Finally Friday

P!nk "Sober" Music Video

Lovely!
19.00 ikväll besöker jag Hedbergskas vårshow som har 30års jubileum i år, häftigt! Ses vi där Sundsvall?

Life is crackalackin'

Hola mi amigos!

Blev ingen bloggning igår. Istället spenderade jag hela förmiddagen ute i  Birsta City med mamma. Vi shoppade (likadana tröjor att ha på jobbet, haha) och tog en fika! Sedan hoppade jag av hos mormor och morfar inne i stan. Drack lite kaffe och tog ett långt bad hemma hos dom innan jag drog vidare till X där jag blev bjuden på middag & ett glas vin. Dessutom såg vi Madagaskar 2, en riktig höjdare! En toppendag helt enkelt.



Har varit dålig på att uppdt. er med bilder på mina senaste fynd. Ska försöka åtgärda detta snarast möjligt!

FOREVER 21


Fransväst från Forever 21. (203 kr!)

SNOWY WAYS





tappra soldater i snökaoset i lördags.

En tyst minut

När jag reste runt i Asien i våras träffade jag en kille från Göteborg på Koh Phangan. En glad härlig snubbe med whiskeyröst som var lika galen som jag. Han spelade och jag sjöng och det var vår och Thailand var minst 100 grader varmt. Festerna pågick tills solen gick upp och allting liksom levde mera då.


För att livet är för kort för att gå omkring och oroa sig. För Erik. En tyst minut.


(bild lånad från
Aftonbladet.)


Road leads where it's led

En helt vanlig lördag kväll: D konstarerar att jag inte alls är den "rockbrud" han alltid trott. Dvs att jag faktiskt rakar mig under armarna, inte bara går klädd i svart, inte är vegan och inte brukar hänga på pipeline. Vi leker "Never have I ever" och blir lite chockade över alla sanningar som smyger fram. Ramlar ut i snöstormen och in på nästa förfest där konkurrensen ligger tjock som en dimma och partynivån är rätt lam. Kvällen fortsätter however att gå i vinets tecken. Några tar in på hotell, någon annan fightas med demoner from the past och försvinner spårlöst ut i vintermörkret (ingen vet fortfarande var denne egentligen höll hus inatt) en tredje träffar en konstnär & blir i samma veva lite närmare bekant med en vän. Också vaknar vi på söndag morgon och inser att allting är precis som det alltid har varit.

Cause after all - Today is the tomorrow you worried about yesterday..



XoXo C.Bradshaw

Everything is alright on a saturday night

Hoppade upp ur sängen 08.40 imorse. Äntligen lördag!  Nu ska jag slänga mig i bilen, dra på rock-klassiker på högsta volym & åka in till stan och shoppa. Känns som om det är det enda jag gjort den här veckan - fikat & shoppat... Men ikväll händer det grejer (;


Devon Aoki is hot!

Lantliv är nog inget för mig...

Sitter hemma och är en aning deprimerad. Varför måste mamma och pappa bo så långt ifrån stan? Jag har ingenting att göra, inget godis, INGEN SNUS, dessutom har jag druckit vin så jag kan inte köra till affären & det är naturligtvis för långt att gå! Jag trodde 1,2 mil till stan inte skulle göra nån skillnad men DOM BOR JU FAN PÅ LANDET!!!! Inte ett enda avsnitt av Lost kvar att se och dessutom har jag börjat få ont i halsen. Fantasiskt fredagskväll med andra ord. Tur att det är lördag imorgon...!

PAPA WAS A ROLLING STONE

Min pappa var störst och starkast
- back in the days.



"I've realized nothing's broken.
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one.

Don't look back - got a new direction.
I loved you once needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo.
Just like a tattoo - I'll always have you..."


Thursday, I don't care about you

Härlig torsdag!
Hälsan är bra och livet är ljust, solen har strålat idag. ..(Kanske borde bli poet? haha)

So anyways.. Handlat med mamma, varit på bolaget (det vankas helg..), gjort några riktigt bra reafynd på Gina och nu är jag på jobbet. Imorgon väntar en fika med
Nicola & på lördag får familjen främmande, sen blir det utgång. Passar på att säga Välkommen hem! till min vän Andreas som varit på en visit Down under.

