Om Pokerturneringen i lördags

Okej för det första så har jag inte fått lön idag. Jag var helt säker på att det var den 27 nu, tänk så fel man kan ha när man är säker..
Second of all, så blev det inget bloggat om pokern igår heller. Mitt försvar blir att jag var dödstrött när jag kom hem från jobbet. Kröp ner i sängen och läste lite Jackie Collins och sen blev det godnatt ganska kvickt.

Everest Mix 'n' Go Tournament
Summering: Massor av uppklädda, felklädda och spexigt klädda pokerspelare. Bra stämning och massor av nya spännande möten. Robert & Niklas som höll i det här eventet gjorde ett jättejobb. Buffé och mingel mellan 19-20.30 innan turneringen började. Jag minglade friskt bland korthajarna! Vann turneringen gjorde Ann och Johan (..jag tror han hette Johan). Ett par i 30-årsåldern som för mig och många andra var ganska otippade vinnare. För alla som åkt ur turneringen pågick hela tiden andra spelbord. Omaha bla där svenske mästaren Niklas från Everest deltog och sopade mattan med allihopa. Samt ännu en Texas turnering där pappa sopade mattan med allihopa. Jag hamnade vid ett tjejpokerbord men slutade tvåa (irri-irri-irritating!) där Robert bjöd på champange (jag hade ju såklart dragit lotten att vara chaufför så jag fick stå över). Riktigt roligt var det och det pratades om att dra ihop samma gäng framöver och spela lite mer. Kvällen slutade nånstans vid 00.30 och var minst sagt lyckad!

..varför är jag inte 20 och får gå på Casinot?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback