WE'VE STILL GOT TIME...

En natt på Bali, alldeles i början av det här året. År 2010. Såg jag en film som heter Once. Låten nedan "Falling slowly" är ifrån filmen och den är väldigt speciell för mig. Den kom att bli en av några låtar som liksom lite representerar mitt år 2010 precis så som det varit såhär långt. I alla fall, lyssna på låten. Lyssna helst på alla Glen Hansards låtar för han är så jävla bra. Se filmen också!




"I don't know you - but I want you - all the more for that.."

Godnatt Sundsvall, nu lägger jag mig ned och sluter ögonen.

Sthlm imorgon & Roxette nästa helg!

Yes peops. Håller som bäst på att packa väskan (i vanlig ordning är packningen totalt oplanerad & jag har med mig alldeles för mycket saker.) och titta på Pranked. Imorgon bitti bär det av mot av mot huvudstaden, Pride och 5 dagars semester. Så jävla G! Hoppas hinna träffa några av alla mina vänner där nere också men vi får se hur mycket tid vi har.

Datorn ska med så jag ska göra mitt bästa för att uppdatera under min mini-semester.

Ps. Jag fick tag på 2 andrahandsbiljetter till Roxette för halva priset häromdagen (Bless!). Vi ses då Sundsvall!


WEEKEND IN THE CITY

Hej på er!

Slänger bara in lite kort att imorgon drar jag och pojkvännen till stockholm. Svärföräldrarna kommer över från Dublin också. Deras första visit till Sverige. Ska bli najs med lite semester. Ser fram emot shopping på Götgatsbacken, en öl på Snaps och vandringar i Gamla stan!

Vi hörs lite senare idag! xx

STRANGERS IN THE NIGHT


Kanon kväll igår = lat dag idag. På soffan. I pojkvännens jeans. Har kollat på The Wackness. Som jag sett förut. Fast det gör ju ingenting när den är så rolig. Gårkvällen innehöll middag på Casinot, drinkar på Invito följt av VIP kväll på Stads. Tack Nicola, du är bäst! Nu inväntas take away käk!

Peace


A POT OF GOLD AT THE END OF EVERY RAINBOW



Sundsvall - ni missade väl inte den underbara regnbågen som kikade fram för en timme sedan? All the small things..

Psst.. Imorgon tar Nicola med mig på äventyr. Vad vi ska göra och vart har jag inte fått veta men vi ska mötas i stan efter jobbet klockan 17.00. Vi hörs imorgon!


THE WONDERFUL WIZARD OF OZ

Bonjour mes amies!

Häromkvällen myste jag och Mr. Barry ner oss i soffan med mörk choklad, vin och film. Det blev en riktig gammal klassiker - The wizard of Oz. Den är alldeles underbar. Jag kände mig sprudlande glad efter en och en halv timme i "Munchkin land". Min nya favoritfilm och den är från sena 30-talet!


SOMMARENS. BÄSTA. DAG. HITTILLS.

Idag har jag:

Åkt båt. Badat i havet. Solat. Grillat. Lekt med världens sötaste chi hua hua & tre ont-i-magen-goa kattungar. Druckit öl. Fotat. Lånat Isabels & Johans askoola bil och kört hela vägen hem från Skatan med radion på hög volym.

Den. Bästa. Sommardagen. Hittills.

Tack
Isabel























IF YU START ME UP I'LL NEVER STOP

Nu ska jag, Isabel & Ozzy åka ut på Skatan och göra den här soliga dagen. Kameran ska med! Ses sen allihopa!

En dagens för några dagar sedan..

Slitna denim shorts från Supré (Australien), nitbälte från?
linne från H&M, handgjort halsband från Australien & midjekort kavaj från H&M!


FINAL I FRUKOST



Vaknade sent imorse så det blev en brunch till frukost. Jag (Lag Sverige) satsade på sill, färsk potatis och gräddfil med gräslök. Ger (Team Irland) gick fullt ut på stekt potatis, stekt korv och stekta ägg..

