BLOODSHOT

Amigos! Idag har jag varit hos fabror doktorn och tagit en massa prover. 5 fulla rör av mitt blod skulle dom ha. Så nu hoppas jag att dom kommer fram till vad som är fel med mig eller allra helst att det inte är något fel. Imorgon ska jag på ashtanga yoga med N på Ego. Sjukt längesedan jag var på ett yogapass så det ska bli riktigt roligt!

Nu är det snart hemdags (är på jobbet). Ska äta min sambos goda mat, dricka thé, se the Hills och tända ljus. Avslappning!


HELGEN.

Fredag: Date med Nicola för fika och shoppingtur i stan.



Fredag kväll: Spontan utgång med Frida. En riktig helgkväll med galna upptåg!


Danielsson, Frida & Fridas vän.






Mannen bakom kameran är Stefan som jobbar i baren och säger att jag måste sluta se så jävla glad ut.

Söndag: Fick nya slingor av Isabel. Det blev verkligen jättebra så jag får slänga upp någon bild på håret imorgon. Sedan gick jag & G och käkade på Allstar. Titta vad mycket mat till 2 personer!


STILETTOS AND BROKEN BOTTLES

Spontan utgång med Sendelbach igår. Klockren kväll fylld av goda drinkar och möten med gamla borttappade vänner, lokalkändisar och nya bekantskaper. Har nog aldrig skrattat så mycket under en och samma kväll i Sundsvall. Härligt! Lite oklart om det finns några bilder att tillgå från igår. Ska undersöka saken ikväll! Imorgon drar jag bort till Isabel för att få håret fixat igen. Ska alltså bleka mer highlights.

Laterz

BIG NEWS

Jag fick en knäpp imorse och anmälde mig till en kurs. Bara sådär. För att jag känt mig understimulerad ett tag. Naturkunskap B som jag aldrig hann med att läsa på gymnasiet eftersom jag hade för mycket kurser. Så från och med den 11 okt ska jag gå och läsa och lära mig en massa saker och bli smartare och smartare.. Funderar till och med på att läsa Inköp och varuhantering och marknadsföring också på distans. WATCH OUT säger jag bara....

Jalla

Okej. Ledig dag. Massor att gora. Ringt en massa viktiga samtal under morgonen. Nu - stan - Nicola - Planera var (valdigt troliga gemensamma) framtid! Hem, fortsatta plocka poang som varldens basta flickvan och laga mat at min karl, stada, tvatta, pyssla om mig sjalv  och kanske se nagon tjejig serie. Aaah in i duschen nu. Jag ar av nan anledning alltid sen nar jag ska traffa Nico!! Ciao!

WAYNE'S COFFEE AND SECOND HAND

Har spenderat dagen i stan med Moa. Vi möttes över en lunch på Wayne's där jag förklarade min ganska plöstliga dödsångest (har haft 2 blodproppar på 6 veckor) och vi skvallrade om det senaste. Sedan gick vi på Myrornas och spanade in höstkläder. Jag provade en massa ylleplagg i armenisk stil och ville köpa allt men köpte inget. Jag har köptstopp en tid framöver. Fick i alla fall med mig nya rökelser från Indiska & nytt ansiktsvatten från Clinique. Nu är min pojkvän och jobbar igen och jag sitter hemma och myser med levande ljus, rökelser och ska snart kicka igång första säsongen av The Hills (jag får bara titta på det när min pojkvän inte är hemma, haha.)










"I love my life and everything in it"

Mandag kvall. Fick skjuts av pojkvannen hem fran jobbet. Sitter pa soffan och har chill out time med en Marabou Premium 70% Cocoa och ett glas rott. Jag alskar mitt liv och allting det innebar. Det roliga, det spannande, det vardagliga, det tragiska.. Allt. Alla bitar behovs. Det var nog bara det jag ville saga ikvall.

Tack och hej!

