JUST COME AROUND N SEE ME IF U LOSE U'R WAY

Hey fella's!
Har stökat på en massa här hemma hela dagen inför Leah's och Mikey's ankomst inatt. Dom kommer hela vägen från Dublin för att hälsa på oss! Så idag har vi handlat mat och dryck och städat och gjort fint. Nu sitter jag, Ger och Jens hemma i köket och kopplar. Dom med varsin starköl och jag med ett glas rött. Diskuterar livets svårigheter och kändisskap. Imorgon blir det lite sightseeing omkring Sundsvall följt av en eftermiddag på relaxen på Himlabadet, wicked!


Ger och Jens fångade av Minglas vimmelfotografer en utekväll på Invito i vintras.

MI CASA -> SU CASA?

Hej bloggsverige!

Hur e läget? Jag jobbar för fullt idag. En dag på RPK syd är aldrig den andra lik. Idag, när jag skulle briljera med mina fällningstekniker på min kollega Micke var han snabbare än blixten att slänga mig över axeln och sedan ner i en tom sopsäck.. Har inte skrattat så mycket på länge som jag gjort idag! Redan ikväll ska jag föresten ha lägenhetsvisning för 2 pers. Det bådar ju gott att jag fått så mycket respons på annonsen redan nu. Håll tummarna för mig!

FAREWELL AT LAST

Tack för den här tiden älskade älskade du. Nu säljer jag min gamla lägenhet som är en 1,5:a belägen på Högomsvägen, vid selångersån i Granlo. It's been a pleasure men nu är det dags att skapa nya minnen!
















Hela annonsen hittar ni på
blocket.


WHAT'S THE STORY

Tjopp!
Nyss hemkommen från jobbet. Chillar i soffan och försöker varva ner med en kopp thé just nu. Har ingen aning om vad eftermiddagen och kvällen har att erbjuda. Började föresten käka LCHF idag, känner att jag börjar bli lite lönnfet och vill få en kickstart med träningen. Vi får se hur det går, dieter brukar ju inte direkt vara min grej men so far so good.

Dagens frukost: 250 g Kesella med kanel och 2 msk blåbär & hallon + en kopp kaffe med soyamjölk

Lunch: Grönsallad med kallrökt lax och en msk vitlöksås

Kaffe, kaffe, kaffe, kaffe.

Dricker som ni ser alldeles för mycket kaffe men någon last måste man ju få ha, right?!

DON'T WAIT UP, JUST LEAVE THE LIGHT ON

Hej pumpkins!
Har haft en skön, avslappnad kväll hemma på skolhusallén. Lagat en kickass Caesarsallad, druckit ett glas rött och suttit klistrad framför första säsongen av O.C. I'm such a girl! Nu måste jag hoppa i säng om jag ska hinna få åtminstone 5 timmars sömn innan det är dags att stiga upp igen. KBT utbildning imorgon med professor Thoresson!

I DID NOT CHOOSE HIM - HE DID NOT CHOOSE ME




Mönstrade byxor från H&M (nya)
tröja från Gina Tricot
slokhatt från H&M (ny)


COME TO MAMA

Alldeles snart dyker dessa sunnies upp i min brevlåda, sjukt otålig! När jag tittade över finanserna för denna månaden insåg jag dock till min fasa att detta kan bli månadens första och enda inköp. Dubbla hyror, en resa till stockholm och lite andra planer lämnar inte mycket kvar i plånboken. Ser ut att bli nudlar och frysta wokgrönsaker en tid framöver. Fan! Nu ska jag till mormor och morfar och fika, sedan kommer en dagens!


Jag beställde mina wayfarers från lensway.


MOODBOARD









weheartit.


AS WE WALK ALONG THIS ROAD CALLED LIFE..


..we may find love hidden there, think twice about the one you pick and handle it with care.

Och så plötsligt var hennes passion för musiken, konsten, skrivandet och kärleken åter väckt till liv.
En röst viskar i hennes huvud - "who's your comet?"

(bild lånad från weheartit.)


