NEW WEEK

Då var det alltså måndag igen! Gårdagen bjöd på solskenspromenad och ett besök hos Isabel där jag fick håret uppfräschat. Perfekt avslut på en perfekt helg! Denna vecka ser ut att bli en händelserik och spännande vecka för min del. Bland annat är det premiärvisning för våran reklamfilm imorgon på Våningen med allt vad det innebär och på lördag är det fest med jobbet. Idag fyller min fina pojkvän 27 år så efter jobbet ska jag hem och fira honom med en god middag, vin och presenter. Grattis älskling!

OUR CRIB, LAST NIGHT




























Tack till alla våra fina vänner för en sjukt rolig kväll!


Hola! Nu har bästa gänget tagit plats på a...

bild028 (MMS)

Hola! Nu har bästa gänget tagit plats på allstar efter en hemmafest hos oss fylld av härliga människor, tunga mojitos och massor av skratt! Bästa kvällen på länge trots att jag är dödsförkyld. Får ta den smällen imorgon.. Hörde jag skåål?


FRIDAY FRENZY

Hey snowflakes!

Fortfarande krasslig = skönt med kort dag på jobbet idag. Kl 15.00 när jag slutar ska jag hem och fixa i ordning tårtor och fördrinkar och andra bestyr till killens födelsedagsfest imorgon kväll. Jag har redan en outfit klar i hudvudet. Hoppas bara min hosta lagt sig lite tills imorgon!

Ha en fin fredg allihopa, hörs sen!


Asså seriöst.. 22 minus, ska det här aldri...

bild008 (MMS)

Asså seriöst.. 22 minus, ska det här aldrig ta slut? En sista minuten till thailand någon?


BLACK AND BLUE





Heels - Nelly shoes
Morotsbyxor - Wera, Åhléns
Svart body - köpt i Australien
Silkesblus - Röda korset


SNIFF SNIFF

Hej Norrland! Hur har ni det idag? Själv är jag vrålförkyld. Igen. Kan ha att göra med filminspelningen utomhus i 19 minusgrader i fredags.. rackarns! Nu ligger jag alltså hemma på soffan invirad i min supermjuka mintgröna filt från Åhléns och dricker thé och tycker synd om mig själv. Missar skoldag med föreläsning och allt. Funderar på att köpa denna söta taklampa från Åhléns som plåster på såren. Om jag orkar ska jag gå ner och ta mig en titt på den i eftermiddag.








Har ni några tips på bra romantiska komedier som man kan slötitta på när man är sjuk?

Puss på er.

I'M CRYIN' OUT "HEAVEN SAVE ME"

Hey pps!
Jag har varit ett busy bee idag. Hälsat på mormor på morfar, ätit middag och slappat i deras soffa med senaste Cosmo. Jammat med Erik och Andrew i Eriks replokal. Nu är jag med Madde. Vi har druckit x antal glas Cab Sauv, tittat på senaste avsnittet av GG, spelat gitarr och sjungit med till alla låtar på youtube med hjälp av letssingit.se!

Imorgonbitti blir det skolbänken!






Ball väggmålning i repan.


Emil kikade förbi i repan. PIPAN på den karln är sagolik!!! Jag är nästan lite tagen.


Kvällen...


Jag & bästa Madde

THIS, THAT AND THE OTHER


Mina nya älsklingar trillade ner i brevlådan idag. Jag är så sjukt såld på dem här skorna! Går loss för ca 450 kr på Nelly. Dagen har spenderats med Nicola. Vi har kollat runt i några butiker, ätit varma mackor och nu sitter vi och kikar på Top Model och delar på en flaska vitt, top notch!


COLOUR POP




Ny vårfavorit! 39 kr från H&M


Nytt mineralpuder i färgen fair & ny Kabukiborste från i.d bareMinerals

Dessutom har jag investerat i en ny makeupväska samt en ny ögonskugga i favoritfärgen Casual från MUS.
Ge mig nudetoner, bara ben, höga klackar, klara pasteller. Ge mig vår!


FIERCE!

Det enda ordet för denna grymt coola jacka från Modekungen. Kan inte låta bli att klicka runt bland alla frestelser när jag jobbar natt och tröttheten gör sig påmind. Hade för övrigt en fin eftermiddag med Moa. Fikade på Wayne's och drog en repa på stan. Jag fyllde på makeup-väskan lite, bilder kommer imorgon! Natti natti.


