag endast har torsdagen på mig att hitta en duglig klädsel till juldagen. I min värld är det en smärre katastrof. Fast.. "Sienna-klänningen" från Gina Tricot (Ja, jag skrev fel tidigare. Den är inte från H&M) duger väl i krig... kanske! Dags för clementine-marathon och chic-lit'-läsning!

Typiskt!

Jag börjar nästan gråta. Ringde och tänkte beställa klänningen.. Naturligtvis var det en vara från England som skulle ta upp till 10 dagar. Och eftersom de inte levererar mellan jul & nyår skulle den alltså komma i Januari. Då gör den ju ingen större nytta. Gaah. Jäla oflyt, ganska typiskt. Men.. det kommer aldrig nånsin vara perfekt hey (:

Och. För att inte få er att tro att jag är bitter. Så kan jag tillägga att det fortfarande är en helt fabulös tisdag! Strängade om Yamahan idag efter en liten olycka i lördags.. helt gratis. Så nu ska jag gå loss på grönt thé och honung (en sångares bäste vän) och sätta mig och spela lite.


glömde nästan..

Visa denna underbara skapelse som jag hittade igår och överväger att ha på nyårsafton.. (eller juldagen.. eller bara vilken annan dag i veckan som helst..) !


image254

Perfekt start på dagen!

Vaknade mer utvilad än någonsin strax före 10. Ingen som ringt från jobbet. 2 plusgrader ute. Slog på lite musik, kokade lite thé och myste i morgonrocken. När jag sedan slog på datan såg jag att jag hade vunnit det fina emaljarmbandet från Ms Bijoux på Glitzy!

image253
Idag blir det julklappshandel med Moa och en sväng förbi mormor och morfar. / Cbradshaw on top of the world

if this is communication i disconnect

Lite välförtjänt måndagskvällsgrubbel (finns det ett sånt ord?). Jag, gitarren och ett glas rött. Trodde detta skulle bli min lediga vecka. Change of plans redan på måndag morgon. Istället ser det nu ut som om jag har fullspäckat schema hela veckan (otippat?).  Under en diskussion på jobbet idag kom jag att fundera över en sak. Ibland tror jag faktiskt att jag föddes under helt fel årtionde.. Varför är det första vi säger när vi ringer någon "Hej, vad gör du?". När vi istället borde säga "Hej, hur mår du?"

"And I saw you
But that's not an invitation
That's all I get ..
So if this is communication
I disconnect"

Du vet att du lever år 2007 när:

Du febrilt försöker slå in pinkoden på microvågsugnen.
Du har 15 olika telefon-nummer till en familj på 3 personer.
Du ringer och kollar om det är någon hemma samtidigt som du kör in genom garage-porten.

best night ever

Damn vad kul det var igår. Moa, Anton, Emanuel & Kalle var hos mig innan krogen. Moa lagade mat åt mig och grabbarna skrev sånger. Favoriten blev helt klart "Moa och Gaybjörnis" tillägnad Moa. har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår. I vanlig ordning blev det stadshuset senare. Och eftersom jag inte har några bilder därifrån så måste jag bara berätta att (Fan!) vad alla var snygga igår. Jag blir alldeles varm inombords. Whoever said Sundsvall wasn't cool? Heja!

Idag ser jag däremot ut som 7 svåra år. Är hysteriskt trött. Har inte ens ätit middag. Dagens näringsintag bestod av en näve chips och 2 pepparkakor. Ska nog krypa ner och se ett avsnitt av Gossip girls nu och hoppas på att lite skönhetssömn reparerar skadorna från gårdagen...


 

Cause I'm free.. free falling

Can I get a super can I get a sci can I heat it up can I set this on fire...

Högtalarna uppvridna högt högt högt. Superscis Get går varm tillsammans med Stevie Wonders Superstition. Moa är på väg hit. Vi ska laga matt tillsammans och sedan kommer Kalle, Anton & Emanuel och några till och dricker vin och pratar gamla Es-minnen med oss. Har på känn att det kan bli mycket gitarrlir med tillhörande allsång ikväll. "If you see us in the club we'll be acting real nice. If you see us on the floor you'll be watching all night."

Nej, nu ska ja fortsätta vika tvätt och dansa runt i lägenheten.

Doing the right thing, is what..exactly?

Okej.. så jag är specialist på att sätta mig själv i kniviga situationer. Men vi har redan gått igenom det där. Så vi skippar det och hoppar till nästa kapitel. Hur kan man veta vilken klänning man ska välja utan att vara säker på att den andra inte passar en bättre? "When the cat's away the mise will play".. Mitt huvud är ren kaos just nu... and on top of that, I have my best friend on the other side of the world. Great! Så.. hur fixar vi det här? ..Kanske genom att gå ut och ha kul imorgon.. Någon?

image243

Stronger

Känner mig redan piggare från förkylningen. Och allt annat. Som någon har sagt mig tidigare, det svänger fort! Niklas har varit här ikväll och tittat på lägenheten. Han stannade i 2 timmar och höll mig sällskap över lite snicksnack, kaffe och pepparkakor, trevligt! Det kändes som om han gillade lägenheten också. Så nu håller jag tummarna för att det blir han som kvartar här medans jag är ute och upptäcker världen i 3 månader. Sitter och "halvtittar" på Legally Blonde på kanal 5 samtidigt som jag springer upp och ned från tvättstugan. So snart jag är klar med tvätten ska jag renovera naglarna. Dom ser inget vidare ut i dagens "lager-på-lager" look. Rött.. är nog kvällens färg... (:

Gör mig frisk, nån?