HELGEN

Oi!
Igår landade jag och Janni på ett fullpackat Café Afmidor med varsin latte i handen. Fantastiska Emil Öhlén lirade några av sina egna låtar och jag njöt av livet. Senare åkte jag ut till Timrå för att fira farmors 80-årsdag. Hela tjocka släkten på pappas sida var där och bjöd på massor av god mat och skratt. Kvällen slutade vid midnatt, trots detta har jag varit som en zombie idag. Killen bjöd på frukost på sängen och sedan fixade han middag till mig och Jens också. Snyggt!




I bild skymtar ni min nya underbara kavaj. Bättre bild kommer inom kort. Även jag har som ni ser fastnat för MUS läppstift i färgen DARE. Jag vill ha på mig det varje dag till sommaren är över!


AGE IS BUT A NUMBER

Hej och god morgon! Hoppas ni passar på att gå ut och njuta av solskenet i Sundsvall idag, ser ut att kunna bli riktigt kanonväder! Jag ska och killen ska ut till Timrå och fira min farmor som fyller hela 80 år med middag och presenter. Mina underbara kusiner och min faster har kommit upp från Stockholm för att delta i firandet. Insåg just att det är TRE HELA ÅR SEDAN jag sist träffade min kusin och bästa vän Sofia. Vi sågs senast under ett rave i södra Thailand 2008. Ska bli så roligt att träffa alla igen! Men först ska jag hem och sova en stund. Hörs lite senare!

LAUGHING OUT LOUD


Alltså jag skrattar och skrattar och skrattar. Vårens hetaste partyhit! Ana-Gina är så jävla bra!


DISCOVER THE TRUTH

Psst. Ni har väl föresten inte missat att kolla in reklamfilmen jag var med och spelade in i vintras?


GOOD OR BAD NEWS FIRST?

Idag har det hänt 2 bra saker och en dålig. Bad news: Fick hem provsvaren från cellprovtagningen som jag var på för några veckor sedan och det visar tydligen på cellförändringar i någon grad. Nu får jag alltså gå och vänta och oroa mig i x antal veckor innan jag blir kallad på ytterligare en undersökning, och sedan några veckor till för att få dem provsvaren. Jag har bestämt mig för att försöka hålla huvudet kallt, cellförändringar är väl ändå rätt vanliga?

Dem två bra sakerna är att jag roffade åt mig vårens mest perfekta kavaj + en söt hatt från H&M som jag föll pladask för. Längtar tills jag får dela med mig av mina 2 nya favs i bloggen men ikväll hinner jag inte. Den andra bra saken är att killens kompisar från Dublin, Mikey & Leah, kommer och hälsar på till veckan. Vi ska gå på relax, äta gott och åka ner till Stockholm och shoppa. F-A-B!


A DASH OF COLOUR






Svarta jeans från H&M's Perfect Pants Collection
Linne med dragkedja - H&M
Cons från Eurosko
Blå silkesblus från Röda Korset
Megastor silverring från Gina Tricot + armband från H&M


IN THE MORNING

Hej! Idag ska jag åka ut till  Granlo tillsammmans med en mäklare från Svensk fastighetsförmedling och få min lägenhet där borta värderad innan den ska säljas. Lite nervöst faktiskt! Bilder på lägenheten kommer dyka upp i bloggen redan ikväll om det är någon av er läsare som kanske är bostadslösa eller om ni känner någon annan som söker lägenhet. Ska nog sätta mig i fönstret med en kopp arabiskt kaffe och sola lite innan det är dags att åka.

Vi hörs sen!


URSÄKTA AVBROTTET

Hey guys..
Utan att gå in något närmare på det så har jag som ni kanske märkt haft ett tillfälligt blogg-avbrott. Nu är jag tillbaka! Detta har hänt sen sist: snön har nästan smält bort i Sundsvall, jag har haft 2 veckors praktik på akutgeriatriska avd. på sjukhuset, varit på konstutställning, druckit iranska shots, tagit solskenspromenader med pojkvännen, fikat på ett sött litet café på Norra berget, middagar med vänner, bridget jones kvällar hos Moa. Ja, för att nämna några grejer.




