-"Dans med svåra steg.

19.08

- För allting faller.
Förr eller senare faller allt.-"Kom inte för nära, du vet hur det blir. Nu har jag mitt och ditt revir och du vet hur jag mår. Jag skyndar mig långsamt iväg hem till mitt, jag måste sova på saken. Våren har vaknat men drivor i vitt ligger kvar över taken. Det är varning för ras. Gå så försiktigt du kan. Dina ögon kan krossa min värld som stenar mot glas - varning för ras.
Kom inte för nära, du vet hur det går. Jag ser vart du längtar och du ser hur jag mår, inget vidare rus. Jag försöker få in alla ord som du sa, men du vet hur dom smakar. Det är nånting skumt med stan just idag, det är nånting som knakar. Det är varning för ras gå så försiktigt du kan, Dina ögon kan krossa min värld som stenar mot glas.
Varning för ras.. varning för ras. varning för ras.Jag vill säga nått nytt men det känns inte lönt.

copycat

You Are Teal Green
You are a one of a kind, original person. There's no one even close to being like you. Expressive and creative, you have a knack for making the impossible possible. While you are a bit offbeat, you don't scare people away with your quirks. Your warm personality nicely counteracts and strange habits you may have.
What Color Green Are You?

everything in it's right place.

18.50

"Men själv, själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten. Jag liksom föll över kanten.."

Så har livet plötsligt tagit oss ännu en liten bit, och vi landar denna söndag den 18 mars i slask och is och snö och vinterångest som liksom aldrig riktigt tycks försvinna.

Helgen however, har varit tillsynes bra. Särskilt lördag om jag får säga min mening. (och det får jag ju här eftersom detta är min blogg, right!?) Självklart är ni detta till trots, som vanligt, välkommen med egna åsikter i den frågan.

Min lördag handlade om att fly från vardagen för att ta måsten i andra hand! Fredrik bjöd ut mig på restaurang efter jag hade jobbat klart på simhallen. Vi gick till Tandoori och jag åt indisk mat för första gången. Det var verkligen en smakupplevelse, härmed efterlyses en indier som frivilligt ställer upp att laga mat i min enkla boning på daglig basis i utbyte mot husrum och ett om något ibland ganska underhållande sällskap. Fri tillgång till tv-spel med tillhörande TV ! Våran mysiga kväll fortsatte hemma hos Frida. Där vi mestadels umgicks, avundades Fridas penthouse, åt popcorn från Fridas Big Popper samt såg två stycken filmer. ("Säg att du älskar mig" och "En djävulsk romans")

"Den vackraste stunden i livet var den när du kom.." (Jag älskar dig Fredrik.)

Yours faithfully / C.Bradshaw.

friday hurray

10.59

 
(bevis på ny frisyr på begäran av Sofia Wahlgren! ps. jag är inte sådär blek (fast kanske nästan), det är blixten haha! ds)

Godmorgon Sundsvall! Vilken härlig fredag! Det enda som fattas är solskenet. Och det gör ju mycket. Men eftersom jag för en gångs skull vaknade helt utvilad imorse går jag med på nycket! Dessutom känner jag på mig att den är på väg nu.. vilken dag som helst. Känner inte ni det också? ja, våren alltså!

Ikväll är det tränarfest med SSS-tränarna. Den första sedan jag fyllde 18, haha. Som jag har längtat.. Det blir en riktig helkväll som inleds med laguppställning på Laserhallen. Det följs sedan upp med lite käk på Biteline innan tävlingarna fortsätter hemma hos Tanya med Singstar & Buzz, tätt följt av utgång.

Fredrik kommer ju hem med tåget ikväll som vanligt också, men vi hinner inte ses något. Imorgon däremot ska vi påbörja vår efterlängtade tv-spelshelg. haha. Jag har nämligen lånat ett gammalt Sega av Moa. Så vi ska spela sonic hela lör-sön! (om vi inte ledsnar förstås?)

" Du vet hur allt ska bli nu allt är sagt luften är ren. Allting blir precis som man förväntar sig.
Du är ett glashus och jag är en sten, men det är du som försöker se igenom mig. "


-"naive.

13.18

Jag vet att Ni behöver detta för att motivera Er själva till att forsätta läsa all smörja jag kluddar ner så.. här har ni det. Det ni så länge letat efter:

Updates: Jag har färgat håret!!!  I fredags jobbade jag på "Bettans Café" med Sendelbach. Det hela kom sig av en händelse, ibland har man med andra ord tur. Arbetet gick ut på att hjälpa till med catering på en 50-årsfest. Vi fick betalt för att stå i baren och dansa Y M C A? - I do not complain sister. Samma dag, innan vi for upp till Sidelake lunchade vi på Charm och jag inhandlade 2 par  skor på Din Sko för 150 kr, samt one pair of gorgeous jeans för 158.50 kr på H&M. Ordinarie pris 200 kr men jag hade någon 20% grej.

Helgen gick ut på att sitta i simhallen & klocka tider på simmarna, som gjorde förbannat bra ifrån sig! Den övriga tiden spenderade jag med fredrik samt i baren på Coppers?

Igår köpte jag världens kanske snyggaste hatt, 129 kr Åhléns efter en fika på Coffe House med Kalle . I'm lovin' it. Sedan -> Middag hos mormor och morfar, promenad till Moa. Väl på plats hos Moa lät jag henne gå lös med saxen på min lugg & voíla, en helt ny Therése..

Våren är på väg att inta Sundsvall, aldrig har det känts mer behövligt än nu.

There's always that one person that will always have your heart ->

"..and then we met a second time a few years later, and i wish that i could say that my behaviour had improved.
But baby i was too much taken by surprise and when i looked into your eyes i just couldn't make a move. I spent the evening breathless, with my heart in my mouth and my silence screamin' in my ears. And i was biting my tongue and i was cursing myself, baby, i ain't afraid to say - you had me close to tears. And i was thinking come on honey it don't matter what you say. You gotta say something, or he's walking away. But then again ooh you better watch your step.."catch you later Sundsvall!