Hej bloggen! Vaknade imorse, om möjligt, ännu mer förkyld än igår. Jag fattar verkligen inte vad jag gör för fel? Borde jag inte bli frisk snart? Tips på hur man gör för att bli fri vinterförkylningen välkomnas!
 
Hälsat på mormor och morfar, samt haft en kort träff med Moa i stan över en
chailatte på Afmidor. Chailatte är nog årets frälsning. Fler caféer i Sundsvall borde haka på. Dessutom hjälptes vi åt att kirra Moas outfit för kvällen. Hon kommer vara gorgeous ikväll!

Nej, nu -> tvättstuga!


lusse lelle lusse lelle

Hade lite mys på jobbet igår med lussebullar, kaffe & levande ljus. Åkte hem till mamma och pappa efter jobbet som planerat. Fick med mig Susanne (mina systrars mamma) på kuppen också. Åt god mat, skrattade och pratade (i munnen på varandra.) Vid 19-tiden gick jag, pappa och vovven ner till Svartviks skola och tittade på min lill-kusin Alex som var tomte i Lucia-tåget. Dom sjöng högt och falskt. Precis som barn ska sjunga. Och det var helt underbart! Jag älskade det! Besides.. idioten från häromdagen.. may not be such an idiot after all.. but still.. I'm not sure if he's worth it..

So anyways.. idag är en ny dag. Drar in till stan nu. Catch you later!


r u kidding me!

Det är inte sant! The idiot never showed up. Sånt här händer inte mig. (fast uppenbarligen gör det ju det!) Han brydde sig inte ens om att höra av sig? Sen får jag nån kass ursäkt om huvudvärk och sen träning. Sämsta jag hört nånsin. Vem fan tror han att han är? Well well, you only get one shot. Och jag har i alla fall bakat världens finaste pepparkakor ikväll. Dessutom fick jag nyss höra att min pappa uppgraderade till sektionsledare idag. (Grattis pappa!!)
..Nu ska jag fortsätta mitt Luciavakande.. på egen hand..


And so I think I'll keep on walking with my hed held high.

Luciavaka inatt!

Heldag med Moa i stan. Kom iväg alldeles för sent, som vanligt. En mycket givande dag. Den plommonlila blusen från Mq var särskilt givande. (Doh!)  Poppar Bryan Adams - Christmas time och stökar runt i lägenheten. Ska ha luciavaka här hemma ikväll med E. Jag har bla planerat pepparkaksbak och 3 filmer ur olika genrer (alla vet ju att det absolut måste vara 3 st!).  Deck the halls inräknad som jag aldrig såg sist. Älskar julfilmer! Och Coca-cola reklamen! Vad vore julen utan den och Kalle Anka kl. 15? enjoy the evening folk! XoXo Therése

image242
(kass bild från när jag & natalie deltog i Medelpads Lucia 2005)

Gossip girl

image241


Efter att ha jobbat natt sön-mån tyckte jag att jag gjorde mig förtjänt av en riktig slacker-dag igår. Åt kinamat framför Tv:n (med pinnar såklart, det blir så mycket godare då!!) och sedan var jag på bio med P på kvällen. Jag kunde inte tänka mig någon bättre plan än att se Guldkompassen en måndag kväll. Den var bra, sådär förtrollande och mysig. Summerat var det nog den bästa måndagen jag upplevt på.. ja, kanske nånsin!

Har dessutom fastnat completely i
Gossip girl-träsket! Det är bara så.. tjejigt och bra! Tänker lägga mig och se ett avsnitt nu medan jag funderar ut vad mitt nästa drag ska bli. Imorgon är jag ledig. Då blir det stan, mormor och morfar, och pepparkakbaks-förberedning (långt ord.) . Heja!

ramlar dåliga gatan fram

Efter jobb 10-21 igår så blev det en spontan utgång. Jag bestämde mig för att livet är för kort för att ligga hemma. Vi var några tjejer som grundade hos Malin inne i stan, dans dans dans. Stadshuset var givet, särskilt eftersom Malin jobbar där. Iklädd högklackade svarta mcstövlar, höga svarta jeans & en vit oversize t-shirt dansade jag mig igenom precis hela kvällen igår.

Söndag. Slackerdag. Hade kunnat ge nästan vad som helst för att få vara ledig. Istället poppar jag Guns 'n' Roses, sådär lagom högt, för att ladda inför det ofrånkomliga, jobb inatt.