Bloody monday

Hade hoppats på en dejt med både Moa och Nicola idag. Och en lång sovmorgon! Istället blir det jobb nu fram till 21. Det var för övrigt en lugn helg med jobb, några öl och film på hemmaplan. Åkte aldrig ut på marknaden. Vi tog däremot en åktur till MAX i lördags. Ger's första gång på MAX.. hmm.. tror jag just fick en idé till en ny barnbok!?

Hur som helst. Jag köpte bootsen. Såklart. Jag förstår inte varför jag ens låtsas ifrågasätta mig själv. Jag vet ju att demonerna alltid tar över!!



Tröja i 100% ull Weekday Vintage
Jeans Gina Tricot
Canvasväska Myrorna

WALK A MILE IN THESE SHOES

Igår hittade jag världens mest perfekta boots att inviga hösten i. Fast egentligen har jag inte råd just nu.. Demonerna i mitt huvud säger åt mig att jag borde köpa dom ändå. Aah.. Ska jag eller ska jag inte? Vad säger ni?




PLAYTIME

Among the apple trees..





















MARKET SUSHI SOYMILK

Snart dags för mig att gå hem och sova efter nattens arbete. Idag ska jag träffa fina Isabel, ge mig på jakt efter sojamjölk (som av nån anledning verkar omöjligt att få tag på i min närbutik?) också har jag sånna grymma sushi-cravings så jag hoppas Isabel går med på en lunch på Sushi bar. Kanske tar en sväng på Selånger marknad också. Det var ju några år sedan!

SUNDSVALL

PIECES OF THE PLACE WE USED TO CALL HOME..























EPIC BREAKFAST

Ibland, som idag, kan jag inte somna om efter att min pojkvan dragit till jobbet. Sa jag passade pa att baka brod istallet. Har sitter jag alltsa ihopkurad i sangen med en kopp soderte och tre skivor muslibrod. Epic! Nu ska jag se klart Cloe Sevigny's debutfilm Kids.


LUXURY LUNCH

Jag har dragit på mig en envis förkylning så jag har tagit det väldigt lugnt idag. Kurerat med c-vitamin och suttit ute på en filt och läst en bok. Jag vill aldrig att sommaren ska ta slut!! Nu har jag precis käkat en vardagslyxig lunch med ungsbakad lax med fetaost, färskpotatis och gräddfil med rödstens rom & lök. Tummen upp för min matlagning idag! Nu ska jag slänga på mig hörlurarna och knata upp till RPK syd för jobb 16-21. Cheerio!


MONDAY NIGHT

Ello!

Skriver fran Gers dator nu sa a a o existerar inte. Jag har kockat svensk husmanskost kvallen till ara. Falukorv och stuvade makaroner. Vagar pasta att Ger inte var sarskilt imponerad.. Jag slukade daremot glatt en stor portion makaroner! Sedan har vi lekt salong och (jag far egentligen inte skriva det har i bloggen men jag kan inte halla mig..) jag har fixat en pedikyr pa Ger. Filat, klippt och fixat till nagelbanden med orangepinne. Nu har han sommarfina fotter ska ni veta!

Oh well, dags att mysa ned sig med en kopp the och kanske en film. Godnatt Sundsvall!


GUESS YOU CAN HANG WIV ME

Första lediga dagen på evigheter. Solsken skiner. Kan det bli bättre? Ska ta och fixa mig nu och sedan ta en prommis med min nya ipod in till stan för en lång lång fika i solskenet med min bästa vän Nicola.

Slänger upp några bilder från Stockholm i slutet av juli / början av augusti.


Tyska Brinken, Gamla stan.


Baby <3


Jag hittade ett fint gammalt telefonbås som jag ville ta med hem.


