Behind enemy lines


Ibland kommer jag på mig själv med att undra vad fan jag håller på med. Sen kommer jag på lika snabbt att det nog är lite sent att fundera på det nu. Och med det säger jag tack Sundsvall - ni upphör aldrig att förvåna! Cheers!

Såhär såg det ut igår (nästan i alla fall..)







Igår var den bästa fredagen på länge! Nu ligger L i min säng med dödslängtan medans jag far runt som ett yrväder och håller på att städa och packa. London imorgon!
XoXo C.Bradshaw

HELLO PARTYPEOPLE

Vilken underbar torsdagsmorgon!

Idag kommer Anna som ska hyra min lägenhet medans jag är i Australien och skriver på kontraktet. Vid 18 ska jag bjuda mamma på bio och sedan funderar jag fakliskt på att försöka locka med mig Lisa ut på en drink ikväll eftersom min vän Stefan ska vara trubadur på en krog här i Sundsvall.

Gjorde ett par fina secondhandkap igår, och ni har fortfarande inte fått ta del av det jag fann på Monki och Gina i förra veckan. Det blir bättre snart, jag lovar!


XXX, Therése.

A story about a comet

"It was more than just a comet because of what it brought to her life: direction, beauty, meaning. There are many who couldn't understand, and sometimes she walked among them. But even in her darkest hours, she knew in her heart that someday it would return to her, and her world would be whole again... And her belief in God and love and art would be re-awakened in her heart."


..Who's your comet?

HOWTOMAKEEVERYDAYFRIDAY

Istället för att sova efter nattskiftet så inledde jag tisdagen med att ligga hopkurad i soffan och se två helt värdelösa filmer. Jag skrattade i och för sig hejdlöst ändå, jag var i gott sällskap. .. Eller också var det övertröttheten efter att ha varit vaken i 24 timmar.

Har precis tagit en dusch & ska göra mig klar för en date med Nico i stan. Måste köpa födelsedagspresent till J's mamma också ska jag hälsa på mormor och morfar, eventuellt sola och träna. Nu kör vi så det ryker!

THE F IN FABULOUS



Något av dessa par skulle få flytta in i min garderob vilken dag i veckan som helst. ..Före fredag vore bra för då ska vi ut och göra stan osäker innan jag drar till London på söndag.

(skor från burberry prorsum + christian louboutin, samtliga hittar du på net-a-porter.com.)

7 things about me

För ett tag sen blev jag utmanad av Fredrik men jag antog aldrig utmaningen eftersom jag är en stor "listhatare." Idag gör jag emellertid ett undantag och bjuder er på 7 saker värda att veta om mig, stora som små.

1. Jag är en estetikfetischist och älskar allt som är vackert. Vackra människor, vackra landskap, prylar, kläder, skor, musik, fotografier - I'm a sucker. Mycket av det jag gör är därför direkt kopplat till ovanstående..

2. Mina favoritfärger är svart och rött.

3. Jag ställer mig tveksam till monogamidebatten. Å ena sidan vill jag tro på tvåsamhet, å andra sidan vet jag inte om jag  tror att det är ett hållbart koncept i vårt samhälle idag.

4. Jag tänker aldrig skaffa katt.

5. Inte särskilt många människor känner mig.

6. Jag använder Cliniques ansiktsprodukter.

7. Jag tycker om att cykla och simma men hatar att springa.


TOP SHOP WISHLIST


WEAK-END

Hello darlings.
Gårkvällen var lugn hör och häpna. Låg hemma och drack lite vin & käkade choklad och hade 90210-maraton. 90210 är inte ens särskilt bra...

Nu är jag ute hos mamma och pappa och vi ska snart åka ner till farmor nr 2 (ja, jag har 2 farmorz..) och äta middag. Senare ikväll blir det nog Da Vinci koden här i föräldrahemssoffan (världens längsta ord?). Mest för att det känns som att jag redan borde ha sett den. Man måste liksom ha sett den. Det fattar ju vem som helst. Utom kanske mamma som säkert vill se Wallander istället..


Het hetare Timbuk!

MISSA INTE



Timbuktu, Damn & Tingsek live på Stadshuset tisdagen 9/12.
(kl 21.00)
Förköp finns hos Entré Sundsvall för 275 kr.

Som lite av ett 2000-talets Ola Magnell är jag säker på att Timbuktu kommer skjuta mig rakt i hjärtat.
I'll be there!


tåget går tåget går

Hello little disciples.

Ännu en friday-night-dinner avklarad, hos mamma och pappa denna gången. Fläskfilé, hasselbackspotatis och grekisk sallad bjöds det på. Nu lite kaffe och likör. För övrigt har jag sovit precis hela dagen med undantag för fem minuter då jag var och solade på Två bleka. 

