WILDNIGHT

Pa fredag kommer jag vara, som Mel sa, "21 and fabulous."Drog till Pacific Fair igar och rakade kopa en skamligt dyr klanning kvallen till ara sa vi far hoppas hon har ratt... Ah jag langtar sa tills pa fredag bara for att fa ta pa mig klanningen! Den ar helt fantastiskt!

Ikvall reppar jag for Sleeping Inn for kanske sista gangen.. Har fatt med mig ett riktigt bra gang pa 40 pers som jag ska ta till klubben Melbas. Efter att jag utnyttjat min 600 krs barnota dar drar jag vidare till the Avenue dar en van till mig fran The Drink har sin fodelsedagsfest. Och slutligen avrundar jag kvallen med en svangom pa Brazilian night pa Beach House. It's gonna be a wild night!




PS ...Mer om varfor jag lamnar mitt team och Sleeping Inn far ni veta om nagra dagar.


XXX C.Bradshaw down under


When I wake up...

En helt vanlig morgon i Paradise.

Vaknar kl 06.30 kissnodig och med en mun torr som Sahara. Ligger kvar en stund och funderar pa hur manga drinkar det blev igar egentligen. Kanner att det kliar lite pa foten och tanker "hoppas det inte ar bedbugs igen..."

Stapplar in till rummet med en skylt som sager "STAFF ONLY, NO EXCEPTIONS!!!" (Notera tre utropstecken.) Har mots jag av ett perfekt kaos. Leftovers overallt, oppnade olflaskor, mjolk och smor som statt framme sen gardagen och vem som an varit nightsecurity sovandes pa soffan (potentiellt tillsammans med frammande gast. Se skylt ovan.)

Kryper ner brevid  Milly och trangs i hennes enkelsang och borjar babbla om gardagens aventyr innan vi somnar om och vacks klockan 09.30 av stadarna med dammsugaren fran helvetet, sina sprayer, trasor och borstar. och VIPS sa ar allt prydligt och fint igen. Och sa borjar det om. Varje dag 7 dagar i veckan.

Men vi bjuder pa oss sjalva, berattar allt for varandra (nastan...), skrattar tillsammans och grater tillsammans. Framfor allt sa bor vi och jobbar tillsammans. Och hatar varandra emellanat. Vi ar ett team. Team Sleeping Inn. Och ska man lita pa recensionerna sa ar vi den roligaste personalstyrkan i hela Surfers. Undra om stad haller med...?


On any given day - Surfers is Paradise.


BALMAIN SS 09

B R I L L I A N T.
- Absolutely brilliant.



Pa flyget pa vag till Australien i februari sag jag Balmains runway for SS 09. Och vad kan jag saga?
- I was blown away! Jeansen <3 skorna, militarjackan. Helt fantastiskt! Dags att borja spara...

NICOLA STEWART'S 21ST BIRFDAY!!!

IDAG FYLLER MITT HJARTA NICOLA 21 AR! OCH JAG AR SA LEDSEN ATT JAG INTE KAN VARA DAR.
NICCO, JAG HOPPAS DU FAR DEN PERFEKTA FODELSEDAGEN FYLLD MED LACKRA, TREVLIGA, FRAMMANDE YNGRE MAN MED GRATIS DRINKAR OCH MASSOR AV PRESENTER OCH SKRATT <3



FRIDAY, I HEART SURFERS

Fredagarna har i Surfers ar ovardeliga. Fredag i Surfers innebar namligen Sushi och skvaller med tjejerna. Idag blev det dessutom en kort shoppingrunda. Jag minns inte ens sist jag kopte nagot som inte ar atbart. Idag skaffade jag mig en ny, fin planbok, ett nagellack och lite annat krimskrams. Solen har varit framme och jag har skrattat hysteriskt hela dagen.  It's the little things in life...

Nu ska vi i personalstyrkan pa Sleeping Inn ha en BBQ ute vid poolen innan jag drar och jobbar pa The Drink. Efter det ska jag byta om snabbt for att ga ut och ta nagra drinkar med grabbarna fran klubben!



Because on any given (fri)day.. Surfers is Paradise


La Familia, All 4 One

4 dagar och 4*4 liter Goon senare...
Det kostar att ligga pa topp! Nu ska jag och resten av familjen se Jarhead pa projektorn ute vid poolen.
ciao *






hush little baby don't say a word

okej folks. nog med deprimerande inlagg. klockan ar 7 pa morgonen och jag ahr precis kommit hem fran jobbet. massor. massor. av gratisdrinkar har det blivit along with dumma konversationer om sant som faller en in nar man sitter ett gang pa en strand klockan halv 6 pa morgonen efter att ha  jobbat och sett alldeles for mycket av vad som kan handa under en natt pa The drink. Det ar nog dags att ga till sangs nu innan alla andra borjar stiga upp och stad kommer in med dammsugaren som gor att man vill grata varje morgon.



on any given day - Surfers is Paradise.

Just another day in Paradise..

I must admit that I've been feeling so alone.
It's what I am.. It's what I've been..
What I've become..