to whom it may concern..

23.41

Har inte skrivit på länge. igen. Men det finns, som alltid, en förklaring. (Jag är för lat.)

Updates; Mitt knä har läkt hyffsat bra, Fastén har kommit hem från jorden-runt-resan, Stef kom upp från Stockholm och hälsade på mig i helgen så vi hade en tvådagars ute, shoppade och hade det allmänt fint. Hade halkbana i måndags och det var verkligen skitkul. Skönt att ha det gjort dessutom så man vet att det bara är uppkörning kvar nu. Datum till denna har ännu inte bokats.

Jag mår inte så bra just nu, dealing with some issues that's all. Så om det känns som om inget hjärta eller själ läggs ned i detta inlägg.. så får ni ha överseende med det. Mitt hjärta och min själ är helt enkelt upptagna på annat håll.

Materiella happenings: Köpt Rock 'n' roll linne 199 kr Carlings, Ögonskugga (Lollipop) Make up store ca 125 kr, Bok Jackie Collins - Hollywoodfruar (Den nya generationen) 59 kr bokrean Bokia, Bok Joe Borgenicht & Jennifer Worick - Actionhjältinnans Handbok (fick av Fredrik).

Ska försöka övertala Frida att färga mitt hår imorgon. Hejdå!How do you feel? That is the question...

But I forget you don't expect an easy answer.

When something like a soul becomes initialized and folded up like paperdolls and little notes, you can't expect a bit of hope.And while you're outside looking in, describing what you see
Remember what you're staring at is me  

Cause I'm looking at you through the glass,

don't know how much time has passed.

All I know is that it feels like forever, but no one ever tells you that forever feels like home, sitting all alone inside your head...


vemdalen 2oo7

vemdalen 2oo7

Resan? Den började bra! Den slutade.. såhär. Med ett skadat knä (Ledbandet brast en aning) efter en helt underbar dag i backen! Så med eller utan skadat knä var min weekend helt klart värt det! (även om.. nej.. jag skulle inte vilja uppleva smärtan one more time). Härligt sällskap, fina dagar, fartfyllda kvällar - mer kommer jag tyvärr inte avslöja om Vemdalstrippen 2oo7. För er som ändå inte kan låta bli att lägga näsan i blöt finns "bilder som säger mer än 1000 ord" att beskåda på:
Http://Efterklok.bilddagboken.se/

Goodnight girlfriends, boyfriends and all you other wanka's out there!

wo-man

20.51


Lever, lite omtöcknad, men lever.. efter ännu en "hård arbetsdag". ha ha! Hittade en liten rolig (?) lista som jag kryssade i nedan. I hannas blogg hittade jag den. Hanna Westrin (om hon av händelse skulle råka stappla in på min blogg.) Prova kryssa i du också, och känn efter var du hör mest hemma!

Updates: Har kirrat skjuts till vemdalen!
Har fått tips om 2 nya ställen att söka jobb på - grejt! (bra att jag inte redan har tre. men.. jobb kan man aldrig få för många!) 
 Jag har hört rykten om att någon kommer hem från jorden-runt-tripp 24 februari. Lite nervöst?

Nu ska jag se säsongspremiären av Deseperate Housewives, gör det du med! Ciao bella!

Min kvinnliga sida:
[X]
Köpt en hårfön? (men jag har fått en)
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[] Funderat på namn åt mina barn?
[] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[X ] Gråtit efter 9 fyllda år?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 19

Min manliga sida:
[X ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[ ] Läst en biltidning?
[ ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[X ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[X ] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou? (ondskan faktiskt)
[X] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ X] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[X ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 13

things to come!

21.27

come what may.. or?!

updates: Min alla-hjärtans dag-överraskning i fredags blev helt lyckad! Jag lagade lite mat, klädde upp mig, och hade gjort i ordning lite mys i lägenheten samt köpt lite roliga alla-hjärtans-dag presenter till Fredrik. När han kom hem hit så var det första han såg en stor röd skylt i mitt fönster där det stod "Jag älskar dig fredrik". Och han klagade verkligen inte på det som återstod av kvällens överraskningar. Det blev kort sagt en jättemysig kväll!  

Min förkylning vill fortfarande inte släppa taget helt, men jag stålsatte mig och gick och jobbade idag trots allt. det tål att sägas igen. Pengar - man blir lycklig om man har mycket. det vet vi ju alla! Åtminstone alla vars största intresse är att shoppa. Jobbar återigen imorgon 7.30-16.00 på solgläntan. Sedan måste jag till Apoteket (interesting shopping? big NO NO) och hämta ut ögondroppar. har lyckats få ett sår på hornhinnan så Fredriks mamma (som är ögonläkare) skrev ut ett recept till mig.

På torsdag bär det av till Vemdalen med Sundsvalls Simsällskap för tredje året irad!  Det är ett helt galet skönt gäng jag ska åka med, så jag ser fram emot resan med höga förväntningar. Tors-sön blir vi borta. Och alla tycker vi väl att det är skönt att få komma bort ifrån alla på "hemmaplan" ibland?! Jag ser hur som helst fram emot fyra dagars semester med snö, sol och fest i gott sällskap!

Det enda tråkiga med resan är att det blir två veckor tills jag får träffa Fredirk igen. Eftersom han som bekant bara är hemma under helgerna. Men peppar peppar, inte långt kvar tills han muckar nu! Och dessutom inte särskilt långt kvar till Kadettbalen, som äger rum första helgen i juni! Jag längtar som en galning och är självklart på jakt efter den PERFEKTA klänningen. Så, om du som läser detta, råkar vara sömmerska  och är sugen på att tjäna lite extra pengar är du välkommen att höra av dig!