PINK ROCK(S) MY WORLD

PINK ROCK BY JEFFREY CAMPBELL



I've died and gone to heaven.

Jag klickade nyss hem heelsen från Nelly som jag bloggade om häromdagen. Men det kan inte hjälpas.
MÅSTE. HA. DESSA. SKÖNHETER!


FRONT ROW RODARTE FALL 2011


(pic from
style.com)

Klassisk skönhet stavas Julia Restoin-Roitfeld, dotter till Carine Roitfeld chefsredaktör för franska Vogue. Här front row på Rodartes höstvisning.
Shot. through. the. heart!

Psst. Filminspelningen idag flöt på klockrent trots de fruktansvärt ohumana 19 minusgraderna. Nu siktar vi in oss på filmpremiären på Våningen den 1:a mars. Can't wait!


ONE MORE TIME

Godmorgon Sundsvall!
Som ni märker är jag uppe med tuppen trots att jag jobbar natt denna helg. Det är nämligen dags för sista filminspelningsdagen idag. Det är nästan 13 minusgrader ute så det kommer bli tufft att plumsa fram i snön idag. På tisdagen den 1:a mars har jag fått veta att vi kommer ha en liten "filmpremiär" på Våningen då den här 10 minuter långa reklamfilmen som tagit veckor att spela in äntligen ska vara färdig. Spännande! Ha en bra dag allihopa!

DID U LOSE URSELF SUMWHERE OUT THERE? DID U GET TO B A STAR?


Tröja - Röda korset
Svart långkjol - Gina Tricot
Charmbracelet och ring i månsten från Pandora
Fjäderörhänge - Gina Tricot


Heyya! Sitter på allstar med en stor stark...

bild092 (MMS)

Heyya! Sitter på allstar med en stor stark i sällskap av jens och ger och kollar på timrå matchen. 2-1 till timrå för tillfället, fint!


KUNSKAP ÄR MAKT

Hello jellybeans!
Sitter hemma med psykiatriboken i högsta hugg. Läser om kriser för tillfället och ska skriva litegrand om krisens olika faser och PSTD (Post traumatiskt stress syndrom). Börjar kännas att det inte är så långt kvar nu. Ska ha praktik på kirurgen 2 veckor i mars och i maj / juni nån gång blir jag klar. Sen får vi se vad jag tar mig för härnäst! Ska bege mig tillbaka till litteraturens värld nu, vid 6-tiden finner ni mig på Wayne's med Nicola.

Cheerio!


NÄR HELA VÄRLDEN BLUNDADE, ÖPPNADE EN MAN SIN HJÄRTA

Paul Rusesabagina and the people of Rwanda, may we be forgien for what has been done. Be at peace.
Jag tänker tillbaka på besöket i fängelset Toul Sleng i Cambodia under Pol Pots regim och rougé khmer. Lukten som liksom etsat sig fast i väggarna, blodstänken i taken, tortyr-redskapen. Skeletten. Jag mår illa.




NELLY FAVOURITE PICKS S/S 2011


Fick gå hem från skolan före lunch efterso...

bild091 (MMS)

Fick gå hem från skolan före lunch eftersom jag redan var klar med uppgifterna. Istället blev det alltså en härlig eftermiddag i soffan framför senaste avsnittet av gossip girl, njut!!


ONCE IN A BLUE MOON

Evening ladies and gentlemen!

Idag efter att ha käkat en sushi-lunch hos mormor och morfar kikade jag in på Röda Korset som ligger alldeles där jag bor. Gjorde två helt fantastiska vintagefynd för sammanlagt 90 kr. Blått i exakt denna nyans (klar/kornblått) känns helt rätt i vår, gärna i tunna, skira material som silke på bilden nedan eller chiffong! Den vita tröjan är handsydd och i perfekt rätt längd, slutar alldeles ovanför höftknölarna. Kommer bli awesome i sommar till ett par shorts i ljus sliten denim eller cognacsfärgad mocka. Bilderna gör inte plaggen rättvisa, blir lätt så när man fotar med mobilkamera!






TE QUIERO MI AMOR

När jag kom hem från jobbet möttes jag av detta i vardagsrummet. Dem underbaraste rosorna någonsin! Sedan väntade fler paket i sovrummet. Nu har vi precis ätit en hel laddning indisk mat från Tandoori och ligger och myser i soffan framför Lucky You på kanal 9. Hoppas alla haft en lika fantastisk dag som jag!