Har en liten hemlighet att avslöja.. Jag har hittat en hyresgäst till min lägenhet! Till veckan skriver vi på kontraktet sen är det bara att tuta och köra. 1:a januari flyttar hon in så från och med då bor jag ute på Hemmanet tills jag drar till Australien.

Ha så roligt alla som är ute och rumlar runt ikväll. Själv ska jag spendera kvällen med familjen.


(jag och mamma på min fasters bröllopsfest i somras.)

Invalidiserad

Japp det stämmer. Har jag en polare som kan komma och hämta mig i rullstol och rulla in mig till stan vore det väldigt behändigt. Efter styrketräningen i förrgår och innebandyn igår (där jag fick avbryta pga svimmningsattack..) är min kropp inte längre vad den var. Dvs rörlig. Min plan är att försöka övertala pappsen att hämta upp mig efter jobbet & ta med mig hem till mamma och vår vovve så jag kan vara där i helgen och bli bortskämd. Fast imorgon måste jag faktiskt ta mig i kragen eftersom jag ska jobba. Också måste jag ju köpa biljetter till Timbuks spelning på Stadshuset i december.
Oj oj hur ska detta gå?

Tweed

Kikade in på Myrorna idag & hittade denna underbara tweedkavaj som jag däremot aldrig köpte. Som tur var hade mormor en nästan exakt likadan som låg och skräpade på vinden. Tack mormor!


Ps. Lägg märke till de fina detaljerna i läder vid armbågen. Så brittiskt!

Tjejkväll

Hej!
Idag hade jag en tjej som var här och kollade på lägenheten. En liten privat förhandsvisning. Nu har hon tills på fredag på sig att bestämma sig, annars lägger jag ut en annons. Tog en fika hos mormor och morfat efteråt och på kvällskvisten kom L och hämtade upp mig eftersom jag skulle bjuda på middag hemma hos mig. Det blev ugnsstekt lax med fetaost och avokado. Måste säga att jag blivit en riktig mästerkock! Dessutom har vi hunnit sola & sett senaste Gossip Girl. Mys!

.

Tänk på mig när du hör den här..


Listen to the wind of change

Lördagen den 15 november var dagen då L insåg att tysta män i glasögon inte är hennes cup of tea. Dagen då 2 personer bröt mot den gyllene regeln "är man med i leken får man leken tåla" och till sist erkände för varandra att oavsett var det var så är det inte över - efter fyra år.. Dagen då N friade till A och dagen då vi alla kände att det var dags för en förändring.

L gör ett hembesök hos någon utan glasögon, N tar på sig glasögonen och sätter sig vid skolbänken för att putsa till betygen. Och jag. Jag gör det jag är bäst på. Jag packar väskorna och drar.. Australien nästa!


(bild lånad från
http://Niccis.devote.se)

yester you yester me yester day


Strumpbyxor med rosmönster, London.
Tröja, fynd i morfars garderob.
Halsduk ?

When the cat's away the mise will play


Mmm. Frukost a'la Nicola och Therése.
 Också resultatet av en väldigt händelserik utekväll.
Det sägs att jag & N och kompispriser i baren är en fruktansvärt farlig kombination. Jag tror att vi bevisade det vid ett flertal tillfällen under gårkvällen.

N har stuckit på hemligt uppdrag och jag ligger mest här och försöker tänka bort alla vinflaskor och ölburkar. För att inte tala om huvudvärken...

Friday night dinner & utgång

"If you obey all the rules - you miss out on all the fun!" Katherine Hepburn

En fin middag. En fin dukning. I finrummet. Mitt i fina Sundsvalls stad. 
Tillsätt en passionerad 20åring med vilda framtidsvisioner, ett par relativt ickeliberala morföräldrar. En flaska vin öppnas och alla pratar i munnen på varandra. Glatt, högljutt, gestikulerande. Där har ni början av min fredagskväll.

Sundsvall, den här är till er.


Vardagslyx för mig


Vardagslyx för mig är att få njuta av en kopp kaffe medan jag bläddrar i senaste numret av Elle. Att ha tid över till att sjunga, spela och skriva musik eller att ta en långpromenad med min hund och samtidigt få tid att reflektera över saker och ting.

Jag är en typisk person som reser sig från soffan och går in i köket bara för att måsta vända om igen eftersom jag inte kom ihåg varför jag gick dit från första början. En sån som för det mesta har tankarna på annat håll. Därför har jag tagit lite time off nu och spenderat två dagar ute hos mamma och pappa på Hemmanet för att bara vara. Det var precis vad jag behövde och jag har älskat varje sekund. Men ikväll är det back to reality - nattarbete!

Ps. gjorde en del shopping i Birsta med Isabel igår. Bilder kommer imorgon!