Om inte pappa ockuperat datorn ikväll så dyker det upp lite bilder i bloggen. Ha en trevlig torsdagskväll

VÅRENS VILL-HA-JACKOR 2009







Dom här underbara vårjackorna får mig nästan att önska att jag skulle vara kvar i Sverige fram tills sommaren. Jag skulle helt klart ha beslutsångest och vilja köpa allihopa. Babydolltrenchen (1.) med tyll & korsett-trenchen (3.) är storfavoriter som skulle bäras flitigt till höga klackar, brunbrända ben & svarta raybans. Klassiskt med modern uppdatering helt enkelt!

Vidare tror jag att läder kommer bli stort i vår. Är du lite mer diskret än jag och inte vill satsa på något i färg så finns den fina biker-jackan (5.) även i svart. Alla jackor är i varierande prisklasser och från
Top Shop.

Sorry Mates

Det blev lite komplikationer igår. Pappa är inne i en bra pokerperiod vilket betyder mindre datatimmar för mig vilket i sin tur betyder mindre bloggning. Var in till stan för middag hos mormor och morfar & passade på att träffa fina Lisa och ta en fika på Coffee House. Mycket trevligt!
 
Återkommer med vårens vill-ha-jackor och lite annat efter kl 21 ikväll!

Ny dag, nya tag

Lugnade så småning om ner mig igår. Tände en brasa & lite ljus, gjorde en fransk manikyr och drack thé nere i gillestugan. Dessutom har min vän Karling fått mig att fastna för Lost. Han övertalade mig att låna hans box och ge det åtminstone 3-4 avsnitt. Jag som tidigare varit helt emot både Heroes och Lost är alltså såld. Massa hunkar strandade på en mystisk ö som kämpar för att överleva i vildmarken. Och vem vet? ...Med mindre än en månad kvar till till Oz kanske jag får några överlevnadstips på vägen! Nä, nu - ut i blåsten för promenad med jycken!

Psst. För er som får uppleva den underbara svenska våren publicerar jag senare idag vårens vill-ha-jackor 2009!


COUNTING ALL THE ASSHOLES IN THE ROOM

- WELL I'M DEFINETLY NOT ALONE

Vid 20.00 ringde det på dörren. Vi kan kalla det ett wake-up-call.
Ibland är det lättare att se saker objektivt när det inte handlar om en själv.  Jag blir så jävla arg!

IT'S THE FINAL DOWNCOUNT

Idag är det exakt en månad kvar tills jag lämnar svea rike och intar Australien. Jag ska alltså flytta.
 - Till andra.sidan.jorden.
Det har liksom inte börjat gå in i mitt huvud förrens nu. Jag har på känn att den sista månaden i Sverige kommer gå ut på följande fyra saker: Festa, ha kul, träffa vänner och festa lite till.

Något som börjar oroa mig är hur jag ska lyckas få med mig packning för ett år. Jag vill ju ha med mig nästan allt jag äger och har. Framför allt kläder. Helst skulle jag ta med hela garderoben. Jag får klura på en lösning till det. Under tiden ska jag surfa runt och kolla in lite saker som jag behöver införskaffa innan jag åker. Ett betydligen roligare alternativ till att fundera ut en lösning på hur jag ska få med mig allt.

In till stan & sola och sen nattjobb. Fridens liljor!

Wo-man-izer

Helt galen kväll igår. Spontana utgångar är alltid bäst. Jag, Kicki & Anna rockade dansgolvet på Stadshuset. Träffade massa gamla vänner som hade en del trevliga (..och en del skamliga..) förslag. Slutligen fick jag höra att jag varit/är tillsammans med en arbetskamrat som jag definitivt inte är och aldrig varit tillsammans med. Sundsvall har gjort det igen. I'm impressed.

Anna plockade upp mig i en taxi inne i stan och vi avrundade inte kvällen förens klockan 6 imorse. Vid 15-tiden idag kom min fina mamma och hämtade en sliten 20-årig dotter på vingliga ben. Nu ska jag lägga mig på soffan och bara vänta på att maten blir klar. Entrecôte och potatisgratäng - sånna här dagar älskar jag att bo hemma.