-  Every day with him is the happiest day of my life ♥












Fick precis ett jättefint alla hjärtans da...

bild068 (MMS)

Fick precis ett jättefint alla hjärtans dag-paket av mamma och pappa från body shop. Blev så himla överraskad och superglad! Hoppas ni alla får en underbar dag i kärlekens tecken! Peace, love and harmony!


OH OH BE ALDRIG MER OM URSÄKT FÖR SAKERNA DU ALDRIG GJORDE

Kan inte riktigt släppa att jag missade fantastiska Håkan på Stadshuset i fredags. Det verkar ha varit en magisk kväll.










Bilder lånade från
Mingla


Godmorgon! Killen och jens ska iväg och åk...

image0029 (MMS)

Godmorgon! Killen och jens ska iväg och åka snowboard idag, därmed vaknade jag till doften av ägg, bacon, baked beans och stekta tomater, underbart! Nu efter en riktig brakfrukost är jag på väg till jobbet. Hörs lite senare!


SOMETIMES YOUR DREAM COMING TRUE CAN FEEL LIKE A NIGHTMARE

Hey guys!
Efter jobb och träning har jag haft en mysig eftermiddag med bakning och pyssel inför alla hjärtans dag. Mer än så vill jag inte avslöja då det finns en risk att min nyfikna sambo kikar in i bloggen. Nu ska jag blanda till en drink och njuta av den här kvällen. Imorgon är det jobb som gäller! Tror inte ni vill se en outfitbild på mig i förkläde så det blir lite andra bilder istället. enjoy!


Fick en alla hjärtans dag blomma av mormor och morfar ♥


Ny bordslampa till sovrummet.


Pineapple express.


UNDER HIS THUMB





Jeans från Gina Tricot (nya)
Mick Jagger linne från Top Shop i London
Nougatfärgad kofta från H&M
Keps från ?


Hej fredag! Ledig dag som spenderas på Ike...

bild084 (MMS)

Hej fredag! Ledig dag som spenderas på Ikea med bästa Madde! Har köpt 2 fina ljuslyktor till vardagsrummet och en bordslampa till sovrummet plus lite annat smått och gott. Nu - lunch med madde och linus!


H O M E

- Is where you treat your friends like family and family like friends.

Hej Alla!
Jag har haft en fantastisk dag bestående av lunch på älskade Wayne's med Madde, shopping, tvätt, matlagning och andra vardagsbestyr. Under kvällen kom N över på ett glas vin och nu sitter jag och killen och kollar på tv. Vi har fått låna en 42-tums plasma TV av hans chef. Måste säga att den gör sig vääldigt bra här hos oss. Tack för det Peter! Och tack för alla andra som gjort den här dagen till en alldeles fantastiskt ovanligt vanlig tisdag. Nu ska jag ta och krypa till sängs. Ibland är det bara så skönt att vara hemma.




THE HANGOVER

Dagen igår bjöd på shopping i Birsta City med Isabel. Fick världens finaste julklapp av henne också, en Marc Jacobs penna i läppstiftsformat ♥ Kvällen inleddes med middag här hemma hos oss. Oscar, Jens, Ray och Ray's dotter Naoise kom över ock lite senare på kvällen när det blev barnfritt kom även vår vän Vino på besök..

Idag däremot fick vi besök av The hangover from hell. Alltså inte många knop denna soliga, fina söndag.


Ungefär såhär såg jag ut igår..


FUN FEARLESS AND FABULOUS

Hej! Sitter hemma invirad i en film och myser med min bästa vän Nicola. Äter mörk choklad och pratar strunt i skenet av levande ljus. Fint! I övrigt har dagen bjudit på skola, shopping och middag hos mormor och morfar där jag fick lite fina saker till lägenheten. = beautiful day!


Min finaste Nicola hemma hos mig i eftermiddags. <3


PREVIEW REKLAMFILM

Hej allihopa!
Jag har haft en härlig eftermiddag hemma med killen med matlagning och race i lägenheten. Nu är han hos Jens och jag som egentligen borde sova sitter med gitarren i knät och har liksom lite svårt att släppa taget.. Imorgon ska jag på skolan och läsa psykiatri. Känns både underligt och bra att jag ska läsa en grundkurs i något som jag jobbat med i över 4 år..(?)

Här är en testframe för reklamfilmsinspelningen jag håller på med. Ni anar inte hur mycket jobb som ligger bakom en sån här liten grej..