I veckan planeras ett pepparkaksbak. Jag tänkte göra ett pepparkaks....slott!
Någon mer än jag med pepparkakbaksbegär som vill hooka?
image240

Idolfinalen

Planen var att jag, Natalie och Lina skulle sitta hemma hos Lina igår och dricka lite vin och se Idolfinalen. Det slutade med att vi blev ett gäng som satt hemma hos Erik och jammade hela natten. Så jävla kul! Marie Picasso vann i alla fall till sist Idol 2007 och hela svenska folket jublar. Eller? Enligt aftonbladet var röstningen knallhård och det skiljde endast 0.2 procent mellan tjejerna. Jag tyckte nog faktiskt de var lika värdiga vinnare båda två. Och faktiskt kan det väl vara så, att just Idol passar Marie bättre än Amanda. Men ändå, all cred till Amanda Jensen. A living hallelujah moment!

"it's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll"
- Rolling Stones


fatal insomnia

Också var klockan 01.04. och jag är inte ens i närheten av att somna. Sitter just nu i ett telefonsamtal med Peter som börjar närma sig en 2 h lång telefonkonferens. Det är tur det finns folk som är vakna när jag inte kan sova! Youtubar en massa bra musik samtidigt. Var ruskigt nära att klicka hem 3 st Zeppelin plattor samt ett samlingsalbum med Springsteen idag. Ligger fortfarande och drömmer om den där underbara pälsen.. well well, keep on dreamin' girl. Blev föresten Ett Öga Rött istället för Deck of Halls, insåg att ingen i min umgängeskrets skulle vilja se Ett Öga Rött med mig så jag passade på att se den medans jag var ensam.
Och på tal om ensam..
Jag är van att alltid få som jag vill.. och jag vet alltför väl att det inte är en utav mina charmigare sidor.. but still..
why isn't he calling?

image239

Deck the halls

Den här dagen har verkligen rusat iväg. Tyckte nyss jag vaknade och vips så var det kväll igen. Har haft en supermysig dag med Moa och lunchmiddag på Coffee House. En del kap gjordes givetvis. Hittade en hysteriskt snygg minkpäls på Myrorna idag också. Men jag har inte råd. Någon borde klippa av mitt visa-kort. Jaja, nog om det. Nu ska jag lägga mig och se Deck the halls  med balla Danny De Vito.

Ps. ett utav mina internet-tidsfördriv är att delta till diverse tävlingar. Jag vann ingenting idag igen. Ds

image238

sjuk / wishful thinking

Skulle jobbat 7-21 idag. Men tvingades gå hem vid 17 efter stränga order från chefen. Var nog lika bra det eftersom jag kände mig närmast svimfärdig när jag kom hem och genast deckade på sängen. Har feber och ont i halsen samt hela kroppen. Lysande! Vid 20.00 ringde pappa på dörren. Med en ny adventsljusstake, en julblomma samt en massa mat och krya-på-dig saker till mig från honom och mamma. Har jag sagt det förut tåls det att sägas igen. Jag har världens bästa föräldrar.

Nu sitter jag, uttråkad och redan less på att vara sjuk, och klickar fram önskedrömmar till nyårs-klänningar. Jag har redan hittat en hel del.

Tex denna puff-blåsan från H&M a'la Sienna Miller. Synd bara att jag inte ens har några nyårs-planer. Hjälp!
image237


Lite bilder från i lördags


image227

Skynda skynda

Var med och tävla på http://therezz.blogg.se/1196166451_tvling__vinn_presentk.html !

image222

makes me shiver 'n' shake

Det har hänt igen. Galen. Mig alltså. Han gör mig galen."All I want is someone I can't resist
I know all I need to know by the way that I got kissed
I was cryin' when I met you, now I'm tryin' to forget you
Love is sweet misery
I was cryin' just to get you
Now I'm dyin' 'cause I let you do what you do down on me"

Inflyttningsfesten i lördags..

Kom på att jag inte givit någon resumé eller något utlåtande av Elenis inflyttningsfest i lördags. Det blev en riktigt trevlig kväll. Jag och Eleni käkade middag tillsammans först, det blev  tacos. En stående klassiker. Vi fick lite qualitytime oss tjejer emellan innan de övriga gästerna kom. Det blev en samling riktigt sköna människor, en del gamla återseenden dessutom. Och lägenheten var imponerande mysig! Bilder från tillställningen dyker upp på bloggen imorgon!

Ljuva advent

Yes! Idag fick jag äntligen ändan ur vagnen och köpte en adventsstjärna. En dag för sent. Det har blivit lite min grej på sista tiden. Att alltid vara sen. Till allt! However, så tror jag att stjärnan kommer lysa väldigt fint i mitt fönster i adventsmörkret. Det blev denna från Åhléns. Ps. Den är mycket snyggare i verkligheten! image221
Btw. Någon som haft lyxet att hinna spana in årets adventskalender? Är den godkänd?

Girlpower

image220

2 tjejer till finalen i Globen. Marie Picasso vs. Amanda Jensen. Förvånad? Inte ett dugg. ..Är det bara jag som upplever att finalen redan är klar?