Micke tog ett paparazzifoto på mig, Anna & Niklas hemma hos Kicki igår. Spana in hans hemsida MSGA.se

Dance like nobody's watching

Gick lös på mammas bag-in-box och satt och lirade lite gamla godingar på gitarren. Hade bestämt mig för att det skulle bli en lugn hemma kväll framför Let's Dance. Som en blixt från klar himmel hörde Clarkan av sig och ville att jag skulle haka med ut på stan ikväll. Och som ni säkert redan vet: jag är inte den som är den jag är den andra. Jag ska alltså ut ikväll. Se upp!



"Rock chic of the century is acting like she used to be
dancing like there's no one there before she ever seemed to care
no she wouldn't dare - it's so rock 'n' roll to be alone."

Ibland är det bättre att sova på saken

12 timmars sömn inatt efter total utmattning var tydligen allt som behövdes. Nu mår kroppen som den ska igen och ingen är gladare än jag. Bara 2 dagar kvar av pencillinkuren också. Ska nog fira med en liten promenad med Becka snart. -17 ute.. brrr. Mössa & Vantar på!


TELLING STORIES

Nytt år - nya hemligheter.
"han kan aldrig få veta."
Så jag antar att allting är sig likt och att inget har förändrats. Varken du eller jag. Och jag kan inte ändra vem jag är.
En enda blick och en mun som viskar i fel öra. Och så snurrar hjulet.
Ett öga för ett öga ..Det gäller att välja sin armé.
 Watch your back X, little boys playing with fire get their fingers burned.



COLETTE DINNIGAN RESORT 2008

Stunning. Absolutely stunning. Jag kan absolut inte tänka mig att bära någon annan klänning än den här till Jennas bröllop i Brisbane i februari. Åh jag är gråtfärdig. Den MÅSTE bli min.
 
(Ni som följt Gossip Girl kanske känner igen den som klänningen som Blair bar på Serenas mammas bröllop.)


jagvetintevadsomhänder

Fatal Insomnia. Låg och snurrade fram till  kl 3 sen gav jag upp. Lite yr i bollen men med kaffe blir allt bra. En timme kvar tills det är dags att åka och jobba. Och träna. 10 timmar. Hjälp! Hur ska jag ta mig igenom den här torzZzZzdagen?


Min bäbis i sitt winter wonderland.
Tänk om man var hund. Och liksom bara kunde sova när man ville...

THE DREAM JOB


Ö-vaktare. Hamilton island, Australia.

kriterier:
du ska vara en skicklig simmare [x]
ha goda kunskaper i det engelska språket både verbalt och skriftligt [x]
vara en äventyrlig person och entusiastisk till dykning / snorkling [x]
ha lätt för att interagera med andra människor [x]
kunna berätta för omvärlden om livet på ön, miljön, aktiviteter osv genom att blogga, lägga upp foton samt videoupdates + prata med media [x]

check. check check check check check.

Jag tror jag helt enkelt bara åker dit personligen och skiter i att skicka in nån ansökan. För jag kan då inte se att det skulle finnas nån annan i hela världen som är mer perfekt för det här jobbet än jag. Queensland here I come!

- EN APRIKOSA VÅR



Vårens have-to-haves.
Jag tänker fransk manikyr & toner i nude-skalan som blekt aprikos-rosa. Den alltför hypade oversize-trenden svalnar och silhuetten blir en aning smalare. En semitransparent t-shirt (som överst hos Acne) flyttar in i min garderob och används flitigt ihop med sliten denim. Helst ett par höga denimshorts som jag på kvällen bär med pippigula platåpjucks med träklack! Den lite sportiga haremsbyxan kommer ni inte se på mig, däremot gärna en skjorta/skjortklänning i vitt/isblått till brunbrända ben och ett par svarta herriga loafers med en liten klack.

Ja, det var nog allt för mig våren 2009.

