I can't help falling in love with you.. Kö...

bild060 (MMS)

I can't help falling in love with you.. Köpte mig själv något riktigt riktigt fint på brown thomas idag. Kunde inte hejda mig! ..nu ska jag slänga min nya älskling över axeln och dra till killen och hans kompisar och dricka öl. Cheers!


Hej guys. Jag är och shoppar med jess och ...

bild059 (MMS)

Hej guys. Jag är och shoppar med jess och rebecka. Just nu är vi på underbara brown thomas, jag fick presentkort här i julklapp. Kollar in chloe's vårkollektion.. I'm in love!


Christmas session in Ger's.. De flesta av ...

bild055 (MMS)

Christmas session in Ger's.. De flesta av min pojkväns kompisar har kommit över för att träffa oss. Helt underbara, härliga människor. Efter en sagolik julmiddag är det alltså disco time! Hoppas ni har en fantastisk hemvändarkväll i sundsvall allihopa! Lots of love


God morgon sverige! Vi har precis haft jul...

bild051 (MMS)

God morgon sverige! Vi har precis haft julklapppsöppning här i Dublin. Jag tror aldrig nånsin jag fått så många julklappar!!! So exciting!! ..alla säger att jag är som ett litet barn. Men skulle ni se vad mycket fint jag fått skulle ni förstå! ..och spana in min alldeles egna julstrumpa med mitt namn på, Awesome! :)


Christmas greetings from Dublin. Massor av...

bild050 (MMS)

Christmas greetings from Dublin. Massor av glada trevliga människor, ny klänning i sammet från urban outfitters, en Bulmers i handen och jag råkar ha den bästa julaftonen ever! Puss på er


..fast på flygplatsen.. I CORK! 5 timmars ...

bild042 (MMS)

..fast på flygplatsen.. I CORK! 5 timmars bussresa till dublin och vi har inte ens fått väskorna ännu. Dublins flygplats stängdes ned just som vi höll på att landa. Som tur är har vi träffat världens coolaste göteborgare som har en hyrbil och som vi ska få lifta med till Dublin! Thumbs up! Det hade alltså kunnat vara värre.. Vi är åtminstone inte kvar i skavsta!


Back where i belong.. On the road again! D...

bild041 (MMS)

Back where i belong.. On the road again! Det blev en ersättningsbuss istället för tåg till sthlm, men vad gör det? Nu är vi i alla fall på väg. Och medans norrlands snöklädda trädtoppar passerar revy passar jag på att njuta av den här känslan jag får varje gång. Känslan av att vara på väg mot nånting nytt..


Lilla julafton hos mamma och pappa. Jag kr...

bild034 (MMS)

Lilla julafton hos mamma och pappa. Jag kraschar här inatt innan jag drar vidare med tåget till stockholm imorgon och sedan vidare till dublin. Ha en helt underbar jul allihopa, nästa gång vi hörs har jag förhoppningsvis lämnat svensk mark! Happy holidays <3


FLYG FLUGA FLYG

Sitter på jobbet och är skitstressad över att jag och Ger inte ska komma iväg till Dublin på torsdag trots allt. Med allt kaos i både tåg och flygtrafiken så ser det ju ganska mörkt ut. Och mer snö och kyla är på väg! Har kollat ryanairs hemsida och hittills är det inga direktflyg från Skavsta till Dublin inställda. Snälla, håll tummarna för oss allihopa.


Är på lite julmys middag hos bästa mormor ...

bild033 (MMS)

Är på lite julmys middag hos bästa mormor och morfar. Har ätit oxfilé med hasselbackspotatis och kantarellsås, Happy times! Åh, nu är jag så trött på den här julstressen, nu vill jag bara komma iväg till Dublin och få lite distans till allt...


Anna fiskar haj på IKEA.. Och jag har hand...

bild028 (MMS)

Anna fiskar haj på IKEA.. Och jag har handlat så dyra och asbra julklappar att det inte blir nån sväng på monki idag men det gör ingenting.. Det är ändå roligare att ge än att få!


Ute och snubblar fram i snökaoset med lisa...

bild027 (MMS)

Ute och snubblar fram i snökaoset med lisa ekdahl i lurarna. På väg ut till birsta city med anna, oskar och jens. Vi ska handla dem allra sista julklapparna för i år. ..också kanske kanske att jag tar en sväng på monki.. Ha en härlig 4e advent allihopa!


SPOTTED


Vimmelfotograf på Allstar fångade okänd tjej och mig samt det förödande Black Jack bordet i bakgrunden.

Fredagskvällen inleddes på Svenssons över "en öl" och fortsatte i rask takt med middag (Veckans höjdare för 99 kr, thumbs up!) och ännu en öl på Daltons. Sedan var det alltså biodags. Drog på oss dom attraktiva 3D-glasögonen och lutade oss tillbaka i biomörkret och drabbades av svår besvikelse. Trons första 20 minuter var rätt lovande men sen gick det bara utför.. Vi återhämtade oss dock snabbt och resten av kvällen spenderades på Allstar där Mange Hellberg vände plattor, jag drack drinkar och Ger förlorade pengar på Black Jack, gamla ansikten sågs till och nya band knöts. Dessutom fick jag höra vid ett flertal tillfällen att jag ser ut som deltagaren Linnea i årets Idol?


COME IN SHE SAID I'LL GIVE U SHELTER FROM THE STORM


Jeans från Gina Tricot
Linne från H&M
Blommig kavaj i satin med axelvaddar - vintage, ärvd
Fjäderörhänge i grönt från Gina Tricot


Good morning snowflakes! ..någon mer än ja...

bild022 (MMS)

Good morning snowflakes! ..någon mer än jag som inte kan sova? Har alldeles för mycket att tänka på och planera! Ligger i sängen med en smoothie, en kopp thé och harper's bazaar. Idag ska jag alltså handla julklappar i birsta city, åka med storasyster och hälsa på farmor, gå på världspremiären av tron och sedan ta några avskedsdrinkar. Vad har ni för planer denna helg?


