high without ecstasy

20.46

- Ut med det gamla, in med det nya! Från och med nu tänker jag bara omge mig med människor som bryr sig om mig och vill mitt bästa. visdomsord: know your enemies.


På fredag åker jag till sthlm för att hälsa på Sofia (världens underbaraste kusin och vän som jag längtar efter som en galning), för att se Fredrik rida högvakten på H.S. Konungens födelsedag, samt jaga balklänning till Kadettbalen 9/6. Nu är det dessutom klart att jag får nycklarna till lägenheten 15 maj, så jag har redan börjat packa ihop lite här hemma!


cheap metaphores, nothing but

22.38

-"Even the smallest thing could break my heart into.


Almost doesn't count...

and life is like.. totally awesome!

22.34

- "Vinden har vänt.

Happening ya'll should get to share. Okay first of all..

1. Jag jobbar på för fulla muggar uppe på Rpk, och jag trivs som fisken i vattnet. Var det inte helt oväntat? Nej, i vissa fall upphör även jag att förvåna.

2. Jag har köpt lägenhet!! den ni ! I andra fall upphör jag dock aldrig att förvåna. Det är, however, en jättefräsch helrenoverad etta på 40 kvadrat på Högomsvägen. Flyttar in om ca en månad, - feel free to drop by.

3. Har nyss pratat med Fredrik, och han berättade att han skulle få hålla tal på Kadettbalen så han var jätteglad (: Han skulle även hålla "Talet till kvinnan" .. ännu en gång en sak som kanske inte var helt otippad.. hmm.. haha.

4. Datumet till balen är fastställt, 9 juni smäller det. I Pipiska muren på Kungsholmen. Efterfesten hålls på Café Opera, wonderful! Nu återstår bara ett ångestmoment, det kanske största av dem alla, att hitta DEN perfekta Klänningen.

5. Jag har bokat uppkörning. den 14 maj gör jag mitt första (och självklart förhoppningsvis - sista - försök. (oh yes, jag är väldigt öppen med sådana saker trots att man faktiskt kan misslyckas.)

Apart from that... well.. livet leker.. jag är bara helt jättelycklig (:

..Vad vore en bal på slottet? (:  To be continued / C.Bradshaw

image8 
Hemsön, midsommar 2oo6.

framtidsvisioner

19.15

Åååh vilken bra dag det har varit idag (: solen skiner och livet leker kinda' like.

Updates: söker lägenhet, ska på visning på en till veckan.
mamma och lasse flyttar till huset på Hemmanet 1:a juni.
jag har fått nytt jobb som mentalskötare på rpk, börjar nästa vecka.
jag saknar min fredrik som kommer hem till mig imorgon. love you baby (;

"livet är en lång väg och en lång resa.. jag har hittat den jag vill resa med." - Fredrik Backlund.

image7

touché

21.40

Separate ways, worlds apart..
 
- Distance is growing..