LRT = LITTLE RED THING

Det som låg i paketet var en ipod som och var en present från min söta pojkvän. (Säkert mest för att jag tar hans hela tiden.) Jag har gått runt med en typ 7 år gammal mp3 som rymmer mindre än 100 låtar så jag blev såklart överlycklig. Röd och personlig med gravyr. Bäst helt enkelt!



Nu är min Vaio igång igen också, saweet!!

MARC BY MARC JACOBS

God morgon söndag!
Ledsen att det inte blev några updates i helgen. Hade helg enkelt för roligt i fredags för att göra avbrott för bloggning. I eftermiddag får ni veta vad som låg i det där paketet som väntade på mig där hemma efter jobbet. Jag kan avslöja att det var ett hårt paket..

Just nu dagdrömmer jag på Netaporter. Väskorna nedanför signerade Marc Jacobs står högt på önskelistan..




Fredagen den trettonde

..Dagen då hela RPK Syd hade slut på potatis.

I eftermiddag åker vi ut till mamma och pappa på Hemmanet för att fira pappa som fyllde 54 år igår. Hipp hipp hurra! Gitarren ska givetvis med. Kan avslöja också att en underbar liten present låg hemma och väntade på mig igår kväll när jag kom hem från jobbet. Berättar som fanns i paketet senare idag.

 

På återseende.


Aldrig fucka upp

Har nyss sett Espinosa's filmatisering av Jens Lapidus Snabba Cash. Allt jag har att säga är: Fan vad bra! Nu måste jag ge mig av till bokhandeln snarast möjligt för att läsa uppföljaren Aldrig fucka upp pronto! Stockholm noir när det är som bäst.

Imorgon ska jag hämta min älskade lilla Vaio också som varit på reparation. Då blir det mer bloggning, jag lovar.

Buenos noches!


RIVSTARTS MÅNDAG

Hola!
Började dagen med en rask promenad till jobbet imorse med regnjacka & paraply i högsta hugg. Har varit som en frisk fläkt på jobbet ända sen dess! Nu är det lunchdags och gissa vad jag ska göra? Jo, jag ska ner i hallen och träna med min nya PT Robin. Ska försöka komma igång med träningen på riktigt nu för första gången på.. ehh.. 2 - 2,5 år? Oh well, jag har ju tränat mellan 5-12 ggr i veckan i princip hela mitt liv innan det och dessutom är jag full av positiv energi idag. Ingenting är omöjligt!

Systrarna Olsen & den alltid lika vackra Olivia Palermo får stå för dagens inspiration.



Torsdag

Jag avverkar i skrivande stund en seg dag på RPK Syd. Efter jobbet ska jag och mamma åka ut till Birsta city och jag ska lämna in min fina Sony Vaio som för tillfället ligger medvetslös hemma i vår etta för två. Sedan ska jag laga god mat till min sambo och fixa naglarna. Kanske tända lite ljus också. Har jag tur blir det ett glas vin till maten. För övrigt längtar jag tills jag är ledig så jag får användning för mina nyinköpta görsnygga Cheap Monday jeans. Yes!

updt.

Fan! Jag köpte två par skor... Jag borde omyndigförklaras!

it's just those rainy dayz

Hej vänner!

Regnig dag idag. Passar på att städa, titta på tv och göra annat pyssel som passar bra när det regnar. Nu ska jag åka med Frida till skokanonenlunchen. Jag ska inte shoppa. Det blev tillräckligt mycket shopping i Stockholm. Måste föresten slänga upp bilder på allt jag fyndade!

I'm still here

Hej sundsvall!
Hade några helt fantastiska dagar i Sthlm. Tyvärr gick min nya laptop sönder och kameran dog (just my luck!) så därför blev det inte så mycket uppdaterat. Ska slänga upp bilder och berätta mer om allt vi pysslade med i huvudstaden så fort jag får igång kameran igen. Nu är vi tillbaka till Sundsvall, jobb och vardag men till helgen blir det partaj igen när Roxette har sin Europa premiär här i Sundsvall. Shit vad roligt!