ze news

Jaha. Då har man alltså skaffat Twitter också. Vad det nu ska vara bra för?...  Och ätit kinamat till lunch med min käresta. Nu - RPK. Fint liv!


..Men det måste alltså bli någon ordning på det hära bloggandet!

B-E-A-UTIFUL

Idag: Stressad! Fått frukost på sängen efter nattjobb av älsklingen, klickat hem 2 bustiers från Top Shop. Ser fram emot att vara ledig sön, mån. Längtar efter vår & drömmer om att knalla runt i pilot brillor, höga klackar & tunna vårplagg i nude toner!


Ca 1700 kr från danska Baum und Pferdgarten. (säljs online på www.youheshe.com)


Om sånt där som bara måste göras & make up kursen igår..

Ännu en natthelg på jobbet. Har verkligen vänt på dygnet totalt, även när jag är ledig. Gillar det inte alls men till veckan blir det ordning och reda igen. En annan sak som blir påföljd av nattjobb är dåliga matvanor och extremt torr hy.. Nog tjatat om det!

Make up kursen igår var jätterolig fast kanske inte så inspirerande som jag hoppats. Mycket, eller det mesta, kände jag att jag redan kunde och jag önskar vi hade fått mer tid till fest make up. Fast jag blev lovad att om jag kommer in nån dag när det är lugnt i butiken så skulle hon visa mig lite mer om t.ex. lösögonfransar. Kul!

Fick med mig lite prylar hem också (såklart! Det var ju ändå 20 %..). Investerade i en foundation pensel som nu är min bästa vän, en vårdande primer nu när min hy är så torr samt en ny foundation.

Oh well, imorgon ska jag & G dra in till stan och ta itu med lite saker. Ni vet sånt där som måste göras som man gärna drar på.. Försöker få med kameran också så jag kan börja slänga upp lite bilder igen.

D for dramaqueen

Hej bloggen.

Jag är sjuk. Muskelvärk, ledvärk, feber, huvudvärk, halsont - the works! Förmodligen kommer jag inte att överleva 10-minuters promenaden hem från jobbet klockan 07.00 (så pappa, om du läser det här. Kan jag snälla få ta bilen...?)

För övrigt grubblar jag på några ytterst allvarliga saker:

1. Om någonting bekymrar en, är det alltid bäst att ta upp det med den det gäller även om personen kan bli upprörd och man kanske inte blir förstådd? Eller är det ibland bättre att bara försöka tänka bort det och hoppas att man har fel? - Tacksam för svar!

2. Jag såg en väldigt fin pryl på Top Shop i Dublin i förra veckan som jag av någon anledning aldrig köpte. Nu ställer jag mig frågan varför? ...Kanske jag ska unna mig att klicka hem den om jag överlever den här hemska sjukdomen....

Puss & Kram Therése

GET CAPE WEAR CAPE FLY

Tillbaka i Sundsvall igen.
Hade nagra underbara dagar i Dublin, men mer om det efter att karln kommit hem ikvall med alla foton..

Idag tog jag en promenad in till stan med Babyshambles i lurarna. Traffade mina fina vanner Moa & Eleni over en fika pa Waynes. Gissa om det avslojades hemligheter & utbyttes updates! Jag ar nog fortfarande i chock tillstand...
Pa tal om nyheter sa har jag sjalv en spannande att beratta. Pa min dorr kommer det hadanefter sta: T. Lofgren & G. Barry. Jag har gatt och blivit med sambo! Ja, det ar helt sant.. Ett litet steg for manskligheten men ett stort Stort steg for mig / oss.