Vidare kom Isabel och hämta mig & vi åkte till henne och fortsatte på projektet vi startade förra veckan. Mitt hår. Det blev så himla fint, är jätte nöjd! Har inte tagit några bilder ännu men har klippt lugg igen och ljusat upp håret med lite slingor.

Om det blir finväder imorgon åker jag & Isabel och badar med hennes toksöta lilla chi hua hua Ozzy. Hoppas!


NEW FRIEND



En rosa liten Sony Vaio blev det alltsa, min nya lek kamrat. Äntligen kan jag använda Å Ä Ö och jag kan garantera att det kommer bli mycket mer bloggning från och med nu. Känn pepp!!


DANCING ON MY OWN

Idag aker Ger och spelar en runda golf. Jag flyger solo till Birsta city och koper en ny laptop och kanske fonstershoppar lite infor trippen till Stockholm i slutet av juli.

Basta svenska sommarplagan. Vill bara dansa ivag natten, on my own, nar jag hor den!


Gissa kvallen

Svaret pa dagens gata. Jag sitter i soffan med ett glas rott och invantar pizza framfor Family Guy. Kunde inte vara mer nojd!


Puss pa er

Morgon notis

Åh, jag känner mig så jävla beige just nu! Dessutom har jag (under mina 5 timmars chans till sömn) vaknat en gång i timmen hela natten.

Frågan är om man ska försöka pigga upp sig själv och gå på galaj ikväll eller om man ska bänka sig i soffan och gråta lite till någon romantisk komedi?

Fortsättning följer.

sommartider hej hej

Hey folx!

Det är åttahundra grader (du kan lita på mig..) ute och jag jobbar 10-21 idag. Känns som om jag inte gjort annat än jobbat på ett långt tag. Lite segt och deppigt just nu sådär. Inspirationsfattigt liksom.. Men till veckan ska jag inte jobba lika mycket och veckan därpå åker vi till Stockholm i 5 dagar så då får jag lite semester. Längtar!

Vad gör ni denna underbara fredag?


8 NYANSER AV GRÅTT


(bild lånad från
heavenawaits.wordpress.com)

"..She closed her eyes, began to pray
then tears of fear streamed down her face.."


OXAND <3








Igar spenderade jag hela dagen pa beachen, fab! Resten av veckan bestar av jobb och mys med pojkvannen da vi knappt sag varann nagot under hela forra veckan nar jag jobbade sa mycket.

Peace



Dagen efter dagen fore



Efter en tuff vecka tog Gatufesten 2010 till sist slut. Det innebar arlig fest for alla oss i krogbranschen som slitit hela veckan! Vi fran Dallan samlades hela ganget pa Daltons forst sedan bar det vidare till Smedjan. Smedjan ligger i nagot som kallas Sorfors och ar egentligen bara en bykrog. Mitt i ingenstans. Kan avsloja att det blev en hel del shots..


VILKEN VECKA? GATUFESTVECKAN!

Nar man ar  varm i hjartat efter att ha traffat nastan alla man kanner. Nar man sjungit med och klappat takten  sa att rosten inte bar och handflatorna ar roda och svullna. Nar det kanns som om man luktar ol trots att man nyss duschat. Nar det varker sa mycket i fotterna att man inte kan somna nar man kommer hem. Da - da vet man att det ar Gatufest i Sundsvall!


Mig hittar ni bakom baren i Daltons taltet och pa scenen ser ni dessa fantastiska grabbar!


JUST GIVE ME A LITTLE BIT MORE

God morgon Sundsvall!

Solstralarna skiner in genom fonstret och jag sitter och myser med en tallrik yoghurt, musli & farska frukter! Det ar riktigt kalasvader i Sundsvall idag. Fantastiskt harligt! Det ska jag fira med att traffa min vackra van  
Isabel som jag inte traffat sen innan jag lamnade Sverige, dvs nan gang i januari 2009.. Galet! I eftermiddag blir det definitivt nagra glas vin pa Stadshusets uteservering. Ses vi dar?



Min kompis Isabel har koll pa varens trander. Har i koola trapjucks fran Moheda!