Haka på!

Hey guys..
Sitter just nu på jobbet och går igenom i huvudet allt jag måste komma ihåg att göra den närmsta tiden = massor. Imorgon ska jag ut till Birsta city och handla dom sista julklapparna och sedan ska jag, Ger, Oskar, Jens, Olle & Emelie gå på bio och se världspremiären av Tron Legacy i 3D. Jag tror det kommer bli ascoolt. Efter bion blir det några drinkar på någon av stans krogar! Alla som vill kramas, önska god jul & gott nytt år och säga hejdå till mig och Ger innan vi drar till Dublin i 2 veckor får följa med! Ring!!

Hello strangers.. Såhär sociala är jag och...

bild021 (MMS)

Hello strangers.. Såhär sociala är jag och nicola med varandra när vi träffas och fikar! Skämt åsido, visst är det skönt när man står så jävla nära en person att man inte ens behöver prata med varandra? Haha. Nu ska vi fortsätta vår fika här på waynes och jag ska fila på min teori om varför nicola alltid faller för självgoda, skadade killar..


Årets sista skoldag

God morgon allihopa! Well, för mig är det i alla fall morgon. Ska strax iväg till skolan för att ha en kort summering av terminen. Jag hoppade ju in efter mer än halva terminen hade gått men jag kommer att bli klar i maj / juni ändå. Inte så långt kvar med andra ord! Efter skolan blir det dejt med N i stan och kanske blir jag klar med den sista julklappshandeln. Vi hörs senare!

Måste föresten tipsa om detta thé. Ny storfavorit för både mig och killen. Try it!


No, I've never been good with words..


Good night boys and girls..


Hästflickan

Någon av er läsare som hört talas om henne? Anneli Jäderholm, idag 40 år gammal som för 10 år sedan drabbades av en svår psykos. Hon arbetade heltid på ett företag i Trollhättan, var politiskt och fackligt engagerad och spelade golf på fritiden och helt plötsligt så brast allting. När hon var som sjukast trodde hon att hon var en häst och slutligen hamnade hon på en låst psykiatrisk avdelning. Idag är hon återhämtad och kallar sig för livskonstnär och reser land och rike runt och föreläser om sin långa och svåra resa. Jag har hört att hon är helt fantastiskt att lyssna på och nu har jag blivit erbjuden att gå och höra på hennes föreläsning i januari både via jobbet och skolan. Åh, det ska bli så spännande. Can't wait.


Bild lånad från Aftonbladet. Fotograf: Lena Bryngelsson.

DON'T RAIN ON MY PARADE


Transparent topp från Gina Tricot (ny)
Svart vintage-inspirerad bralet från Top Shop UK
Cheap monday jeans köpta på Weekday i somras.


Just nu: min fina sambo har serverat fruko...

bild015 (MMS)

Just nu: min fina sambo har serverat frukost på sängen efter nattjobb. poaced eggs on bread och thé, oslagbart!


Skrattar just nu så mycket att jag viker m...

bild008 (MMS)

Skrattar just nu så mycket att jag viker mig i baksätet på en bil nånstans i sundsvall med sveriges roligaste kuban Julio Espiñal!


Evening ladies and gents.. Om det här dyke...

bild025 (MMS)

Evening ladies and gents.. Om det här dyker upp i bloggen betyder det att jag lyckats dra iväg mitt första blogginlägg per sms. Spännande vad man kan använda tekniken till nu för tiden! Det här betyder alltså att ni kommer kunna vara med mig överallt, dygnet runt, coolt och lite freaky på en och samma gång. I bild ser ni föresten mig och moa bli haffade av en vimmelfotograf en kväll på allstar tidigt i höstas! XoXo Thess


C.Bradshaw videobloggar!

Nyaste nytt. Videobloggning förstås. Ett litet "hej här är jag" ikväll bara. Kan bli mer sånt framöver här hos mig. Det beror liksom lite på er. ..Det kanske föresten är helt ute att videoblogga nu för tiden? Hur som helst.. Välkomna in i min värld.


COULDA SHOULDA WOULDA

Just a little something that needs to be said..

"As we drive along this road called life, occasionally a gal will find herself a little lost. And when that happens, I guess she has to let go of the coulda, shoulda, woulda, buckle up and just keep going."
- Carrie Bradshaw.


Tänd ett ljus i mörkret..

Jag har tänt ett ljus för Min älskade morfar!.
Se ljuset på:
www.stenstan.se


DET E DAGS FÖR FREDAGSMYS

Eller vad säger ni Sundsvall? Ikväll är jag ensam hemma. Har laddat upp med en billys pan pizza, en kall öl och en film som jag lånat av en kille på jobbet. Ska alldeles strax få drömma mig bort till 30/40-talets Paris. Ska nämligen se LA VIE EN ROSE, en biografi om Edith Piaf.. Just det; Non, je ne regrette rien!


Spotted

På väg hem från mötet med Hansi igår blev jag fångad av St's nya modesajt Look's streetstylefotograf Christina Norling. Verkligen ingen höjdarbild på mig men jag som hade bråttom som vanligt hade inte tid att bry mig om det och kläderna är ju i alla fall fina. Appropå mötet så tror jag den här lilla reklamfilmsinspelningen kommer bli hur kul som helst. Grabbarna har kommit med en massa coola idéer och jag har samlat ihop ett härligt gäng som ska vara med. För övrigt 20 dagar kvar till Dublin, upp upp och iväg!