Audition

Igår var jag på audition till Körslaget.
Och jäklar vad mycket folk det var! Sundsvall imponerade verkligen på mig när runt 400 pers dök upp och ställde sig i kö utanför Sundsvalls teatern. Jag vet ju att Sundsvall är en körtät stad men ändå. Eftersom det kom oväntat mycket folk så fick vi sjunga för en annan jury och gallras därifrån för att få komma in och sjunga för LaGaylia.

Jag och 147 stycken till blev det som fick chansen en gång till. En väldigt lång väntan utan mat blev det och inte förens vid 23.45 var det dags för mig. Många många var det som peppade och höll tummarna för mig. Tyvärr nådde jag bara halvvägs denna gången.

Även om resan tog slut för mig i körslaget så träffade jag gamla och nya vänner och blev en erfarenhet rikare. Och som alltid är det ju roligt när det händer nånting i Sundsvall! 

(Har bara mobilkamerabilder att erbjuda från igår men såhär kan det se ut på en audition!)


Min jätteduktiga vän Susanna!


Vårt uppladdningsbord! Här hängde vi i 8 timmar....


Söta Linda.


Jag börjar bli lite mör efter 14 timmar utan mat..

Måndagen från helvetet.

Jag vet att ingen gillar måndagar men den här har verkligen tagit priset. Folk har varit fruktansvärt elaka och jobbiga hela dagen och samtidigt har jag varit otroligt känslig och lättkränkt. Sånna dagar är det tur att man har människor som James och Lisa i sitt liv.

Efter jobbet kom Lisa hit och hämtade upp mig. Vi for till affären och handlade lite gott till kvällen och nu ligger vi här och kikar på serier och pratar strunt. Vänner är allt. Kom ihåg det!


(lisa. ash, james & jag.)

Dataknas

Hej vänner och fiender.
Har haft allvarligt dataknas. Självklart åtgärdades det på stört. Under första försöket small det dock ganska högt och hela lägenheten slocknade. Vi som var inblandade blev något chockade men klarade oss utan allvarligare skador.

Nu gäller serier, kvällsfika och härlig sovmorgon imorgon!

XX

Friday night dinner

En fika med Nicola på Waynes efter jobbet. Nu - vin och entrecôte, gäster och trubadurafton hos mamma och pappa. "Det ska va gött å leva." Avslutningsvis vill jag säga att jag är så trött på svartsjuka. Det förstör fruktansvärt mycket. Liksom i förbifarten. Utan att svartsjukan själv tänker på vad den gör mot oss. Jag hatar den. Men mer om det senare.



Cheers darlings!

november rain


Never (ever) kiss and tell

Vem gillar inte skvaller? Men inget skvaller utan...
Hemligheter. Vi anförtror dom ofta åt vänner. Men det är hemligheterna vi väljer att hålla helt för oss själva som är dom verkliga. Hemligheterna som skulle komma att förändra allt på en sekund.
 
...Det verkar vara många som är nyfikna på vad som (egentligen) hände igår. Ledsen att göra er besvikna but it stays within the
circle of trust. Och som man brukar säga: Det vore ju inga hemligheter om vi berättade dom...



Leave at your own chosen speed


It's a jungle out there. Dress accordingly!


Spotted: Three childhood friends reunited at the trainstation in the town where it all once started. A long lost promqueen, little miss runaway, and the girl who might just know the one secret you thought you never told anyone..

Drinkar på Stadshuset - ikväll. Be there or be square...

.




Mondaynight secrets

Jag tänker tillbaka, jag blickar framåt och jag ser till idag. Men hur jag än vrider och vänder på det säger mig min erfarenhet detsamma. Det är ögonblicken innan man vet sanningen om någon som egentligen är dom mest spännande, inte sant?


The return of a homecoming queen

Tro det eller ej..
Men det verkar som om min älskling kommer hem ikväll! Beskedet kom en aning oväntat men jag har bara en sak att säga: Fy fan vad skönt att ha henne tillbaka! Ja, det är alltså uppenbarligen inte James jag pratar om. Det är Nicola.

23.30 ska jag & Lisa hämta upp henne på tågstationen. Välkommen hem N!


Det har varit lite mycket nu

En ganska tung och något dramatisk vecka i mitt liv. Därav lite och dålig uppdatering här. Det finns ju faktiskt saker som är viktigare i livet än att blogga. Glöm inte det bloggizar!

Idag började jag dagen med en härlig frukost ute hos mamma och pappa. Baked beans on toast med riven ost och ett glas färskpressad apelsinjuice. Riktigt god och proteinrik frukost with a touch of England alltså. Rekommenderas! För övrigt har jag en så sjuk träningsvärk efter gårdagens ben & magpass att jag inte trodde jag skulle ta mig upp ur sängen imorse.

Förhoppningsvis blir det en dejt i stan med syrran på lunchen antingen idag eller imorgon.

Vad har ni gjort i Halloweenhelgen?