En ovanligt vanlig dag

Som alltid hos mormor och morfar åt man lite lite mer än vad man orkar. Bara för att det var så gott! Sedan tog jag en runda i stan. Kollade in Zaras konkursrea (jättetråkigt att Sundsvall förlorar en butik som vi var ensamma om i norrland!) men utan några fynd. Hittade dock lite smått och gott från hederliga H&M som kan vara värt att lägga vantarna på.

Sist men inte minst hälsade jag på Issa på Tandoori över en kaffe och lite naan-bröd. Vi bokade in en fika imorgon på min lediga dag så imorgon ska det snackas snackas & mysas mysas. Nu blir det en kopp thé och Pineapple Express i soffan.

Natti natti..


Godmorgon Sverige

Kl 0700 är det jag som åker hem och knyter mig. Rullgardiner ner och ögonmask på!
 
I eftermiddag ska jag in till stan eftersom jag är bjuden på middag hos mormor och morfar. Vi får se vad jag hinner med mer. Kanske slinker ner och  tar mig en titt på den där
västen som Nicola tipsade om. Sedan vankas det nattjobb igen. Jag riktigt känner hur cashen rullar in. Och jag gillar ju pengar. Fast vem gör föresten inte det? Heja!


Måndag och urinvägsinfektion, tack så mycket!

Vaknade imorse med urinvägsinfektion och fruktansvärt ont så jag fick åka till vårdcentralen. Som tur var fick jag pencillin på direkten så jag är en aning bättre redan nu. Ställde alltså in fikan med Nicola idag och åkte hem till vovven istället. Resten av dagen har spenderats i sängen, inte särskilt roligt. Och jag som kommit igång så bra med träningen också blir jag sjuk igen.. Gnäll gnäll. Nåväl, nu ska jag i alla fall åka och jobba natt. Hoppas ni mår bra allihopa!

Jag & Lotta zippar drinkar på Oscar under tjejkvällen hos Anna i fredags.

1990 nånting det var back in the days

Mamma hittade en massa gamla fotoalbum idag. Jag som knappt sett några foton från när jag var liten blev såklart överförtjust. Det är inte för inte som dom kallar mig Busan på jobbet.
Det sägs att jag var lite full i fan redan för 18 år sedan
...



Kanske bjuder på några fler bilder under morgondagen. Fast först ska jag på sjukhuset & vaccinera mig och sedan ska jag luncha med Nicola. Peace!

En dag med la familia

Fina pappa bjöd mig och mamma på restaurang idag.
Kvällen avslutades på Casino Cosmopol.
Vi blev inte rika men roligt hade vi. Tack för ikväll, ni är bäst! ♥


Girls night out

Hoes over bro's


Allsång


Moa hyllar det ljuva 90-talet.
(Här mitt uppe i BSB-dansen till Rock your body)


Anna under pågående förvandling till vinhagga..


<3





Tack för en helt underbar kväll tjejer!


REASONS TO BE BEAUTIFUL




You're struttin' into town like you're slingin' a gun
just a smalltown dude with a big city attitude.
Honey are you lookin' for som trouble tonight?

You think you're so bad drive the womenfolk wild
shoot 'em all down with a flash of your pearly smile
honey but you met your match tonight - oh that's right.

I <3 Girls

Lite updates: I torsdags fyllde som sagt lilla mamma år. Vi åt en god middag & lite tårta här hemma sedan intog jag söders höjder på hemligt uppdrag.

Igår fyllde jag mina kassar på systembolaget och styrde sedan min kosa hem till
Anna som hade dukat upp för tjej / avskedsfest med brudar från gymnasieklassen. A drar till Thailand nu & hinner inte komma hem innan jag drar till Australien så det blev lite av en sista kvällen med gänget.. 

Vi hyllade det sk Bailando-året (1997). Det sjöngs för full hals, dansades till Backstreet Boys & Spicegirls & jag vågar påstå att vi LÄTT skulle kammat hem småstjärnorna igår. Väntar nu på bilder & förhoppningsvis även någon kortfilm från kvällen som jag kan smiska upp i bloggen.

Tack för igår tjejer, you rock!


Hurra hurra hurra!

Ett stort grattis till min fina mamma som fyller 43 år idag & ett litet till Elvis Presley som också skulle fyllt år idag!
Hipp hipp hurra!




Önska önska runt i ring

Sitter och funderar på vad fasen jag ska ha på mig på bröllopet i Brisbane i slutet av februari. Bruden är den enda som får bära långklänning & dessutom måste jag tänka på att det är högsommar och alltså tokhett i Brisbane i feb.

Funderar på att bära denna från Dagmar. (ord. pris 1600 kr)



Fast egentligen skulle jag hellre bära den här sötnosen från Betsey Johnson. (ord. pris 4999 kr.) Drömma går ju!



Jakten går vidare så länge!

Boys I Adore







Älskade älskade Luke Murray (Ireland), Thor Magnusson (Canada) & slutligen Mike & Eli Farmiloe (New Zeeland) bakom baren på the Airstrip där vi  tillsammans öppnade en nattklubb under några helt galna veckor i Laos. Fattas i bild gör Jason (Canada).
Mitt crew från Vang Vieng, jag saknar er så det gör ont i hjärtat!

Ni missar väl föresten inte...

Säsongspremiären av Americas Next Top Model kl 20.00!


Nu ska jag ta en varm härlig dusch och sedan är det jag som bänkar mig i soffan nere i gillestugan framför en mysig brasa i öppna spisen.
Det är rätt mysigt att bo ett par veckor hos mamma och pappa ändå!


En dag för bara mig.

Tisdagen i korthet.



Jag må vara en sucker för svenska kriminalromaner, men här har vi Leif G.W Persson som en av de främsta kriminalroman-författarna i svensk historia! Dessutom har han "rättspsyks-humorn" som jag otvivelaktigt är född och uppvuxen med och som säkerligen återfinns även i svensk poliskår i verkliga livet.
"Linda som i Lindamordet" - Jag är trollbunden!

MONKIFYND


Kassa bilder som inte gör mitt nya fynd rättvisa eftersom ingen annan var hemma och kunde fota. Förhoppningsvis blir det några bättre bilder på den från A's tjejfest på fredag!

Det blev ingen fika med Isabel idag då hon kände sig krasslig. Så nu är jag på jakt efter en annan fikapartner.
 Lisa? Nico? Moa? Någon?



Updt...
Det blev Nico. Tur att någon är lika rotlös och rastlös  som en annan.
Ses på Wayne's!
TTFN folx!

Maneater

Godmorgon Sundsvall!
09.00 Tog jag mig i kragen och satte igång med följande processer: länshälsan, elbolaget, adressändring samt diverse kontoövervakningar. Inga trevliga grejer med andra ord. Mitt i allt detta på facebookchatten sker följande:


Peter **** säger:
Godmorgon

Therése säger:
God morgon god morgon.
Vem är du? (:

Peter **** säger:
Peter från Sundsvall. Kanske inte säger dig så mycket.. :P

Therése Säger:
Känner vi varandra?

Peter säger:

haha:P

näe inte direkt....du gav mig ditt klippkort en gång med en flört på krogen haha;-)


Jag DOG.
Igen....


Snart en prommis med vovven & sedan in till stan för en fika med Isabel. Då kommer bilden på senaste Monkifyndet också! Vi ses i stan vid 3-tiden!

Nyårsafton 2008

Passar på att bjuda på en bild på mig och Nico från nyårsafton.
Glada och en aning på kanelen. (och med världens sämsta hållning?)

(ball vägg i bakgrunden som Sebbes kusin målat kvällen till ära!)

REAN

Redan söndag. (?)

Tog en sväng till Birsta igår och kollade in rean. Som vanligt tycker jag inte att lågpriskedjorna som H&M, Gina & typ Kappahl har något vettigt att komma med. Däremot gjorde jag ett överraskande fynd på Monki. Nån skjort/blus-mojäng som jag spanade in redan sent i höstas. Då tyckte jag att den var för dyr men nu var den read med 50%. Den sista fick jag fatt på också. Lovely! Bild kommer senare ikväll eller imorgon beroende på vad kvällen har att  erbjuda!


Nu blir det i fall en god middag & ett glas rött.


Diamonds are a girl's best friend

Här är föresten min andra julklapp från J. Han hade farit runt halva London för att hitta guldhalsbandet och örhängena i guld & vitt guld med diamanter som matchar min studentring. Så himla fint att han uppmärksammat att jag aldrig tar av mig ringen. Sånt gillar vi. Uppmärksamma karlar dvs.


Una fiesta de la casa

Det känns som om hela December månad har varit ett evigt festande. Efter nyårsaftonsfirandet och sedan nattjobb på nyårsdagen var jag helt knäckt. Somnade vid 10 igår och sov till 9 imorse. Skönt! Nu funderar jag på att knycka en av mammas och pappas bilar och åka in till stan eller Birsta för att se om jag hittar något fint.


Såhär slitna var jag & Nico redan den första dagen på det nya året. 2009 börjar bra!

En liten del av mitt 2008

Har hakat på den här nyårslistan. Tog bort lite frågor som jag tyckte var tråkiga/oväsentliga/jobbiga!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Massor! Reste till Sydostasien i 4 månader med allt vad det innebar, Åkte till London 2 svängar.
Djuphavsdök & älskade det!


2. Höll du några av dina nyårslöften?
Kan inte minnas att jag hade några.


5. Vilka länder besökte du?
Bali (Indonesien), Kambodja, Laos, Vietnam, Thailand, England

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Mer av allt!


7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
11/4 när J kysste mig för första gången i Laos, i bakgrunden dånade The Killes - Mr. Brightside & jag var yr och lycklig.
20/4 när jag återförenades med tjejerna på Fullmoonpartyt i Thailand efter 4 veckor ifrån varandra i Asien.
22/5 för att så otroligt många människor ansträngde sig för att ge mig den bästa födelsedagen någonsin!


8. Vad var din största framgång 2008?
Att jag insåg att jag faktiskt kan allt bara jag vill. Allting behöver inte vara så svårt & krångligt som det kanske verkar.


9. Största misstaget?
Oj oj, många. Men det är väl från dem vi utvecklas som människor?


10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Blev riktigt sjuk på vägen hem från Thailand. 40 graders feber och kramper, helt ensam på ett natt-tåg i Asien..


11. Bästa köpet?
Flygbiljetten till Australien 2009!


12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resor


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?

The Killers - Mr Brightside + When you were young. Kings of Leon - Sex on fire. / In The morning + Superstylin' av band jag inte minns.


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket gladare


17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Oroat mig för allt.


18. Hur tillbringade du julen?
Mestadels stressigt & bråkigt men några ljusglimtar fanns det.
Hos mamma & pappa med James samt familjens hund.


19. Blev du kär i år?
Varje fredag.


21. Favoritprogram på TV?
Tittar inte på TV!


23. Bästa boken du läste i år?
Lasse Strömstedts självbiografi.


24. Största musikaliska upptäckten?
Drum 'n' Bass i allmänhet, Kings Of Leon i synnerhet.


25. Något du önskade dig och fick?
James, många härliga minnen.


26. Något du önskade dig men inte fick?
Jag får alltid som jag vill!


28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
James tog med mig till en jättemysig restaurang medans dom andra förberedde min överraskningsfest på Paradise på Koh Pha Ngan. Vi festade natten lång på Haadrin!


29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jag tror inte det. 2008 var oslagbart!


30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?

- mañana mañana, det löser sig!

31. Vad fick dig att må bra?
mina vänner & min familj, alla nya spännande möten i Asien.


32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Vet inte. Min kompis Elin kanske. Hon var med i Big Brother för en herrans massa år sen, haha.


33. Vem saknade du?
Mamma & pappa när jag var i Asien. Sofia, Carro & Dunja när jag kom hem.


34. De bästa Nya människorna du träffade?
Eli Farmiloe, Nicholas Vasques Ochoa, Elin Nilsson & James!


2009 - ett lugnare & mer okomplicerat år?

Vilket skämt. Jag finner inte ens orden just nu. Det enda jag kan säga är att 2009 inleddes på bästa sätt, med vänner, sång, dans, champange & i äkta Therése-anda. Det är du & jag i år Nicola!