WEEKDAY FAVOURITES BY THESS


CONCRETE JUNGLE WHERE DREAMS R MADE UP



Halla igen!
Smygpremiaren av Sex and the City 2 (som jag varken hissar eller dissar!) och annu en helg har passerat. Igar blev det middag pa Oscar samt en drink pa Stads "nya", fina uteservering. Helt overtygad om att ni kommer hitta mig & mina vanner dar flera dagar i veckan i sommar med en drink i handen nar varmen dyker upp. Imorgon ska jag hamta ut ett stort, rosa paket som jag bestallde for nagra dagar sedan. Visar upp min nya alskling imorgon eftermiddag. Nu ar det snart dags for nattjobb! Ciao


WE DID THEN WHAT WE KNEW THEN


Idag har det shoppats ansiktsprodukter fran Clinique for nu jaklar ska jag fa min hy att aterhamta sig! Anda sedan jag kom hem till Sverige har jag drabbats av stora torrflackar i ansiktet som gor huden jatteirriterad. Men nu har jag inforskaffat produkter for torr och kanslig hy da Cliniques produkter ar ganska starka. Bla en intensivvardande ansiktsmask sa inom ett par dagar hoppas jag att min hud ska vara aterstalld.

Imorgon ar det dags for smygpremiaren av Sex and the City 2. Gud vad jag langtar! Men vad ska man ha pa sig? Blir stor garderobsrensning imorgon!!


Jag tander engangsgrillen pa min 22ars-dag. 22/5/2010

Dagens citat, Alicia Keys:

"It's called the past cause I'm getting past and I ain't nothing like I was before
- You oughta see me now..."


LET'S CARRIE ON

Yes!! Efter mycket om och men har jag antligen lyckats fa tag i 2 biljetter till smygpremiaren av Sex and the City 2 som gar av stapeln kl. 19.30 pa onsdag! Hoga klackar, mingel, goodiebags & 2 timmar med vara basta vanner fran NYC pa duken. En riktig tjejkvall. Nicola, jag langtar sa jag dor! Let's get Carried away for old times sake...





[x]


BEDTIME STORIES

Hey guys!

Sitter på jobbet och klickade in mig på H&M's hemsida. Och okej, jag vet att det är den mest hajpade bloggrubriken just nu men fan vad jag ÄLSKAR deras senaste kollektion Fashion Against Aids. Helt enkelt Fabulous! Naturligtvis är allt som jag vill ha utsålt. Får hoppas att det kommer in på lager igen. Kan vara värt ett samtal till huvudkontoret i Stockholm.. hmm... Way to go Lou Dillon & Elisabeth Jagger säger jag bara!







Ps. Mer bilder & The Birfday part 2 kommer imorgon. Ds


THE BIRFDAY PART 1





Redan dagen fore fodelsedagen blev jag overraskad av Mr. Barry nar jag kom hem fran en casting (mer om den senare). Underbara rosor, champagne, tanda ljus & nagra fler charms till mitt superfina Pandora armband som jag fick av honom i julklapp forra aret. Dessutom hade han skrivit jattefint i kortet & jag borjade forstas grata.. men vad som stod i kortet behaller jag for mig sjalv. amor vincit omnia <3


POUR SOME SUGAR ON ME

Skon morgon!
Vaknade av att solen sken in genom persiennen, strackte ut mig ett tag. Nu sitter jag och poppar en av tidernas kanske basta plattor (Hysteria), dricker pepparmintste och suger pa en smoothie.

Senare dejt med N i stan!


10 o'clock postman brought me a letter

Igar kom ett paket med posten. From the Barry's, Dublin, Ireland. Min pojkvans gulliga foraldrar har skickat en present till mig eftersom jag fyller ar pa lordag. Inte forrens pa lordag far jag oppna det.. Spannande!


Ps. Alska att Claire stavat mitt efternamn "Luffgren", hahaha. Fick mig ett gott skratt <3


WHAT GOES UP MUST COME DOWN





Spotted: Four old friends reuniting over coffee, exchanging stories, smiling at people passing by.
 Welcome S/S 10!


let the good times roll

skit dag pa jobbet. skit dag hemmma. ren javla skitdag. yes!



over 'n' out

....

Rehab...



Ps. Grattis pa fodelsedagen till mina tjejor: Nicola & Frida! <3


Friday folks!

Har tagit en harlig sovmorgon och nu sitter jag och suger pa en smoothie med banan, blabar & kiwi! Ska in till stan och nypa lite pa en alldeles for dyr vaska och sedan har jag allvarliga funderingar pa att ga pa afterwork fast jag inte jobbar idag...

Ciao!

Livet fran den ljusa sidan

Flanerade i stan pa formiddagen och gjorde en hel del kap. Hittade en jattesnygg bandeau bikini i svart med gulddetaljer pa H&M for 99 kr, en kofta samt en klanning som blir perfekt till brannan i sommar for 39 kr st. It's my lucky day!

Nu haller Mr. Barry pa att laga mat medans jag sitter och slotittar pa The City, harligt. Dessutom ar det bara 2 dagar kvar tills min bff ar back in town sa just nu far jag nog saga som Winnerback att "allting ar nastan perfekt.."

SPRING FAVOURITE


"Latte 2 go" heter min nya favorit for ynka 39 kr fran H&M.


WHEN BAD GIRLS GO GOOD

Ibland forstar jag inte riktigt vart mitt gamla jag har tagit vagen. Vem ar den har nya genom snalla, forstaende, talmodiga personen som tagit over min kropp? I morse klev jag till och med upp for att kora the bf till jobbet kl 7 fast jag inte borjar forens kl 9. va? men ja, det kanske ar sahar det blir nar man ar kar?

Har ar i alla fall min nya (frukost) favvis i hemmet. Kirrar otroliga smoothies snabbt och smidigt! Och nej.. jag syftar inte pa Bacardi flaskan i bakgrunden!


Helgen i kort

Hej pa er!
Hoppas alla haft en harlig valborgs helg? For mig blev det jobb bade fredag och lor sa jag och G var ut och kakade middag pa Stekhuset igar. Det ar viktigt att unna sig att gora sanna saker tillsammmans ibland nar man arbetar sa olika tider som vi gor. For att inte fastna i det har vardagshjulet dar man bara stannar hemma jamt.

Oh well, idag blir det storstadning och annat pyssel men till veckan har jag pa kann att en hel del spannande saker kan handa...



En dag pa stranden i Surfers Paradise juli 09.