"I can never belong to you" Konstnär: Kajsa-Tuva Henriksson


..


.


SATURDAY PLAYTIME

Godmorgon bloggsverige!
Jag vet inte med er, men lördag är min favoritdag! Det firar vi med dinner and drinks hos mig ikväll följt av utgång. Jag gissar att vi hamnar på Oscar.. Ses vi där?

Här är väskan som jag äntligen lagt vantarna på. Kostade mig dessutom endast 279 kr. Kap!! (ord. pris 399 kr)

 "Madeleine vikväska" från Åhléns.


DINNER FOR ONE

Hey sunrays!
Började dagen med lunch på Spiza hos Liza följt av en runda på Affären, Kharma, Åhléns och Sisters med N och Frida. Efter det hängde jag hos mormor och morfar där jag lyssnade på morfars jazz-skivor, läste gamla cocktailböcker från 70-talet och bläddrade i tidningar. Nu har jag precis avnjutit en dinner for one med fläskfilé, hasselbackspotatis, haloumi och ett glas rött. Fick föresten med mig en väska från Åhléns som jag suktat efter ett tag och som nu äntligen finns i butik. Terrific! Bild kommer imorgon.





MIRROR MIRROR ON THE WALL








Cons, jeans från Gina Tricot, tisha (ny), jacka och pälskrage från H&M, väska från Marc by Marc Jacobs.

Såhär såg jag alltså ut när jag & N dansade runt i stan idag. Hann med att lämna bort en VHS till Myrorna, en lunch på Wayne's, riktig fyndshopping på H&M och Cubus samt en kaffe med helt underbara Eddie på Charm. Eddie är N's kollega från casinot, en av dem skönaste profiler jag träffar på länge. Visst är det underbart när man träffar människor som man liksom bara fastnar för på en gång!


KICKSTART MY HEART

Hej alla glada!
Sitter och budar på något suoerfint på tradera, om 20 minuter avgörs det och jag är fortfarande ledande bud.. Spännande! Missa inte att spana in
mina auktioner på Tradera, fler kommer att poppa upp under dagen och imorgon. Just nu säljer jag dessa godingar från Hav2Hav, endast använda vid ett tillfälle Strl 39 ->



Snart kommer en dagens!

Sitter på min mentors kontor och har preci...

bild019 (MMS)

Sitter på min mentors kontor och har precis haft en diskussion i bemötande av människor med depression tillsammans med henne och kerstin löwgren. Otroligt kul! Ska snart ner till stan och lämna tillbaka ett par jeans på MQ som jag lånade till filminspelningen för servanet. Sen blir det en sväng förbi affären också för att se om jag kan hitta något fint. Ciao!


GOODNIGHT SWEETHEARTS

Hej bästa! Har äntligen landat hemma i soffan efter en ovanligt lång dag på jobbet. Sitter just nu och försöker buda hem en vrålsnygg plånbok från MJ på en auktionssajt. Hoppas hoppas hoppas.. Imorgon ska jag en sväng till min lärare för att få en föraning om mina betyg. Nervöst! Vi hörs igen imorgon.

Nightie nightie

NEW IN





Köpte två par nya Cons när jag var ute på en liten shoppingtur i fredags. Det känns i luften att det börjar vankas vår..


THE SMELL OF COFFEE BEANS

Hej och godmorgon bloggvärlden!
Uppe med tuppen trots att jag inte börjar jobba förens kl. 11.00 idag. Sitter just nu med en kopp chai-thé och en bok och myser till ljudet av stadens rusningstrafik utanför. Tycker egentligen att Sofi Fahrmans böcker om Elsa Gustavsson är ganska töntiga, ändå kan jag inte låta bli att ryckas med och det blir lite av en tvångshandling att läsa vidare. Kan helt enkelt inte lägga ifrån mig boken..