Eftersom jag har insett nu att tiden tills Fredrik muckar kommer gå rätt fort, har jag ännu en gång drabbats av lite framtidsångest. Fast, av nån anledning överväger känslan av framtidstro och förväntningarna på den här sommaren och hösten som kommer verkar bara stiga och stiga!

Värt att nämna är också att jag idag på jobbet, träffade en jättetrevlig tjej vid namn Elina. Hon är också vikarie på Solgläntan men vi har inte träffats tidigare. Jag älskar att träffa nya människor (i synnerhet när de är trevliga). Hon lovade dessutom att lämna ett gott ord om mig till sin chef på hennes andra jobb. Så jag ska dit på onsdag och presentera mig och lämna Cv tänkte jag. Toppen! (:

Nu ska jag fortsätta dricka mitt thé, hänga lite på internet och sedan försöka avsluta med ytterligare några kapitel i boken jag läser nu innan jag släcker för kvällen.

På återseende!

unbreak my heart, chokladglass & tantsnusk

kl 20.38 den 8 feb 2007.

Jaha ja. Jösses Amalia. Då var det ännu en gång alldeles för längesedan jag skrev. Hon har blivit äckligt lat tänker ni. Ja, tänker jag.

Man kan lätt tro att jag varit djup deprimerad, eller åtminstone bara deprimerad denna veckan, om man tänker på hur mycket onyttigt jag stoppat i mig. När jag tänker på det, har jag kanske varit lite deprimerad också. Fast.. när jag tänker på det igen.. har jag nog bara varit jääääääääääävligt sugen på chokladglass.. och kanelbullar och godis.. och allt annat som kommit i min väg! Det tar aldrig stopp! Sjuk är jag idag också. Sådär riktigt härligt genomförkyld. Ni vet sådär så snoret är i näsan, halsen, ja, till och med i HJÄRNAN !! är det!!  Jag känner mig lätt så osexig när jag är sjuk, undrar varför?

När man är sjuk.. då kan man inte träna heller.. och man blir ju lätt tjock om man inte tränar. Det är faktiskt sant! Atkins säger det. Och Gi. Och Victoria Beckham!

Idag har jag alltså ätit chokladglass, lyssnat på (tro det eller ej) Toni Braxton - Unbreak my heart (ibland undrar man var världen är på väg, och om jag kanske ändå gått in i en lätt depression), och läst några fler sidor ur Jackie Collins - Chansen. Och den blir bara mer och mer dirty för varje sida. Me like !

Imorgon kommer Fredrik hem från Stockholm. Och vi ska fira Alla hjärtans dag! Problemet är bara att han inte vet om det än. Så det blir nog en lätt överraskning för honom. I bästa fall en god överraskning. Jag har inhandlat diverse prylar tills imorgon. Går ni förbi mitt hus efter 17 tiden imorgon kommer ni kanske skymta en del av pysslet jag har förberett. Anledningen till att jag bestämt att vi ska fira imorgon, är att Fredrik ju är i Stockholm på rätt alla hjärtans dag (den 14 feb. för alla pojkvänner som glömt och som ännu inte köpt någon present till sina flickvänner). Mer om hur kvällen blev finns att läsa på lördag, eller åtminstone efter helgen.

Nu ska nog lägga mig i sängen och äta Kiwi. För jag tänkte att det blir jag nog inte tjock av. Åtminstone inte lika.  Kanske hörs vi sen kamrater. Kanske inte.
Godkväll! / C.bradshaw


den nakna <- sanningen.

20.46
 
Söndag. igen. på gott och ont förstås. Nu är jag nyss hemkommen från stan. Jag var hos Jens på Shanti och han piercade mig i naveln! Vi kikade på bilderna från igår också. Jag (och fredrik), massor av NAKNA karlar och starköl - saker kan hända! Piercat naveln har jag velat göra sen jag var 13. Eller.. rättare sagt jag ville göra det när jag var 13, sen glömde jag bort det och kom på det 5 år senare. idag!
 
Helgen har varit helt suverän tycker jag, som inte är särskilt svårimponerad nowadays. I fredags kom Fredrik hem från stora stora Stockholm. Jag mötte upp honom på perrongen och vi pussades och allt var rosa och rött! For hem, myste, somnade. På lördagen låg vi och drog oss i sängen längre än tänkt, som vanligt. Sen tog vi en promenad in till stan och fikade med Moa på Åhléns. Under lördagskvällen blev det fest! Rickard hade hyrt relaxavdelningen ovanpå replokalen så jag, fredrik och en massa Turbo Jugends var där och bubblade och bastade och hade det gott. Det är inte varje dag man får dela bubbelpool med 10 nakna karlar, nej. det är -det inte. det är det sannerligen inte. iallafall så slutade kvällen på Coppers och jag hade verkligen hur kul som helst! Fast förfesten var ju förstås roligast, men det har ni kanske redan förstått?
 
Imorgon ska jag jobba på förskolan mellan 07.30-16.00 sedan bär det direkt iväg till Alnön för att hjälpa till med simgrupperna där ute. Så jag är väl hemma och anträffbar någon gång vid 20 imorgon. För er som skulle få för er att ringa! Halk-körning har jag bokat också, 26 februari bär det iväg till H-sand för lite halkbana. Gud vad skönt det ska bli att få det gjort, då är det bara uppkörningen kvar sedan. det går - sakta men säkert - framåt! Nu ska jag lägga mig och läsa och dricka en kopp thé i väntan på att min pojkvän ska ringa. (Jag saknar honom faktiskt som fan redan, trots att veckan inte ens har börjat.. ) Har jag tur kanske Biffen (Jens) skickar bilderna från igår också, he hi ha ho hö! poppar Joni Mitchell också by the way.

..ett outtalat löfte, så mycket starkare än ord <3