DÉSIRS









A C N E


A FRESH START

Började dagen med att försova mig, löpa ikapp bussen och powerwalka uppför rättspsyksbacken för att trots allt hinna i tid till jobbet. Gårdagens baksmälla är som bortblåst och denna veckan får istället gå i hälsans tecken med fokus på studier och motion! Inget mer kebabcity kl 03.30 på natten och inga mer flytande dieter bestående av vodka+soda+lime. Nej, nu är det havregrynsgröt, facklitteratur och skönhetssömn som gäller ett tag framöver!


SLUT SOM ARTIST

Hej alla söndagsfräscha nyponroser!

Efter nästan en veckas festande är jag verkligen slut som artist. Kvällen igår började hos Lotta i hennes helt fantastiska hus med middag, vin och mingel. Planlösningen tillsammans med Lottas inredning var det snyggaste i interiör-väg jag sett på mycket mycket länge, kanske får tag i någon bild tills imorgon. Vidare drog vi in till stan där vi landade på Invito och sedan på Oscar. Grym kväll med mycket ös på dansgolvet och många trevliga möten. Denna söndag blir en riktig slödag med en burgare från mc donalds, soffan och family guy! Adios!



ÄR DEN HÄR MÄNNISKAN ALLVARLIG?

Måste faktiskt dela med mig av detta Youtube-klipp. Asså jag kan inte sluta skratta.. fair enough, jag har ingen aning om hur gammal den här tjejen är. Frågan med stort F vill dock inte sluta gnaga i min lilla ekorrhjärna. ÄR. DEN. HÄR. MÄNNISKAN. ALLVARLIG?  ..i die..



DETAILS




Jacka, solglajjer och pälskrage från H&M. (glasögonen är från förra året.)

Ikväll stod Alberto's burritos, film och ett glas rött på schemat. Splendid! Imorgon blir det lite shopping följt av personalfest med skönaste gänget!


THE PERFECT BASICS


Råffade åt mig detta linne i beige kulör + en tisha i i vitt semitransparent material på Monki förra veckan. Dem perfekta basplaggen! Dessutom kostar ett linne inte mer än 60 kr och tishan går loss för ynka 80 kr. Finns i flera olika färger, skynda fynda!

Jag har precis avrundat denna torsdagen med jordgubbar, glass, ett glas shiraz och en film. Dags att försöka sova, hörs imorgon!


ACNE CRAVINGS

Hej! Var och kikade runt i några butiker här i stenstan idag och fann denna dröm från ACNE. Tänk att få strosa omkring i den här i sommar tillsammans med brunbrända ben, höga klackar och ett flätat skärp i midjan. Vem som helst skulle känna sig som en gudinna! Jag är helt såld men min plånbok däremot är inte lika imponerad. Får se om jag ska passa eller om det blir ett köp, jag ger det några dagars betänketid.. Klänningen kostar 1800 kr för den som vill slå till!








FILMPREMIÄR PÅ VÅNINGEN

Hey guys! Efter en helt magisk kväll igår är jag äntligen människa igen. Det blev en tung föreläsning på skolan idag men det var det helt klart värt! Kvällen inleddes med mingel, filmvisning och middag på fantastiska  Våningen. Fortsatte på Allstar med ishockey och fotboll och avslutades med efterfest hos oss. Fab-u-lous!

Här får ni en liten sneakpeak av hur kvällen såg ut.


Jag & Mark hos oss innan visningen. Kvällen till ära bar jag skor från Nelly, byxor med hög midja och dragkedja bak från Vila, linne från Monki, kavaj från H&M samt skinnjacka från Åhléns och väska från Marc by Marc Jacobs.


Våningen






Johan från Sladge productions & fantastiska Chris Rehn


Mark Gillespie aka Mark the teamleader




Hansis vackra fru Susanne har inrett våningen med verklig känsla för stil och detaljer!




Nicklas och Hansi från Duplicera






Middagen





THAT'S A FUCKING WRAP! THANK'S TEAM!

Äntligen är den klar! Resultatet som vi väntat på så länge ser ni här! Tack allihopa för sjukt många skratt och ett gott samarbete. Och ett MEGASTORT grattis till Chris, Hansi och naturligtvis alla i teamet. Ni är bäst! Ikväll firar vi på Våningen! Kameran ska med förstås!

Puss på er!